Ayrılmak istiyor,sizce haklımı?

Boş işler bunlar daha lise çağında böyle dallasvari ortamda ne işin var. Yok ona karışır buna karışır yok kıskanır giydirmez ettirmez karışır kızar yahu senin ailenin karışmadığı noktada en güzel çağında niye esaret kabul ediyorsun ki. Her kafanı yorduğun an sana bir soru kaybettirir.

cok sacma bir olay,birincisi erkek arkadasin sen gibi konusuyor ama bunu karsi taraf bilmiyor nasil bir komple oluyor bu,karsidaki kisinin siz olmadigina bilmedigine göre komple kelimesi sacma geliyor..oldu olmadi ben bilmem ama universitede okuyan birisi bunlari mantikli bulup sizle hala devam ediyor sasiyorum..yalan söylüyorsunuz ama bunda bile hala uzatip yok pantolan yok su diyorsunuz ayrilirsa evet hakli durdugu bosa ama herkesin düsüncesi farkli birsey diyemiyorum

valla bir degil iki degil bayagi bir güveni sarsilmis kusura bakma canim ama yerden göge kadar hakli birincisi sen yalan söyledin yalan hic bir zaman söylenmemesi gereken bir sey ikincisi o oglanin facebook ta dedikleri de senin sevgilinin güvenini sarsmasina gayet yetmis bayagi dozunu asan seyler söylemis ve gercekten ayrilmakta hakli ama oturup bir konus istersen bi konusmayi dene güzelce cünkü güveni sarsilmis yikilmis mesela gecen gün yolda oglanin biri bana göz kirpti ve sirf bunun yüzünden sözlümle hic etmedigimiz kadar kavga ettik sen önüne baksaydin görmezdin demek ki sen o yoldan gecenin gözlerine bakiyordun filan gibisinden bayagi bi tartistik erkekler olsun bayanlar olsun bu konuda gercekten cok hassastirlar yani bilmiyorum otursaniz konussaniz ikna olur mu ama gercekten hakli dolayisiyla üste filan sakin cikma derim

valla bir degil iki degil bayagi bir güveni sarsilmis kusura bakma canim ama yerden göge kadar hakli birincisi sen yalan söyledin yalan hic bir zaman söylenmemesi gereken bir sey ikincisi o oglanin facebook ta dedikleri de senin sevgilinin güvenini sarsmasina gayet yetmis bayagi dozunu asan seyler söylemis ve gercekten ayrilmakta hakli ama oturup bir konus istersen bi konusmayi dene güzelce cünkü güveni sarsilmis yikilmis mesela gecen gün yolda oglanin biri bana göz kirpti ve sirf bunun yüzünden sözlümle hic etmedigimiz kadar kavga ettik sen önüne baksaydin görmezdin demek ki sen o yoldan gecenin gözlerine bakiyordun filan gibisinden bayagi bi tartistik erkekler olsun bayanlar olsun bu konuda gercekten cok hassastirlar yani bilmiyorum otursaniz konussaniz ikna olur mu ama gercekten hakli dolayisiyla üste filan sakin cikma derim

Tavsiyen için çok sağol bu cumartesi buluşcaz zaten düzgünce konuscam ama çok mutsuz bi ilişkimiz oldu bi anda oof off :((((

Tavsiyen için çok sağol bu cumartesi buluşcaz zaten düzgünce konuscam ama çok mutsuz bi ilişkimiz oldu bi anda oof off :((((

canim söyle söyleyim her iliskide muhakkak yolunda gitmeyen bir seyler olur buna emin ol önemli olan dimdik ayakta durabilmek bak bulusacakmissiniz güzelce bi sohbet edin konusun gercekten ikinizde birbirinizi cok seviyorsaniz yolunuza devam edin birbirinize söz verin en güzeli bu

Son düzenleme:

hayat ne kadar tatli o kadar da eksi canim, bunu bilmelisin.
kavagsiz iliski olmaz, eger bi iliskide hic kavga yoksa, o zaman o iliskide bi problem var demek ki kimse kimseye umursamiyo.ask varsa kavga da var. :34:

ay kızlar süpersiniz ha yorumlarınızı soluksuz okudum çoğuna da hak verdim doğrusu. Bana da olay saçma geldi. Tutarsızlık var bence. Madem yazlıkdakı öyle yazmış demek önceleri senle öyle konuşumuşki rahat rahat yazıyor. Yoksa durduk yere niye yazsın adam. Neyse ben inanmasamda olaya hakkında hayırlısı deyicem ne diyim

bu ne yaa boyle gunduz kusagındaki pembe diziler gibi:) bu kadar seyden sonra senle konusmayı kabul ettiğine sukret bence..

