Ayrılmak istiyorum,sizce ne yapmalıyım,ne demeliyim?

Canım,
İnsanları tanımak öyle zor ki...
Aslında kimseyi tanımıyorsun.
2 yıldır birlikte olduğum ve beni istemeye gelecek adamın ... sitesinde arkadaş listesini kurcaladım bir gece, içimden geldi, ve sonra neye ulaştım biliyor musun? Karısına.
Meğer adam biz 1 yıldır birlikteyken gidip eski sevgilisiyle evleniyor, son 1 yılı hem karısını hem beni idare ederek geçiriyor.
Peki öğrenince ne mi yaptım?
Gittim önce karısına sordum bu kişi cidden o kişi mi diye, emin olduktan sonra da adamı sildim attım tek mesajla.
Deliler gibi peşimden koştu; ama elbette affetmedim.
Sen de silip atmalısın, daha 2 buçuk ay olmuş.
Önceden kötü tecrübeler başından geçti diye bu son umudumdu falan deme lütfen.
Biz sürekli yanlış insanları seçiyoruz diye her insan yanlış olmak zorunda değil.
Ama bir süre yalnız kalıp kendini iyileştirmekte fayda var.
Lütfen sakin kal, o karşına çıktığında da sert tepkiler verme. Onu umursamadığını belli et sakin bir tavırla, inan asıl o zaman canı yanacak.

çok geçmiş olsun...yaşayan biri olarak siz daha güzel ifade etmişsiniz benim nadia için söylemek istediklerimi...

Canım,
İnsanları tanımak öyle zor ki...
Aslında kimseyi tanımıyorsun.
2 yıldır birlikte olduğum ve beni istemeye gelecek adamın ... sitesinde arkadaş listesini kurcaladım bir gece, içimden geldi, ve sonra neye ulaştım biliyor musun? Karısına.
Meğer adam biz 1 yıldır birlikteyken gidip eski sevgilisiyle evleniyor, son 1 yılı hem karısını hem beni idare ederek geçiriyor.
Peki öğrenince ne mi yaptım?
Gittim önce karısına sordum bu kişi cidden o kişi mi diye, emin olduktan sonra da adamı sildim attım tek mesajla.
Deliler gibi peşimden koştu; ama elbette affetmedim.
Sen de silip atmalısın, daha 2 buçuk ay olmuş.
Önceden kötü tecrübeler başından geçti diye bu son umudumdu falan deme lütfen.
Biz sürekli yanlış insanları seçiyoruz diye her insan yanlış olmak zorunda değil.
Ama bir süre yalnız kalıp kendini iyileştirmekte fayda var.
Lütfen sakin kal, o karşına çıktığında da sert tepkiler verme. Onu umursamadığını belli et sakin bir tavırla, inan asıl o zaman canı yanacak.

cevap verdıgın ıcın tesekkur ederım buraya yazılan her yorum cok kıymetlı benım ıcın dun sakın olmak elımde degıldı ama gectı gıttı bu aksam gelınce sakın olucam kendıme ve sıze soz verıyorum onu ıstemedgımı yıne soylıycem anlar artık sanırım bana yalan soylemesı ve benı kandırması cok buyuk saygısızlık bunuda bn kaldıramam

çok geçmiş olsun...yaşayan biri olarak siz daha güzel ifade etmişsiniz benim nadia için söylemek istediklerimi...
suan hayal kırıklıgına ugradgm ıcın boyle dusunuyorum bnde bunun farkındayım elbettekı toparlanıp kendıme gelıcem herseyden once calısan bır ınsanım bu ble yeter toparlanmak dık durmak ıcın ama her seferınde hayal kırıklıkları yasamak yordu benı ısyanım bu yuzden tam Allahım sana sukurler olsun ne ıı bırı derken yıne olan oldu ıste buna uzuluyorum

Nadia' cığım, sakin kal, inan çok daha güçlü oluyorsun o zaman.
Kızıp sinirlenip ona belli edince yalnız kendin üzülüyorsun.
Bizim bu hallerimiz onların hoşuna gidiyor içten içe.
Sen ne kadar güçlü olduğunu göster ona bu akşam.
Kandırılmayı kabullenmediğini ve hiçbir şekilde kabullenmeyeceğini anlat.
Kendisi de şaşıracaktır.
Umarım atlatırsın en kısa zamanda, son umut falan yok, umut her zaman var :34:

elysıon sızede cok gecmıs olsun szınkı cok daha zor bı durum ınsanlar ne kadar basıtlestırebılıyorlar kendilerını degıl mı

