- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.382
- 178
Bence bi karar ver seviyo musun sevmiyo musun onnu bi anla ?yok canım ya ne sevinicem. moralimi düzeltmeye çalışıyorum sadece![]()
Sonra onu kendinden soğutunca pişman olma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bi karar ver seviyo musun sevmiyo musun onnu bi anla ?yok canım ya ne sevinicem. moralimi düzeltmeye çalışıyorum sadece![]()
bugün ona da söyledim ben bu insanı sevmiyorum eski hallerine aşıktım diye. pişman olmucam ve biraz soğuttum galibaBence bi karar ver seviyo musun sevmiyo musun onnu bi anla ?
Sonra onu kendinden soğutunca pişman olma
denedim etkisizÇok sevdiğini belli et,öyle yapınca herkes gidiyor muhtemelen o da gidecek :)
arama sorma bulusma :)kızlar ben çok sıkıldım bu ilişkiden. daha öncede yazdım aramız bozuk tehtidler falan filan. ayrılmak istiyorum ama o ayrılsın istiyorum. onun benden ayrılması için ne yapabilirim? tamam şimdi bazılarınız ne uzatıyosun bırak gitsin diyecek ama olmuyo işte. uzadıkça uzadı ve ben yoruldum artık ama şimdi tekrar ayrılalım dersem olmayacak. o ayrılsın benden istiyorum kendi uzaklaşsın benden ne yapabilirim bunun için?
1 aydır falan hep atlattım valla :)arama sorma bulusma :)
bahaneler uret
hepsini denicem bakalım neler olucak. desteğiniz için herkese teşekkürler :)Surekli nerdesin beni aldatiosun dimi herseye sen beni sevmiosun de bog onu
Bende aynisini yapmaya calistim o ilk ayrilsin diye ama hic orali olmadi ben onu kendimden sogutmaya calistikca o gozlerini kapatti insallah sanada boyle olmaz canimkızlar ben çok sıkıldım bu ilişkiden. daha öncede yazdım aramız bozuk tehtidler falan filan. ayrılmak istiyorum ama o ayrılsın istiyorum. onun benden ayrılması için ne yapabilirim? tamam şimdi bazılarınız ne uzatıyosun bırak gitsin diyecek ama olmuyo işte. uzadıkça uzadı ve ben yoruldum artık ama şimdi tekrar ayrılalım dersem olmayacak. o ayrılsın benden istiyorum kendi uzaklaşsın benden ne yapabilirim bunun için?
şimdi yeni bir konu açıp detayları anlatıcam canım ayrıldıkBende aynisini yapmaya calistim o ilk ayrilsin diye ama hic orali olmadi ben onu kendimden sogutmaya calistikca o gozlerini kapatti insallah sanada boyle olmaz canim
Siz sıkıldınız ilişkiden bu belli ama ne bileyim bir ilişki bitsin demekle de bitmiyor ki... Zamana bırakın bence.denedim etkisiz![]()
dün bitirdim canım dayanadım artık :)Siz sıkıldınız ilişkiden bu belli ama ne bileyim bir ilişki bitsin demekle de bitmiyor ki... Zamana bırakın bence.