Yazlıktaki çocuğun sana diye yazdığı şeyleri okudunmu belki sevgilin yalan söylüyodur :..:111:

...yahu! Lise sona gidiyorum diyorsunuz. Şu an 17-18 yaşında falan olmalısınız yani.
2005 yılında reddedilen bir çocuk... 11-12 yaşında birini reddettiniz ve o da size komplo mu kuruyor yani?
Ki bu kurduğu komplo da, face'den bir başkası aracılığıyla size "hani sevişmiştik" demek!
Vallahi çok güldüm. :1:

Son düzenleme:
...yahu! Lise sona gidiyorum diyorsunuz. Şu an 17-18 yaşında falan olmalısınız yani.
2005 yılında reddedilen bir çocuk... 11-12 yaşında birini reddettiniz ve o da size komplo mu kuruyor yani?
Ki bu kurduğu komplo da, face'den bir başkası aracılığıyla size "hani sevişmiştik" demek!

Hah işte ben de bundan bahsediyorum. Hikayenin elle tutulur yanı yok. Neresini tutsan ordan patlak veriyor, çelişkiye düşüyor. Bu fikrimi daha önce de söyledim, konu sahibi de kızdı ama hala tatmin olmuş değilim:1:

Hah işte ben de bundan bahsediyorum. Hikayenin elle tutulur yanı yok. Neresini tutsan ordan patlak veriyor, çelişkiye düşüyor. Bu fikrimi daha önce de söyledim, konu sahibi de kızdı ama hala tatmin olmuş değilim:1:

aynen bende takip ediorum ama yazmak bile gelmedi içimden nasıl işte adamdaki cesarete bak seviştik falan yazıo kız daha 17 18 yaşında ama ilişki falan dio karşısındaki adam bu kadarda saf olamaz kız çorap giyiyo yok o kottu dio :1: ayy oraya çok güldüm ince çoraba kottu demiş:60::60:

..."Yüklü bağış yapıyormuş" dediğinize göre devlet okulunda okuyorsunuz. Jeeplerle, korumalarla okula gelip daha lisedeyken hoşlandığı kıza i phone hediye edebilen bir çocuğun devlet lisesinde ne işi var?

evet boylece gormus olduk kizimizin yalanini. hadi bakalim sagdan git cuzdan bulursun belki :)

Ahahahaha. İşte tüm konunun özeti. :60::60::60::60::60::60:

Son düzenleme:
Arkadaşlar sitemiz kadınlar kulübü ama herhangi bir yaş sınırı yada kadın olma zorunluluğu yok işte.. kızımızın ; hayatın oğlanlar etrafında döndüğü ve en önemli sağlık sorununun yüzdeki sivilce olduğu okulda erkek arkadaşı ile yaşadığı anlamsız kavgaların hayatının en önemli meseleleri sandığı 12-20 yaş arası dönemleri..
Aslında geleceğine yatırım yapması gereken en can alıcı dönem bu zamanlarda emek ve mesaini sınavlara hazırlanmanın daha akıllıca olduğunu anlayıp ;en erken evlenmesi gereken yaş olan -bence-25li yaşlara kadar dahaa çookk erkek arkadaşı olabileceğini ve geçek hayatın diz film konularından çokk farklı olduğunu anladığında bu günlerini arayacaklarını bilse tüm sorunlar hallolurdu

evet yaa hikaye çok çelişkili:1:

evet yaa hikaye çok çelişkili:1:

arkadaşın profilide öle çelişkili diş hekimi yazıo ama burda lise öğrencisi hayal gücü çok yüksek yada çok dizi izlemiş biliosuzunuz böle diziler var çok zenginler kimin eli kimin cebinde belli deil lüx araçlarla geziolar falan:1:

arkadaşın profilide öle çelişkili diş hekimi yazıo ama burda lise öğrencisi hayal gücü çok yüksek yada çok dizi izlemiş biliosuzunuz böle diziler var çok zenginler kimin eli kimin cebinde belli deil lüx araçlarla geziolar falan:1:

17 yasında diş hekimi evet haklısn canım hayal dünyasında yaşıyor arkdşımız:1:

Back
X