Teşekkür ederim canım, aynen öyle.
O kadar basitler ki.
Benim anlamadığım ''Artık senden hoşlanmıyorum'' demek tüm bu kandırmacadan daha kolayken neden yalana başvurdukları.
Tuhaf geliyor; ama kandırıla kandırıla, acı çeke çeke umursamamayı ve olanlara şaşırmamayı öğreniyorsun :34:

Nadia' cığım, sakin kal, inan çok daha güçlü oluyorsun o zaman.
Kızıp sinirlenip ona belli edince yalnız kendin üzülüyorsun.
Bizim bu hallerimiz onların hoşuna gidiyor içten içe.
Sen ne kadar güçlü olduğunu göster ona bu akşam.
Kandırılmayı kabullenmediğini ve hiçbir şekilde kabullenmeyeceğini anlat.
Kendisi de şaşıracaktır.
Umarım atlatırsın en kısa zamanda, son umut falan yok, umut her zaman var :34:

bılıyormusunuz ben kandırıldıgıma uzuldum en cok bırgun bırsey cıkacak dıyordum hıslerıme cok guvenırım ve yanılmadım ıste bn kendıme guvenıyorum gercekten utanması gereken o bnm korktugum nokta sınırlerıme hakım olamamam hala gelıp bna yanlıs yapıyorsun dıyebılen bı insan yanı arkadasıyla konusmus olması bnı aldatmıs olması anlamına gelmıyor onun ıcın yalan soylemedgı anlamına gelıyor

Sorma, her şey o hisler yüzünden oluyor zaten :1:
Ben de o gece listesine bakmalıyım bir şey çıkacak dedim, annem şaşırdı hatta.
Saatlerce oturdum başında ve karısını buldum işte, insanın canını yakan daha önceden fark edememek.
Sen şanslısın, 2 buçuk aylık bir olay.
Lütfen o yüzden kendini üzme, ya bu adamla evli olsaydın ve çocuğun falan olsaydı o zaman ne yapacaktın?
Daha en başında nasıl bir insan olduğunu anladın, o yüzden kendini şanslı say, lütfen.

suan hayal kırıklıgına ugradgm ıcın boyle dusunuyorum bnde bunun farkındayım elbettekı toparlanıp kendıme gelıcem herseyden once calısan bır ınsanım bu ble yeter toparlanmak dık durmak ıcın ama her seferınde hayal kırıklıkları yasamak yordu benı ısyanım bu yuzden tam Allahım sana sukurler olsun ne ıı bırı derken yıne olan oldu ıste buna uzuluyorum

zamanla artık toparlanmak öyle bir hal alıyor kii üstünü silkelemek gibi...
herşey zamanla daha güzel olucak canım:31: sadece arkadaşın dediği gibi sakin olup ona aslında ne kadar güçlü biri olduğunu gösterip, neler kaybettiğini görmesini sağlaman gerek:38:

Teşekkür ederim canım, aynen öyle.
O kadar basitler ki.
Benim anlamadığım ''Artık senden hoşlanmıyorum'' demek tüm bu kandırmacadan daha kolayken neden yalana başvurdukları.
Tuhaf geliyor; ama kandırıla kandırıla, acı çeke çeke umursamamayı ve olanlara şaşırmamayı öğreniyorsun :34:

benden hoslanmadıgını yada sevmedgını dusunmuyorum nedense ama yalancı bı kısılıkle asla olmaz...
gece 11 de msj atmıs gece 2 ye kdr surmus msjlasmaları bnada sandgn gbı degıl dıyo ne sanılırkı bu durumda yanı acıl bırsey olamaz o saatte kaldıkı bı bana soyle bakalım bn de at dıyecegım belkı sana degıl mı bazı seyler cokda zor demek degıl bna hat degıstrmeden once demıstkı su hatları bı degıstrelım rahatlarız bıdaha bırseyımı gorursenbenı bırak eger arkandan gelırsem ...... evladıyım.eskıdende kızlarla msjlasıyordu sırketlerınde bı sekreter var evlı kadın onunla msjlasıyordu

