- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 22
46 gun once dogum yaptim bir bebegim var benim kusursuz sandigim birde evliligim var esim 2 gun once is icin sehir disina cikicam dedi bende annemlere geldim tek basima kalamam diye esimi ugurladim gitti ama soyle bir uyusmazlik var soyledikleriyle yasananlar arasinda esim geri dönüşüm fabrikasinda calisiyor ve dedigine gore Zonguldaga tonlarca gümüş goturduler gece teslim edip ordanda bartina gecip pazari denizde gecirecegiz dediler geldiklerinde ben kamyon gibi yuk araci beklerken normal bir otomobil 4 kisilik bir ekip valizlerle ve kamp sandalyeleriyle dolu bir bagaj aklima takilan ilk soru is icin gitseler adamlar neden mesai saatinde gondermesinde c tesi mesai bitiminde gondersin ikincisi tonlarca gumus bir otomobile sigarmi ustelik bagaj dahi o kadar doluyken esimin yaninda olan arkadasi esine teledonlari acmamiz yasak olacak deyip telefonunu heo kapalı tutmuş benim esim benk aradi telefonu da heo acikti ama yinede bu icimi rahatlatmaya yetmiyor yani benim dusuncem su ki bize is deyip tatile gittiler ha bunda bir sorun varmi yok soylemis olsa amenna ama soylemeden beni küçücük bebekle enayi yerine koymasi zoruma gidiyor bende bunlari görünce evime donmeyecegimi ve ayrilacagimi soyledim esime o gitti eve ben biraz burnu surtsun yaptigi hatayi farketsin diye dusunmustum ama icimden artik eve donmek gelmiyor annem ve babam küçücük seyi buyutuyorsun daha emin bile degilsin is icin mi gitti tatile mi gitti yaptigin yanlis git evine once bi anla dinle dediler sizler ne dusunuyorsunuz