ayrılmak istemiyorum depresyona girdim ne olur yardım edin

fattime

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
171
11
643
7 sene oldu zorlukla ailemizi ikna ettik sözlendik. Ama ben çok kötüyüm herşey yolunda gidiyodu sözlüm beni çok seviyo bende onu seviyorum ama hissiz ruhsuzum yani aşk heyecanı yok onunla mutlu olmak istiyorum çok emek verdik. Hep böyleydim ama birden içime sıkıntı girdi bütün tadımız kaçtı beklemediğim anda işe başladım bilmiyorum onun stresimi çok mutsuzum. gece kalbim sıkışarak uyanıyorum sürekli ağlıyorum sürekli yatıyorum hiç bişey yiyemiyorum. Bu durumların hepsinin farkındaa sözlüm iyi olmam için elinden gelen herşeyi yaptı en sonunda sen beni sevmiyosun mutlu olamayız konuşmayalım dedi hiç bişey diyemedim yardım edin ne olur nasıl heyecan duygularımı kazanabilirim o olmaa bile eski halime nasıl dönerim düzelmesi için ne yapmam gerekirse yaparım kendimden nefret eder oldum.

bence bu geçici bi dönem.banada oluyo.hatta bi keresnde yerden yere vurmstm nişanlımı.Allhtan anlayslı biri.atlattık şükür.ben herşeyin düzeliceğini düşünüyorum.kızlarda oluyo böyle dönemler..

o bunların hiçbirini haketmiyo ne yapmam gerekiyosa yapcam psikiyatra gidicem öyle bi dua varsa önerileriniz zaman zaman ölmeyi bile düşünüyorum.

belki biraz zamana ihtiyaciniz var
anladigim kadariyla sadece ona karsi degil genel anlamda bunalimdasin.
biraz görüsmeyin 1 2 hafta gibi eminim ki özlersin
birde psikologa gitmelisin bence

bu kadar karamsar olma.güzel vakit geçirmeye bak.kafanı dağıt baska şeylerle uğraş.bu devirde seven insan kolay bulunmuyo.farklı aktivitelerde bulunun ne bileyim.inşallah hayrlısı olur ikinz içindeee

canım ben doğrumu anladım bilmiyorum ama su an nişanlına karşı heycanın sevgin yok değil mi ve eskisi gibi olmasını istiyorsun ?

bilmiyorum ne kadr dogru ama bana uzerine cok titreyen bi sevgilin var gibi geldi,belki asiri ilgi bogmustur seni.
biraz zman gecsin o ilgiye hasret kalirsin anlarsin sevgilinin degerini.

canım birde 7 senelik bi ilişkiniz varmıs birazck uzun zaman olmus artık evlilkle sonuclanack bnce askınızdaki heyecan bitmş artık birbirinizi tanıyorsunuz her şeyin tadına varmıssınz yapacagnz yeni birşeyler kalmamıs konusack birsey kalmamıstr bu uzun dönemli ilişkileri olan herkeste oluyor genelde cevremden bi çok örneğini gördüm .s.s.sevlennce aynı sıkıntılar olablr cnkü birbrni yeni tanımak baska bide karakterni adın gbi bilmek baska bilemiyrm btnm zor valla

canım ben doğrumu anladım bilmiyorum ama su an nişanlına karşı heycanın sevgin yok değil mi ve eskisi gibi olmasını istiyorsun ?

canım seviyorum ama heyecanlanmak istiyorum bu var mı öyle bi çözüm gerçi sadece aşk değil başka şeylere karşıda heyecanlanmıyorum. ama böyle iş yeni bi ortam içimi sıkıyo bunalıma giriyorum teşekkür ederim şimdiden.

tabi doğru birbirimizi çok iyi tanıyoruz ama heyecan meselesi dediğim gibi başka şeylerede yok bu bi sağlık sorunumu acaba. Ama Allah'a çok şükür sıkıntılarım işe ilgiliydi çıkıyorum sıkıntılarım geçti ama yinede psikiyatriste gidicem.

bu kadar karamsar olma.güzel vakit geçirmeye bak.kafanı dağıt baska şeylerle uğraş.bu devirde seven insan kolay bulunmuyo.farklı aktivitelerde bulunun ne bileyim.inşallah hayrlısı olur ikinz içindeee

Aynen bende öyle düşünüyorum arkadaşım bu devirde gerçekten seven kolay bulunmuyo.Allah herkesin gönlüne göre versin.

canım hepimiz böyle dönemler geçiriyoruz bazen sevdiklerimizi sevmediğimizi düşünüyoruz istemediğimizi vs. tabi bunlarda malesef bunalımdan dolayı eğer bunu kafanda takıntı hale getirrisen daha kötü olur biliyormudun beyin her defasında sana heycan duygusunu hatırlatarak sevgilinden iyice kopmanı sağlar bu durumu yenmek kendi elinde canım . allah yardımcın olsun bende şu an çok kötüyüm..

çok teşekkür ederim aleyna cım ona sıkı sıkıya tutuncam. Allah seninde derdine derman versin bi an önce.

sözlünün ayrılması çok normal
problemlisin bence canım k bakma ama böyle...
evlenipte adamın hayatını yakma!!

konuyu okumadım bile ama sana sadece şunu söliyorum incir çekirdeğini doldurmşcak sebepler vardır ya hani eğer öyler bile bi sıkıntı varsa ayrıl boşwer bu dünyada sana göre senden önemlisi yok unutma bunu nolur

çoğu ilişkide dönem dönem olur
birşey hissetmediğini soğuduğunu düşünürsün ama bu gerçek bir his mi yoksa depresyonun etkisiyle olan yanıltıcı bir his mi ?
bunu ancak sen anlayabilrisn
bence uzun bir ilişki olmasının ve senin işe girmeninde etkisi var. biraz zaman ver kendine..
ilişkini bitirme araya biraz özlem girsin
seviliyorsun sevgilinide üzme sadece zor zamanlar geçirdiğini söyle anlayışlı olur umarım
mutluluklar dilerim

teşekkür ederim gökdeniz zaten iş yüzünden bu kadar iç sıkıntısı olduğunu anladım çıkma kararı aldım büyük ölçüde rahatladım.O her zaman anlayışlı bana karşı zaten asla ayrılık düşünmedim düşünmemde.

mutluluklar dilerim canım

sözlünün ayrılması çok normal
problemlisin bence canım k bakma ama böyle...
evlenipte adamın hayatını yakma!!

Birincisi sözlüm ayrılmadı. BEnim iyi olmam için aramayalım birbirimizi dedi, buda 1 gün bile sürmedi. Evet ben belki problemli olabilirim ama kimsenin her günü günlük güneşlik olmuyo herkes sıkıntılı dönemler geçirebiiyor.Hayatını yakma konusuna gelincede asıl biz ayrılırsak hayatımız yanar. Çünkü birbirimize karşı sevgimiz saygımız o kadar büyükki özellikle de onun çocukluğundan beri bana olan aşkı var ben böyle bi değeri hayatımda bir daha bulamam. Ve onu kaybetmemek için ne gerekiyosa yaparım. Oda benim için öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…