benden hoslanmadıgını yada sevmedgını dusunmuyorum nedense ama yalancı bı kısılıkle asla olmaz...
gece 11 de msj atmıs gece 2 ye kdr surmus msjlasmaları bnada sandgn gbı degıl dıyo ne sanılırkı bu durumda yanı acıl bırsey olamaz o saatte kaldıkı bı bana soyle bakalım bn de at dıyecegım belkı sana degıl mı bazı seyler cokda zor demek degıl bna hat degıstrmeden once demıstkı su hatları bı degıstrelım rahatlarız bıdaha bırseyımı gorursenbenı bırak eger arkandan gelırsem ...... evladıyım.eskıdende kızlarla msjlasıyordu sırketlerınde bı sekreter var evlı kadın onunla msjlasıyordu

Bu ilişki 2,5 aylık değil mi ? İlk vukuatıda değilmiş maşallah evli bekar farketmiyor sanırım hadi hepsinde siz zan ediyorsunuz peki kız ismini erkek olarak kaydetmek ne kadar samimi ,bir erkekle kadın 11 den 2 ye kadar ne konuşmuş olabilirler ..

Gördüğüm kadarıyla bu kadar yalanı ve sahtekar bir insanı mideniz kaldırmaz ,çünkü siz onu samimi duygularla hayatınıza almışsınız..2,5 aylık bir ilişki daha yolun başı sayılır şükredin bence, hiçbir şekilde de muhatap olmayın ..

Daha önceden de yapmış aynı şeyi, şimdi de yapmış ve affetsen yine yapacak
Yanına gelince sakın konuşma açıklama yapmasına izin verme çünkü yalan söyleyecek. Daha çok küçüksün hakettiğin sevgiyi bulacaksın mutlaka ama bu kişiyle değil

Bu ilişki 2,5 aylık değil mi ? İlk vukuatıda değilmiş maşallah evli bekar farketmiyor sanırım hadi hepsinde siz zan ediyorsunuz peki kız ismini erkek olarak kaydetmek ne kadar samimi ,bir erkekle kadın 11 den 2 ye kadar ne konuşmuş olabilirler ..

Gördüğüm kadarıyla bu kadar yalanı ve sahtekar bir insanı mideniz kaldırmaz ,çünkü siz onu samimi duygularla hayatınıza almışsınız..2,5 aylık bir ilişki daha yolun başı sayılır şükredin bence, hiçbir şekilde de muhatap olmayın ..

evet kaldırmaz bn bıttıgını soyledım zaten ama ne cesaretle aksam karsıma cıkacak cok merak edıyorum

Daha önceden de yapmış aynı şeyi, şimdi de yapmış ve affetsen yine yapacak
Yanına gelince sakın konuşma açıklama yapmasına izin verme çünkü yalan söyleyecek. Daha çok küçüksün hakettiğin sevgiyi bulacaksın mutlaka ama bu kişiyle değil

ıste dun aynen boyle yaptım ama akıllanmıyor hattımı attım ulasamadı ısyerıme geldı aksam konusurz dedı bn yne cvp vermedım aksam gelmesını ıstemıyorum yuzunu gormek dahı ıstemıyorum Allah a havale etmıstım onu

bu mesajlaşma olayı olmasa bile kimseyle görüşmemek için hat değiştirmek arzusu bile hastalıklı bi durum bence, zaten birbirinize güveniniz yok demektir, kimseyle görüşmek istemiyosanız adaya yerleşmelisiniz, sürekli birbirinizle mi takılıyosunuz başka sosyal çevreleriniz yok mu? örneğin benim nişanlım polis etrafında bi dolu bayan var bende memurum benimde etrafımda bi dolu erkek var ama 9senedir hiç aklıma gelmedi telefonunu karıştırmak,diyeceğim o ki 2,5 ay az bir zaman ayrılmanı önericem ama dinlemiceksin belli ki
Katılıyorum, kimseyle görüşmemek de ne demek. Bir erkeğin işyerinde kadın iş arkadaşı da olabilir, kadının da erkek iş arkadaşı, mutlaka kadın-erkek ortak noktalara gelecekler. Ne yapsın yani tüm dünyadan mı soyutlasın kendini, kimseyle mi görüşmesin. Ayrıca ben sevgilimin kız arkadaşları(normal arkadaş) olmasını kendim istiyorum. Ben ona güveniyorum ve asosyal olmasın çevresindeki tek kız ben olmayım 21. yüzyıldayız yahu hat falan değiştirmeyin ben o kısma takıldım=) Ve demek ki güveniniz yokmuş zaten 2,5 ayda, ayrılmak en mantıklısı.

