• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılmak istiyorum ama ayrılmıyor

FairyGirll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
3
0
1
29
Merhaba ben erkek arkadaşımla 4 yıldır beraberim ve 3 defa ilişkimiz oldu artık beni hiç umursamıyor yaşımız 17 ve ben bu durumdan çok sıkıldım ayrılmak istediğimi söylediğim halde benden ayrılmıyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin

Ayrıl ..
Ne demek ayrılmıyor?
Numaranı değiştir. .
Ulaşamasın sana ..

4 yıldır berabersiniz yaş 17 başladığınızda 13 cinsellik yaşamışsınız 3 kez bunları yapmayı biliyorsunuz ayrılamıyor musunuz?

Konu sahibi konunu takip eder misin küçük yaşta istismara uğramışsın bir de yani neresinden tutsam elde kalır bir cevap verecek misin yoksa konuda mı bir sorun var?

Konu sahibi konunu takip eder misin küçük yaşta istismara uğramışsın bir de yani neresinden tutsam elde kalır bir cevap verecek misin yoksa konuda mı bir sorun var?
Bende şaşırdım 3 defa birlikte olduk diyor belki üstten üstten ne bilim kotu düşünmek istemiyorum çünkü yaşı çok kuçuk

Bende şaşırdım 3 defa birlikte olduk diyor belki üstten üstten ne bilim kotu düşünmek istemiyorum çünkü yaşı çok kuçuk

Bombayı kucagimiza attı gitti belki de sıradan fake bir konu bilemiyorum konuyu açtı gitti

Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben inceler misin konuyu

• Beğen
Reactions: ubo
Bombayı kucagimiza attı gitti belki de sıradan fake bir konu bilemiyorum konuyu açtı gitti

Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben inceler misin konuyu
fake olmasını çok isterim canımcım ama seyrek görülen bişey değil ne yazık ki
artık gençler çok erken yaşlarda cinselliği yaşayıp, yaşadıkları b.ktan şeyi aşk sanıyorlar.

fake olmasını çok isterim canımcım ama seyrek görülen bişey değil ne yazık ki
artık gençler çok erken yaşlarda cinselliği yaşayıp, yaşadıkları b.ktan şeyi aşk sanıyorlar.

Evet çok haklısın canimcim Bu tip onernekler malesef var :( inşallah fakedir gerçek olmasını istemiyorum :(

13 yaşında mı başladı ilişki eyvahlar olsun.
Çöpe kalem açmaya gittiğinizde ettiğiniz muhabbeti aşk mı sandınız herşeyi erken yaşıyorsunuz bazı şeyleri çabuk tüketiyorsunuz ne yazık ki.

Sen hala çoçuksun ve dahada küçükken ilişkiye başlamışsın. Gittiğin yol doğru değil pişman olucağın hayatlar yaşama çoçuk gibi kal.. Zaten gün gelicek büyüyecek olması gerekenler olucak..Herşeyi yanlış zamanda yanlış yaşta harcayıp tüketmeyin.Büyüdüğünde doğru zamanda herşey daha güzel ve anlamlı olucak zaten.. İçimi acıttın be küçük kız...

Kusura bakmayın internetim yoktu ne yazık ki gerçek beni bırakmıyor ama çok fazlada ilgilenmiyor telefonumu değiştirsem eve gelir kapıdan ayrılmaz ne yapmalıyım

Kusura bakmayın internetim yoktu ne yazık ki gerçek beni bırakmıyor ama çok fazlada ilgilenmiyor telefonumu değiştirsem eve gelir kapıdan ayrılmaz ne yapmalıyım

Bunu 13 yaşında ilişkiye girmeden önce neden düşünmediniz?

Back
X