Ayrılmak istiyorum ben de

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
733
685
103
36
2 senelik evliyim.cok büyük sıkıntılar olmasa da ufak ufak şeyler beni tüketmiş durumda.2 senedir çocuk düşünmedim.2 aydır düşünmeye başladık bu seferde biz birbirimize girmeye başladık. Az önce yine tartıştık.onun agresif halleri işinin skintisi beni çok bunaltti. Çok git salona saygısız dedim ben yatak odasında kaldım.artik ona karşı sabrımin tükendiğini hissediyorum.bu evden çıkarsam bir daha dönmem.cunku aramızda böyle şeylerin blofu olmadi.
Ama bu durumda ailem yıkılır.hele annem.napim hanımlar 3 5 gün alıp başımı gidim mi çok bunaldim.

Neden annen yıkılsın ki?
Bu yüzyılda artık boşanmak çok kinanan,ayıplanan birşey değil.her apartmanda bir insan olur boşanmış...
Olayı cok dramatize etmemeye çalış. Benim arkadaşım, 30 yaşında. Kasım ayının başında düğünü vardı 3. Kocasıyla.
Çok da severek evlendi, kabarık gelinlik giyip otel düğünü yapti^^
Mutsuz olduğun yerde durma, insanlar iki gün konuşur üçüncü gün susar.
Bir ömrü olmayacağını anladığın ,saygısız bir adama feda etme

Annen yıkılır diye mutsuz bir evlilik sürdürülmez .. ama iki ayda da boşanmaya karar verilecek ne yaşadınız ? Ya da gerçekten sizin için geçerli nedenler mi ? Belki bir dönemden geçiyorsunuz , en ufak şeyleri kaldıramıyorsunuz .. ya da en başından beri sıkıntılar vardı da 2 ayda mı ciddileşti ?

Ufak tefek şeyler sınırlı agresif biri.tartistik saygılı olacaksin çik git dedim .ailesi de biliyor sınırlı oldugunu. Yorulduğumu hissediyorum. Burda kalmak istemiyorum

Bir süre ortam değiştirip ölçüp tartın. Çocuk işini rafa kaldırın bence. İlişkiniz çalkantıdayken çok tehlikeli. Olmazsa çift terapisi alın.

Nasip o zaman. Hakkınızda hayırlısı olsun. Hamile iseniz çift terapisini mutlaka alın. Eğer baştan iyiydiyseniz de sonradan böyle olduysa bir çözümü vardır.
Benim tolere etmemle giden bir evliligimiz var bence.alkolu şiddeti vs hiç yoktur.yedirir ıcirir gezdirir. Ama sinirli. En sonunda işte uyariliyorum evde uyariliyorum biktim usandım dedi saygısız çok git dedim diğer odaya gitti .

Yani işte bilmiyorum yaklaşımınız annesi gibi midir? Yani onu öyle giyme, onu öyle yeme, onu oradan al gibi hep uyarır mısınız? Canınız sıkıldığında nasıl konuşursunuz, hiçbir şey yokken birden size parlar mı? Karşılıklı hatalardan ilişki yıpranabilir ve biz bunu fark edemeyebiliriz. Objektif bir göz yardımcı olabilr. Ben mesela hiç tahmin etmediğim şeylerden eşimin kalbini kırıyormuşum. Karşılıklı oturup suçlayıcı olmayan bir dille konuştuğumuzda anladım. İnsan kendisi bunu göremiyor. Siz de oturup sakince hislerinizi eşinizin tavırlarından neden rahatsız olduğunuzu konuşmalısınız.

Aslında çok da uyarıcı değilim.yavas ol diyorum evin içinde pat diye kapatma kapıyı alt katta kiracı var sandalyeyi yavaş çek.bunlari zaten kendinin düşünmesi gerekmez mi bundan cıktı tartışma.uyarma beni dedi.okuzsun napim dicektim demedim.cik git saygılı olacaksin dedim sonra yanıma geldi gel içeriye diye istemiyorum dedim ayrı odalardayiz şu an.acayip tükenmişlik hissediyorum. Annem rahatsız anneme bakacam diye yarın çıkıp gitmeyi düşünüyorum.kendi istiyosa beni kendi çaba sarfetsin istiyorum.artik konuşmaya çalışmak istemiyorum.derdimi anlatmaya calismak da.

Anladım biraz kafa dinleyip düşünmeye ihtiyacınız var bu süre içinde eşinizin davranışları kararınıza yön verecek. Hakkınızda hayırlısı olsun

Ve şuan bile hamile olabilriim demissiniz bı test yapin sizin stres sikintiniz Allah korusun eğer bı yavrunuz olacaksa sağlıksız sonuçlar dogurabilir

2 senedir sorun olmayan evlilik 2 ay önce çocuk düşüncesi ile çatırdamaya başladı? Biraz eksik gibi.

Anlattıklarınızda çok sinirli bir insan görmedim, daha çok sizin abartılı taktığınızı düşündüm.

Sinirli bir insan böyle bir durumda çık git deyince gitmez, aksine daha yükselir.

Üstelik uzatmamış sizi yanına çağırmış.

Düşünürken biraz özeleştri de yapmanız lazım gibi geldi.

Bilmiyorum bende de hata olabilir.ama ses yapma altta kiracı var sandalyeyi suruterek çekme demek abartı mi.zaten kendi düşünecek bunu.beni uyarma vs.iste de uyariliyorum burda da.ayri yattık bugün kahvaltı yapmadık. Şimdide pazara gitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…