Katılıyorum, kimseyle görüşmemek de ne demek. Bir erkeğin işyerinde kadın iş arkadaşı da olabilir, kadının da erkek iş arkadaşı, mutlaka kadın-erkek ortak noktalara gelecekler. Ne yapsın yani tüm dünyadan mı soyutlasın kendini, kimseyle mi görüşmesin. Ayrıca ben sevgilimin kız arkadaşları(normal arkadaş) olmasını kendim istiyorum. Ben ona güveniyorum ve asosyal olmasın çevresindeki tek kız ben olmayım 21. yüzyıldayız yahu hat falan değiştirmeyin ben o kısma takıldım=) Ve demek ki güveniniz yokmuş zaten 2,5 ayda, ayrılmak en mantıklısı.

kımseyle gorusmemek tabkıde sacma ama onun arkadasları ıpsız sapsız gorusulecek ınsanlar degıller gordumkı benım arkadaslarımda ıı degıl hatları degıstrdkkı sadece ıstedgmız kısılerde numaramız olsun ve kımse bzı rahatsız etmesın yanı hıc kımseyle gorusturmeme durumu soz konusu degıl ortak arkadaslarımız var tabıkıde bır araya gelıyoruz...
ama bnm akıllı sevgılım yne dagıtmıs numarasını eskı kırıgıda bnu arıyormus bulmus numarasını ve smdı ayrılıyoruz ıste hat degısım sebebımız buydu huzursuz olmak ıstemıyorduk ama olmadı

kımseyle gorusmemek tabkıde sacma ama onun arkadasları ıpsız sapsız gorusulecek ınsanlar degıller gordumkı benım arkadaslarımda ıı degıl hatları degıstrdkkı sadece ıstedgmız kısılerde numaramız olsun ve kımse bzı rahatsız etmesın yanı hıc kımseyle gorusturmeme durumu soz konusu degıl ortak arkadaslarımız var tabıkıde bır araya gelıyoruz...
ama bnm akıllı sevgılım yne dagıtmıs numarasını eskı kırıgıda bnu arıyormus bulmus numarasını ve smdı ayrılıyoruz ıste hat degısım sebebımız buydu huzursuz olmak ıstemıyorduk ama olmadı

Amacınız huzurlu olmak iken sizinki yine koşmuş vermiş numarasını yani. Gerçekten haketmiyor seni, bu kadar zamanda ona güvenmeye çalışmışsın ama direk boşa çıkarmış. Umarım her şey daha güzel olur kolayca atlatırsın

bi ilişkide güven en önemli şey.. sen bi nebze karşındaki insana güvenmekte istemiyosun... böyle küçük şeylerin altından daha büyük sorunlar çıkıyo o yüzden yol yakınken kararını ver... bana kalırsa napardım henüz yeni 2,5 aylık bi ilişki o yüzden bitirme kararı beni çok fazla üzmezdi ben bi insanın böyle huylarını bile bile ona güvendim tamam o benle değişti eskisi gibi değil artık dedim ama olmadı tanıdığım ama aslında tanıyamadığım insanmış.. yani bi insan 7sinde neyse 70indede o .. ilerde üzülme

Amacınız huzurlu olmak iken sizinki yine koşmuş vermiş numarasını yani. Gerçekten haketmiyor seni, bu kadar zamanda ona güvenmeye çalışmışsın ama direk boşa çıkarmış. Umarım her şey daha güzel olur kolayca atlatırsın

guzel dıleklerınız ıcın tesekkur ederım...amac huzurlu olmaktı rahatsız edılmemektı ama dedıgınz gbı kostura kostura numarasını vermıs bunu haketmemıstım

Back
X