Ayrılmak istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum

İyi akşamlar

Bir buçuk yıl önce sözlendim 5 ay önce nişanlandım ve toplamda da 8 senelik bir birlikteliğimiz var. İnişli çıkışlı bir birliktelik. Nişan tarihi alındığı gün büyük sorun yaşadık. Nişana 3 gün kala ayrılık noktasına geldik o gün kavgamızı tüm mahalle şahit oldu. Sonra yine aynı gün ayrılmaktan vaz geçtik. 5 aydır ne beni görmeye geliyor nede doğru düzgün arıyor.

Bıktım artık ayrılmak istiyorum ama tüm bu olanlardan sonra aileme tekrar nasıl ayrılacağımı söylerim yaşananlardan sonra babam sana hiç güvenim kalmadı eğer bu nişanı yapacaksan bir daha ayrılık kelimesini Ağzına almayacaksın demişti.

Şimdi çok kötü durumdayım nasıl yaparım ne derim aileme.

Daha fazla yazamıyorum kusura bakmayın sessiz sessiz ağlamaktan ellerim bile tutmuyor siz sordukça cevaplarım.
bu hayat sızın hayatınız babam ne der anam ne der yok uzulur dıye dusunmek yerıne olmuyorsa bastan bıtırmek en ıyısı, evlensenız ayrılmak daha da zor olacak, nısan atmak kadar basıt bır olay yok anlaşamadık der gecersın kımseyede acıklama yapmak zorunda degılsın...

Evlenip sacma sapan hergun burnundan gelmektense ayril. İnsanlar yillar boyu sevgili kainca evlenince huzurlu olacaklar cok iyumlular diye birsey yok .birkez sevgiliyken canim cixim kizda erkekte en saf hallerini gostermeye calisir karsiya.ama ayni evde maskeler duser huylar degisir. Oda belliki sizden sogumus.ama ayrilisi kendi yapmak istemiyor.babani dinleme baban evlenmiyecek kimler ne nisanlardan donuyor.yarin birgun baba evine bir cocukla donunce baban ne ozman ah eder. Hayatini mahvetme

Acaba değer mi bu kadar ağlamanıza, yıpratmanıza kendinizi ?

Evlendigin zaman şimdiki Mutsuzlugunu mumla ararsın,el feneride olabilir.

Ama öyle bi ararsın ki,kafanı duvara vurup ne vardı da ayrılmadım,söyleyemedim dersin.

İlk basta böyle aile arası anlasmazlık olunca ömür billah düzelmez.

Bir de aynı evde oturacaksın,aklını peynir ekmeklemi yedin yavrum.

Yerinde olsam tum mahalleye rezil olacak capta kavgali oldugum biriyle birak nisanlanmayi yan yana bile yurumezdim, o ne bicim mahalleymis?kimse polis cagirmadi mi?
Bu kavgayi ettikten sonra o sahit olanlara ne dediyseniz babaniza da aynisini soylersiniz

Yerinde olsam tum mahalleye rezil olacak capta kavgali oldugum biriyle birak nisanlanmayi yan yana bile yurumezdim, o ne bicim mahalleymis?kimse polis cagirmadi mi?
Bu kavgayi ettikten sonra o sahit olanlara ne dediyseniz babaniza da aynisini soylersiniz
Telefonla tartıştıktan sonra ben sinir krizi geçirdim çığlık attım yani yüz yüze yapmadık kavgayı bitti ayrılıyorum diye bağırmıştım gece gece. Şimdi de kızıyorum kendime madem o zaman kaldım ortalığı keşke devam etmeseydim diye

Sakın ha sakın baban öyle dedi diye ayrılmaktan vazgeçme.
En fazla 6 ay sıkıntısını çekersin. 7. ayda mutlu mesut olursun. Evlendikten sonra daha kötü günler yaşarsın.

Back
X