nadiacım geçmiş olsun:26:
yine olaya fevri yaklaşmışsın bilmem farkında mısın? bazen kriz anlarında soğuk kanlı olmak önemlidir..hiç bir şeyden emin olmadıkça ,onunla direk konuşmadıkça kafan bişiyler kurup sinirlenmen sadece seni yıpratır..ben olayın seni aldattı aldatmadısında değilim..sadece olaya bakış açını değerlendirdim...farklı bir noktaya değinmem gerekirse de henüz ikibuçuk ay birlikte olduğun insanla evlilik hayali kurman doğru evet ama kararı alman yanlış...birbirini tanıdıktan sonra çiftler en azından ciddi düşünmek adına altı ayın geçmesi gerektiğini düşünen biriyim..o an yaşadığımız heycan ve taktığımız pembe gözlükle herşey ne kadar da toz pembe geliyor..ama bazı şeylerin zamanı olmalı,sen onu tanımadan çok fazla anlam yüklediğin için ilişkinize şuan mutsuzsun ve her seferinde aynı şeyleri yaşamamak da senin elinde canım ne yazık ki...ilk zamanlar içinde yaşadığın heycanı ne kadar frenlersen ,ne kadar ayakların yere basarsa o derece karşındakini tanımak adına yol katetmiş olursun...naçizene fikirlerimi paylaşmak istedim senle,hayırlısı olur inşallah bundan sonrası için...