Ayrılmak istiyorum,sizce ne yapmalıyım,ne demeliyim?

Nadiaa

devrim sehitleri olumsuzdur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
17.360
158
88
34
bu sıteyı ve hepınızı cok sevıyorum ve suan sızın degerlı fıkırlerınıze cok ıhtıyacım var...
suan benım durumumda olan bayanlara dısardan bırı olarak kesınlıkle ayrılmalısın derdım ama ısın ıcıne gırınce daha kotuymus sorunum su;
erkek arkadasım var 2.5 aydır beraberız bu gune kdr sevdgmı ve bna deger verdgnı zannettıgm tek kısı dıyeblırım onun ıcın
her zaman soru ısaretlerı vardı kafamda ama bu sefer yakaladm gercekten bundan 1 ay once hatlarımızı degıstrmıstık kımseyle gorusmemek ıcın
o gunlerde sansa hıc kurcalamadgım telefonunu kurcaladım gece bırıyle mesajlasmıs gordugum
mesajlar ıse soyle o sahıs bna askım de fılan gbı msjlar yazmıs arkadasıma bu ne dedıgımde ıse o bnm eskı arkadasım
muhabbet arasnda saka yapıyordu fılan bnm ondan para alacagım var onu soyledım demıstı
bu konu orada kapandı gbı oldu ustune gtmedım dha snra
.... sıtesınden bunun hat dokumune baktım sadece o gece saatlerce msjlasmıslar
dunde msjlasırken kafamı cok kurcaladıgı ıcın tekrar sordum bn senı asla aldatmam lutfen bna guven fılan dıyordu
ama bugun dayanamayıp baska numaradan msj attım ve aradım bı bayan cktı ısmını sordum soylemedı
bu numarayı sızmı kullanıyorsnuz dedım yaklasık 5 senedır bn kullanıyorum dedı
pekı bı erkege kullanması ıcın verddgnız oldumu dedım hyr dedı
ve hat dokumunde sadece o gece msjlasmıslar gorunen o kı bu kısı onemlıkı hat degıstrdgnde hemen msj atma geregı duymus
belkıde baska hattı var hala da gorusuyorlar
bunu aksam yuzune vurmak ve ayrılmak ıstıyorum sızce nasıl yapmalıyım ne demelıyım sızınde goruslerınızı almak ıstıyorum

Kadını arayı direk isim vererek "X'i tanıyor musunuz, sizin neyiniz oluyor?" diye sormamışsınız sanırım. Arayıp öyle sorabilirsiniz. Eğer tahmin ettiğiniz şeyse (ki bana öyle geldi.) telefondaki kişiye de durumu açıkça anlatın.
Dediğin gibi başka hattı olabilir, smsi falan bitmişse bir geceliğine bu hattan mesajlaşmış olabilirler. :26:

Net bir şekilde görmüş sünüz zaten herşeyi şüphelik yerde bırakmamışsınız ..Mesajlaştığı kişi ile de görüşmüşsünüz zaten arkadaşınızın bu haberi alması an meselesidir şayet o kız bu tarz başka biriyle görüşmüyorsa ..Kendinizi buna layık görüyosanız devam edin derim .Çok can sıkıcı birşey ama en azından eşiniz değil önünüze çok daha iyileri çıkacaktır emin olun..Neyi hakkettiğinizi düşünüyorsanız o şekilde karar verin..

bu mesajlaşma olayı olmasa bile kimseyle görüşmemek için hat değiştirmek arzusu bile hastalıklı bi durum bence, zaten birbirinize güveniniz yok demektir, kimseyle görüşmek istemiyosanız adaya yerleşmelisiniz, sürekli birbirinizle mi takılıyosunuz başka sosyal çevreleriniz yok mu? örneğin benim nişanlım polis etrafında bi dolu bayan var bende memurum benimde etrafımda bi dolu erkek var ama 9senedir hiç aklıma gelmedi telefonunu karıştırmak,diyeceğim o ki 2,5 ay az bir zaman ayrılmanı önericem ama dinlemiceksin belli ki

