yok kızlar bende hiiiç öyle sorun yok..anlattım ailem destek çıksa bıraz,kızlarımında zarar gormucene ınansam bırakırım..banane ondan sonra ne yaparsa yapsın kıme gıdıyosa gıtsın umrumda değil..etrafımda bıkaç kışıyle konuştum hemde benı ve aılemı tanımıyolar dertleştık ve akrabaları varmıs benım gıbı oda dahada beter yatakta basmış adamda ayrılmak istemiş ayrılmışlar kadını pişman olduğunu soyledı çocukla baba evıne donmek zor dıyo...onun durumu daha vahım oyle bı durumda ayrılmaktan baska çarede yok zaten...ben hiç birşeyi inkar etmıyorum çok açık bişekilde anlattım butun olanları,onlar inkar ediyolar kabullenmıyolar sadece arkadaşlarmış oyle dıyolar ama öyle olmadığını hissediyorum..aldatılanları neden suçlu goruyosunuz evlılık tek kısılık değılkı madem erkekler sıkılıyo soylesınler çocuk ıstıyolar bılmem napıolar sonrada aldatıyolar,bu çocuklar sadece kadınlarınmı,nıye bız ayrılıyoruz yada bız kabullenıyoruz hep,bizimde hata yapma imkanımız yokmu...ben o bana bunları yaşattı ohhh o evınde bekarmıs gıbı rahat dursun ben 2çocukla baba evıme gıdım çocuklarım kuçuk onlarla bırlıkte butun sıkıntıları ben çekim ohh ne ala erkek olmak varmış,çok karışık oldu,benımde kafam karışık zaten anlayanlar olur herhalde....