Ayrılmak isteyen erkekler hep aynı şeyleri mi söylerler?

ben hic duymadım boyle bi laf sahsen...iliskiyi yoneten hep ben oldum, ben istersem gayet guzel devam etti, memnun degilsem de bitirdim

benimkisi depresyona girdim askerlik sonrası demişti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
depresyondayım unutuldum aldatıldım şarkısını az daha söyleyecekti nerdeyse kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

o filmi bende izledim ama bi yorum yapamıycam canm.ayrılık nedenleri hep aynı oldugu için karşılarndakileri kırmamak için bu lafları diyo olabilirler :CüvCüv:

Evet :kahve: Al birini vur ötekine :kahve: Zaten elini sallasan ıssız bi adama çarpıyo artık, hepsi :mymeka: bunların.

benimki seni seviyorum ama ayrılmak zorundayız deöişmiş peh yesinler yalanını

şakkıdı sormadınmı seviyorsan nasıl bırakırsın.ya biz kızlar sevsekte bazen ailevi durumlardan mecbur kalınca bırakıyoruz ama erkeklerin böyle bir derdi olduğunu sanmıyorum.hepsi yalancı doğru değilmi???

peeh, uyuz oluyorum bu bahaneye ... ama bu cümleyi diyebiliyorsa bana, gerçekten layık değildir !! ... yerimseniben

Selam!arkadaşlar!Benim de 1 yılı geçen bir arkadaşlığım vardı.Son zamanlarda hep yoğun, konturu yoktu...vs.Benimle ilgili özel bir problemimiz vardı.Başka bir sorun yoktu.Hiç aramıyordu.Görüştüğümüzde sorun yok diyordu...!Ben hep söyler ve bitirir diye düşünüyordum.Arıyordum.Ayda 1 kez de olsa.!Neyse tabiki bu nereye kadar...O aramayınca ben de aramdım...!Konuşçaklarım var dedim.yine aramadı...!oysa ben cesaretimi toplamıştım.Açıça konuşarak gerekiyorsa dostça konuşarak bitirelim diycektim...!Malesef kendiliğinden bitti...!Yine de 1 ay sonra ona mail attım.ıçimdekileri söyledim...!Hoşçakal!dedim.Ama yine de ondan bir ses yok..!ınsan ne olursa iki kelime yazar dimi...!Benim iki kelime kadar değerim yokmuş...!ışte erkekler böyle...!Anlayamıyorum...!Keşke harbi olsaydı...!.!Neyse ben içimdekileri yazdım ya!Ona veda ettim.Kendi bilir!sinir olsam da ben ondan daha cesaretliyim...Sevmesini bilsem de açıkça harbi konuşarak bitirmesini de bildim...!ERKEKLERı ANLAMAK ZOR...!BAYANLAR GıBı DÜŞÜNMÜYORLAR...!yine de çok zor severken ayrılmak ve bitirmek...!Allah kimseye yaşatmasın...!Zaman her şeyin ilacı...!Hayırlısı....!

Selam!arkadaşlar!Benim de 1 yılı geçen bir arkadaşlığım vardı.Son zamanlarda hep yoğun, konturu yoktu...vs.Benimle ilgili özel bir problemimiz vardı.Başka bir sorun yoktu.Hiç aramıyordu.Görüştüğümüzde sorun yok diyordu...!Ben hep söyler ve bitirir diye düşünüyordum.Arıyordum.Ayda 1 kez de olsa.!Neyse tabiki bu nereye kadar...O aramayınca ben de aramdım...!Konuşçaklarım var dedim.yine aramadı...!oysa ben cesaretimi toplamıştım.Açıça konuşarak gerekiyorsa dostça konuşarak bitirelim diycektim...!Malesef kendiliğinden bitti...!Yine de 1 ay sonra ona mail attım.İçimdekileri söyledim...!Hoşçakal!dedim.Ama yine de ondan bir ses yok..!İnsan ne olursa iki kelime yazar dimi...!Benim iki kelime kadar değerim yokmuş...!İşte erkekler böyle...!Anlayamıyorum...!Keşke harbi olsaydı...!.!Neyse ben içimdekileri yazdım ya!Ona veda ettim.Kendi bilir!sinir olsam da ben ondan daha cesaretliyim...Sevmesini bilsem de açıkça harbi konuşarak bitirmesini de bildim...!ERKEKLERİ ANLAMAK ZOR...!BAYANLAR GİBİ DÜŞÜNMÜYORLAR...!yine de çok zor severken ayrılmak ve bitirmek...!Allah kimseye yaşatmasın...!Zaman her şeyin ilacı...!Hayırlısı....!

öyle, evet farklı düşünüyor onlar. AMiN, hayırlısı cümlemize inşAllah. kaydirigubbakcemile5

Back
X