• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılmak istiyorum ama o ayrılsın istiyorum.

yok canım ya ne sevinicem. moralimi düzeltmeye çalışıyorum sadece :110:
Bence bi karar ver seviyo musun sevmiyo musun onnu bi anla ?
Sonra onu kendinden soğutunca pişman olma

Bence bi karar ver seviyo musun sevmiyo musun onnu bi anla ?
Sonra onu kendinden soğutunca pişman olma
bugün ona da söyledim ben bu insanı sevmiyorum eski hallerine aşıktım diye. pişman olmucam ve biraz soğuttum galiba

kızlar ben çok sıkıldım bu ilişkiden. daha öncede yazdım aramız bozuk tehtidler falan filan. ayrılmak istiyorum ama o ayrılsın istiyorum. onun benden ayrılması için ne yapabilirim? tamam şimdi bazılarınız ne uzatıyosun bırak gitsin diyecek ama olmuyo işte. uzadıkça uzadı ve ben yoruldum artık ama şimdi tekrar ayrılalım dersem olmayacak. o ayrılsın benden istiyorum kendi uzaklaşsın benden ne yapabilirim bunun için?
arama sorma bulusma :)
bahaneler uret

Şu sürekli sıkıp hesap sorma işi olabilir ama bu hemen olmaz. zaman lazım işe yaraması için :) çünkü gerçekten seviyorsa yılması çok çok zor. Her şeyine katlanabilir. .

kızlar ben çok sıkıldım bu ilişkiden. daha öncede yazdım aramız bozuk tehtidler falan filan. ayrılmak istiyorum ama o ayrılsın istiyorum. onun benden ayrılması için ne yapabilirim? tamam şimdi bazılarınız ne uzatıyosun bırak gitsin diyecek ama olmuyo işte. uzadıkça uzadı ve ben yoruldum artık ama şimdi tekrar ayrılalım dersem olmayacak. o ayrılsın benden istiyorum kendi uzaklaşsın benden ne yapabilirim bunun için?
Bende aynisini yapmaya calistim o ilk ayrilsin diye ama hic orali olmadi ben onu kendimden sogutmaya calistikca o gozlerini kapatti insallah sanada boyle olmaz canim

onu başka erkeklerle kıyasla :D milleti sürekli öv erkekler buna katlanamazlar :D birde aradığında açma yazsa cevap verme ona 3 5 saat sonra geri dön her konuşmanızda tartışma çıkart asla kabullenemeyeceği şeyleri yap ve onların doğru olduğunu savun bir süre sonra zaten sıkılıp gider

Bende aynisini yapmaya calistim o ilk ayrilsin diye ama hic orali olmadi ben onu kendimden sogutmaya calistikca o gozlerini kapatti insallah sanada boyle olmaz canim
şimdi yeni bir konu açıp detayları anlatıcam canım ayrıldık

Yanında salak salak davran sapsal gıbı yanı maydonozu dıslerının arasına tak opecem opecem de ...

bende ayrılmak istiyorum. aynı şekilde tehtidleri bitmiyo hayatımı zindan ediyo bi anda. çok denedim ama çok şey yaşattı. mecburen devam ediyorum. sen çözüm bulursan bana da ilet lütfenn

Back
X