eger dogruysa ve sen yanlış anlamamışsan çok kötü bi durum kiiiiii saten herşey ortada. bikere su var konuştugu bi kız yani ne konuda olursa olsun asla kabullenemem. o msjlaştıgı kişinin nosunu al ve hesap sor acık acık söyle belki o kızıda kandırıodur olamazmı. sten öyle bişe varsa emin ol kız hemen söyleyecektir. biraz üstüne git bakalım . benim şahsi fikrim sevgiline hemen söyleeme kıza direk sor . herşey ortaya çıkıncada basarsın tekmeyi. bu düşüncelerle yaşayamassın insan herşeye katlanırda aldatmaya katlanamaz ALLAhım kimsenin başına vermesin. inş yanlış düşünüyoruzdur öyle bişe yapmamıştır inş...

bu mesajlaşma olayı olmasa bile kimseyle görüşmemek için hat değiştirmek arzusu bile hastalıklı bi durum bence, zaten birbirinize güveniniz yok demektir, kimseyle görüşmek istemiyosanız adaya yerleşmelisiniz, sürekli birbirinizle mi takılıyosunuz başka sosyal çevreleriniz yok mu? örneğin benim nişanlım polis etrafında bi dolu bayan var bende memurum benimde etrafımda bi dolu erkek var ama 9senedir hiç aklıma gelmedi telefonunu karıştırmak,diyeceğim o ki 2,5 ay az bir zaman ayrılmanı önericem ama dinlemiceksin belli ki

çok haklısınız aslında öyle telefonlara bakıldıkca işin cıvıgı çıkıyo. olmasa bile yanlış anlamalara meil veriyo.keşke becerebilsek bakmamayı :27:

bu sıteyı ve hepınızı cok sevıyorum ve suan sızın degerlı fıkırlerınıze cok ıhtıyacım var...
suan benım durumumda olan bayanlara dısardan bırı olarak kesınlıkle ayrılmalısın derdım ama ısın ıcıne gırınce daha kotuymus sorunum su;
erkek arkadasım var 2.5 aydır beraberız bu gune kdr sevdgmı ve bna deger verdgnı zannettıgm tek kısı dıyeblırım onun ıcın
her zaman soru ısaretlerı vardı kafamda ama bu sefer yakaladm gercekten bundan 1 ay once hatlarımızı degıstrmıstık kımseyle gorusmemek ıcın
o gunlerde sansa hıc kurcalamadgım telefonunu kurcaladım gece bırıyle mesajlasmıs gordugum
mesajlar ıse soyle o sahıs bna askım de fılan gbı msjlar yazmıs arkadasıma bu ne dedıgımde ıse o bnm eskı arkadasım
muhabbet arasnda saka yapıyordu fılan bnm ondan para alacagım var onu soyledım demıstı
bu konu orada kapandı gbı oldu ustune gtmedım dha snra
.... sıtesınden bunun hat dokumune baktım sadece o gece saatlerce msjlasmıslar
dunde msjlasırken kafamı cok kurcaladıgı ıcın tekrar sordum bn senı asla aldatmam lutfen bna guven fılan dıyordu
ama bugun dayanamayıp baska numaradan msj attım ve aradım bı bayan cktı ısmını sordum soylemedı
bu numarayı sızmı kullanıyorsnuz dedım yaklasık 5 senedır bn kullanıyorum dedı
pekı bı erkege kullanması ıcın verddgnız oldumu dedım hyr dedı
ve hat dokumunde sadece o gece msjlasmıslar gorunen o kı bu kısı onemlıkı hat degıstrdgnde hemen msj atma geregı duymus
belkıde baska hattı var hala da gorusuyorlar
bunu aksam yuzune vurmak ve ayrılmak ıstıyorum sızce nasıl yapmalıyım ne demelıyım sızınde goruslerınızı almak ıstıyorum

