Ayrılmak isteyen erkekler hep aynı şeyleri mi söylerler?

Sarissa

uyudun uyanmadın olacak..
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
9.766
37
358
Diğer
kızlar şu anda vizyonda "erkekler ne söyler kadınlar ne anlar" diye
amerikan yapımı bir film var.
adam ayrılmak istediği sevgilisine
"sen her şeyin en iyisine layılsın, benden daha iyisini hak ediyorsun" diyor
aynı konu "ıssız adam" filminde de vardı.

erkekler ayrılırken hep aynı şeyi mi söylerler?

Son düzenleme:
Canım bence bu kişine göre değişir kimisi dediğin gibi sen herşeyin en iyisine layıksın vs..Ama kimiside varki açık açık istemediğini söyler yada hiçbişey söylemeden ilgisini keserek belli eder kişinin yapısına göre değişir bu durumlar canım

bencede kişiye göre değişir ama baz erkeklerde ayrılma sebebini söylemeden çekip giderler sinir olurum buna

Başıma böyle bir şey hiç gelmediği için yorum yapamayacağım. :smiley-cool:

evet erkekler bu cümleyi söyler...

bence bir erkek bunaldığı için gidiyorsa gözü korktuğu için daha fazla kaldıramayacağı için gidiyorsa giderken bu kelimeleri söyler..

artık hayatına başka biri girecek olan da bu cümleleri söyler.

ama çok sert bir kavga sonucu düşünmeden ayrılık kararı alan bir erkek söylemez anca...

ne kadar saçma ya hep aynı cümleler... erkek şöyle söyler:sen daha iyisine layıksın ,ben seni haketmiyorum ,benden bi halt olmaz seninde hayatını yakamam....madem bu kadar berbat bi adam olduğunu biliodun niye geldin bana o zaman bilmiyomuydun bi halt olmadığını ? yada sonradanmı bu hale geldin benmi bi halta yaramaz hale getirdim seni....aslında erkek şunu söyler içinden:hayır hevesim bitti şimdi sorumluluktan korkuyorum , özgürlüğüme dokunma istiyorum, tek kadın yerine tüm kadınlar benim olsun istiyorum...çünkü o bi erkek beyninin %95 i cinsellik için çalışan, duygusuz, bencil ve aşkı bilmeyen bi yaratık....

ayrılmak istediğini sevgilisine insan medeni bir şekilde doğru olarak anlaşılır biçimde nedenleriyle söyler.. Hiç yukarıdaki sözü diyene rastlamadım ve duymadımda.

iliskileri yoneten kadindir, kadin isterse, cabalarsa yurur, istemezse yurumez
erkegin gitmesini istiyorsan, kotu davranip biktirip vs, gitmesine zemin hazirlarsin, o da gider...

gidecek erkek gitmeden once cok bariz sinyaller verir, bunu her zeki kadin anlar ve ya onlemini alir veya o gitmeden once kendisi gider

Böyle basit cümleleri sarf eden erkekler var mı hala -tatlicadiarzu-

Neyse; varsa da inanacak bayan kalmamıştır sanırım kaydirigubbakcemile3

Hep ayrılan ben oldugum için böyle söz duymadım:delphin:
Duysamda külahımı yolluyorum ona anlat derim-tatlicadiarzu-

evet canım hep aynı sözler..hep aynı cümleler.benim eski sevgilim benimle tanısmak için neler yaptı neler.sonunda kabul ettim.ama 3 ay sonra ayrılmak istedi.bende ona nedenini söylede senden sonrakine aynı hatayı yapmayayım dedim.o da ''SENİNLE İLGİSİ YOK SEN MÜKEMMEL BİRİSİN.AMA BEN SENİNLE İLİŞKİYE BASLADIGIMDAN BERİ EVLİLİK DÜŞÜNCESİ GELMEYE BASLADI AKLIMA VE BEN EVLENMEKTEN KORKUYORUM''dedi ve gitti.madem evlilikten korkuyordun ne diye o kadar kostun pesimden be adam..

evet canım hep aynı sözler..hep aynı cümleler.benim eski sevgilim benimle tanısmak için neler yaptı neler.sonunda kabul ettim.ama 3 ay sonra ayrılmak istedi.bende ona nedenini söylede senden sonrakine aynı hatayı yapmayayım dedim.o da ''SENİNLE İLGİSİ YOK SEN MÜKEMMEL BİRİSİN.AMA BEN SENİNLE İLİŞKİYE BASLADIGIMDAN BERİ EVLİLİK DÜŞÜNCESİ GELMEYE BASLADI AKLIMA VE BEN EVLENMEKTEN KORKUYORUM''dedi ve gitti.madem evlilikten korkuyordun ne diye o kadar kostun pesimden be adam..

belki daha yakından tanımak istedi seni, belki kafasında çok farklı canlandırmıştı senle yaşayacağı ilişkiyi, ardından belki beklediğini bulamadı-hayal ettiği gibi olmadı, yada daha yakından tanıyıncada belirli özelliklerinizin uymadığını fark etti, ve ne senin ne de kendi zamanını boşa harcamamak için mantıklı olanı yaptı. :teselli:

geçerli bi neden söyleyemezler..o yüzdende kadını kendine layık görmüyomuş gibi kunuşup postalarlar kadını..

kibarca baştansavıyorlar yani..onu bilmilmiyorum da ıssız adam güzel film disengözlerimebaksanab

bence evet çok duydum öle erkek...benimkide kullanır bana karşı bende başka lafmı bulamıon bitirmek için sıkıo artık bu bahaneler derim ama hiçte bitirdini görmedim Şeniz

Kişiye göre falan değişmiyo bence seven zaten bırakmaz sevmeyen nasıl ve ne tepki gösterirse göstersin ayrılmak istiyodur bu şuna benziyo bence istanbula feribotla mı gitsem yoksa feribota binmeden dolanarak mı geçseme benziyo sonuç aynı olduktan sonra öyle demiş böyle demiş fark etmiyo.

valla kılıfı minareye uyduruyorlar iste neticede o ya da bu ne farkeder ki...duygularım değişti,artık eskisi gibi hissetmiyorum,başkası var,sen daha iyilerine layıksın,beni çok sıkıyorsun yeter artık dayanamıyorum,bizim için ayrı kalmamız en hayırlısı,senin anlayışına sığınarak artık hayatlarımız beraber devam edemez.....birsürü saçmalık........ -tatlicadiarzu-

ben sana layık değilim der,
bu aralar çok yoğunum der,
seviyorum ama bitmesi gerek der,
seni üzüyorum artık bitsin der....
arkadaş kalalım da diyebilirler..
ay sinir oldum düşündükçe:))

Back
X