- 14 Ocak 2016
- 3
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi FairyGirll
-
Bende şaşırdım 3 defa birlikte olduk diyor belki üstten üstten ne bilim kotu düşünmek istemiyorum çünkü yaşı çok kuçukKonu sahibi konunu takip eder misin küçük yaşta istismara uğramışsın bir de yani neresinden tutsam elde kalır bir cevap verecek misin yoksa konuda mı bir sorun var?
Bende şaşırdım 3 defa birlikte olduk diyor belki üstten üstten ne bilim kotu düşünmek istemiyorum çünkü yaşı çok kuçuk
fake olmasını çok isterim canımcım ama seyrek görülen bişey değil ne yazık kiBombayı kucagimiza attı gitti belki de sıradan fake bir konu bilemiyorum konuyu açtı gitti
Saksi_Degilim_Ben inceler misin konuyu
fake olmasını çok isterim canımcım ama seyrek görülen bişey değil ne yazık ki
artık gençler çok erken yaşlarda cinselliği yaşayıp, yaşadıkları b.ktan şeyi aşk sanıyorlar.
Kusura bakmayın internetim yoktu ne yazık ki gerçek beni bırakmıyor ama çok fazlada ilgilenmiyor telefonumu değiştirsem eve gelir kapıdan ayrılmaz ne yapmalıyım
16 yaşında cinsel ilişkimiz başladı 13 de sadece sevgiliydik
4 yıldır berabersiniz yaş 17 başladığınızda 13 cinsellik yaşamışsınız 3 kez bunları yapmayı biliyorsunuz ayrılamıyor musunuz?
napıyo pekiKusura bakmayın internetim yoktu ne yazık ki gerçek beni bırakmıyor ama çok fazlada ilgilenmiyor telefonumu değiştirsem eve gelir kapıdan ayrılmaz ne yapmalıyım
16 yaş uygun yaş ya 13ün de çocuktun 16 ında da çocuksun16 yaşında cinsel ilişkimiz başladı 13 de sadece sevgiliydik
16 yaş uygun yaş ya 13ün de çocuktun 16 ında da çocuksun16 yaşında cinsel ilişkimiz başladı 13 de sadece sevgiliydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?