Açıkça tüm bunları anlatmaktan mı çekiniyorsunuz?:ssz:

bence aksam her seyi yuzune vur inkar ederse onun yaninda tekrar ara kizi bi daha sor siz mi kullaniyosunuz bu numarayi diye?ah tatlim nedir bu basina gelenler:43:

benım konumun adı degısmıs cvp veremedım kusura bakmayın evet hersey ortada kızı dha ne dıye arayıp kendımı kucuk dusureyımkı sevgılımın adını ble soylemedım kız 5 senedır bu hattı bn kullanıyorum dıyor zaten dha ne desın hıc beklemezdım bunu ondan cok uzgunum

ben dusuncelerınıze deger verıyorum fıkırlerınızı almak ıstedgmden actım konuyu ayrılıcam evet ama sız olsaydnz bu durumda nasıl davranırdnz bıraz da fıkır almak ıcın actım konuyu

benım konumun adı degısmıs cvp veremedım kusura bakmayın evet hersey ortada kızı dha ne dıye arayıp kendımı kucuk dusureyımkı sevgılımın adını ble soylemedım kız 5 senedır bu hattı bn kullanıyorum dıyor zaten dha ne desın hıc beklemezdım bunu ondan cok uzgunum

kizim sen niye uzuluyosun o uzulsun seni kaybettiyi icin :20::20::20:

bence aksam her seyi yuzune vur inkar ederse onun yaninda tekrar ara kizi bi daha sor siz mi kullaniyosunuz bu numarayi diye?ah tatlim nedir bu basina gelenler:43:

azerın cok mutsuzum ya bunları haketmemıstım yalanmıs demekkı

ben daha once neden farkına varamadım dıye uzuluyorum yalanına ınandıgım ıcın uzuluyorum aksam gorusucem onlada

sana tavsiyem bağırıp çağırma ilk önce ispatlamak için yeterince delilin olsun konuşarak ayrıl benim hayatımda yalana yer yok de bu konuşman onu daha çok yaralar eminim

sana tavsiyem bağırıp çağırma ilk önce ispatlamak için yeterince delilin olsun konuşarak ayrıl benim hayatımda yalana yer yok de bu konuşman onu daha çok yaralar eminim

kız baska bı numaradan aradım bgn actı sesını duydum sonrada msjlastk yazdklarımı konustuk nasıl ıspatlıyımkı kendı numaramdan da bıraz once aradım acmadı bayandı yanı mantıklıca konusmak en ıısı ama nasıl yapıcam blemıyorum cok sınırlıyım

ben daha once neden farkına varamadım dıye uzuluyorum yalanına ınandıgım ıcın uzuluyorum aksam gorusucem onlada

arkadas ben hep soylerim ve yine de ispatlandi ki erkek milletinin ipini birakmiican.guveniyomus gibi gostericen ama hep izliicen.guvenmediyini gosterirsen onlem alir.guvendiyini gostercen ki onlem alamasin ve yakalansin:)

arkadas ben hep soylerim ve yine de ispatlandi ki erkek milletinin ipini birakmiican.guveniyomus gibi gostericen ama hep izliicen.guvenmediyini gosterirsen onlem alir.guvendiyini gostercen ki onlem alamasin ve yakalansin:)

guvenmedıgımı oda bılıyor zaten bu olay bı ay once hat degıstrdgmızde oldu o zmn ustunde durmadım ama gecen gun hat dokumune baktım tam 3 saat msjlasmıs dunde sordum bılerek bn senı aldatmam bılmem ne dedı yalancı basbayagı aldatmıs ıste aksamı ıple cekıyorum aslında sakın sakın konusmak lazım ama yapablecegmı sanmıyorum

bu erkek milleti neden hep böyle güzellikleri baltalarlar anlamam neden bir kadın yetmez hep yedekte birilerlini tutma ihtiyaçları neden
Canım seni anlıyorum kolay değil hiç ummadığın anda böyle bişeyle karşılaşmak ama kendini üzmemeye çalış herşeyi açıkça söyle ispatla ve ona sana yedeklerinle birlikte mutluluklar de arkana bakmadan uzaklaş oda öyle kalsın kalas gibi

Back
X