7 sene oldu zorlukla ailemizi ikna ettik sözlendik. Ama ben çok kötüyüm herşey yolunda gidiyodu sözlüm beni çok seviyo bende onu seviyorum ama hissiz ruhsuzum yani aşk heyecanı yok onunla mutlu olmak istiyorum çok emek verdik. Hep böyleydim ama birden içime sıkıntı girdi bütün tadımız kaçtı beklemediğim anda işe başladım bilmiyorum onun stresimi çok mutsuzum. gece kalbim sıkışarak uyanıyorum sürekli ağlıyorum sürekli yatıyorum hiç bişey yiyemiyorum. Bu durumların hepsinin farkındaa sözlüm iyi olmam için elinden gelen herşeyi yaptı en sonunda sen beni sevmiyosun mutlu olamayız konuşmayalım dedi hiç bişey diyemedim yardım edin ne olur nasıl heyecan duygularımı kazanabilirim o olmaa bile eski halime nasıl dönerim düzelmesi için ne yapmam gerekirse yaparım kendimden nefret eder oldum.
canım ben doğrumu anladım bilmiyorum ama su an nişanlına karşı heycanın sevgin yok değil mi ve eskisi gibi olmasını istiyorsun ?
canım birde 7 senelik bi ilişkiniz varmıs birazck uzun zaman olmus artık evlilkle sonuclanack bnce askınızdaki heyecan bitmş artık birbirinizi tanıyorsunuz her şeyin tadına varmıssınz yapacagnz yeni birşeyler kalmamıs konusack birsey kalmamıstr bu uzun dönemli ilişkileri olan herkeste oluyor genelde cevremden bi çok örneğini gördüm .s.s.sevlennce aynı sıkıntılar olablr cnkü birbrni yeni tanımak baska bide karakterni adın gbi bilmek baska bilemiyrm btnm zor valla
bu kadar karamsar olma.güzel vakit geçirmeye bak.kafanı dağıt baska şeylerle uğraş.bu devirde seven insan kolay bulunmuyo.farklı aktivitelerde bulunun ne bileyim.inşallah hayrlısı olur ikinz içindeee
canım seviyorum ama heyecanlanmak istiyorum bu var mı öyle bi çözüm gerçi sadece aşk değil başka şeylere karşıda heyecanlanmıyorum. ama böyle iş yeni bi ortam içimi sıkıyo bunalıma giriyorum teşekkür ederim şimdiden.
canım hepimiz böyle dönemler geçiriyoruz bazen sevdiklerimizi sevmediğimizi düşünüyoruz istemediğimizi vs. tabi bunlarda malesef bunalımdan dolayı eğer bunu kafanda takıntı hale getirrisen daha kötü olur biliyormudun beyin her defasında sana heycan duygusunu hatırlatarak sevgilinden iyice kopmanı sağlar bu durumu yenmek kendi elinde canım . allah yardımcın olsun bende şu an çok kötüyüm..
çoğu ilişkide dönem dönem olur
birşey hissetmediğini soğuduğunu düşünürsün ama bu gerçek bir his mi yoksa depresyonun etkisiyle olan yanıltıcı bir his mi ?
bunu ancak sen anlayabilrisn
bence uzun bir ilişki olmasının ve senin işe girmeninde etkisi var. biraz zaman ver kendine..
ilişkini bitirme araya biraz özlem girsin
seviliyorsun sevgilinide üzme sadece zor zamanlar geçirdiğini söyle anlayışlı olur umarım
mutluluklar dilerim
teşekkür ederim gökdeniz zaten iş yüzünden bu kadar iç sıkıntısı olduğunu anladım çıkma kararı aldım büyük ölçüde rahatladım.O her zaman anlayışlı bana karşı zaten asla ayrılık düşünmedim düşünmemde.
sözlünün ayrılması çok normal
problemlisin bence canım k bakma ama böyle...
evlenipte adamın hayatını yakma!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?