• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrilmak kolay mi nasil hayata döndünüz??

en iyi yolu gezip dolaşmakr.bende ayrılmıştım.çok üzülmüştüm öyle ki gözlerimin altın mosmordu.resmen çökmüştüm.ama ogün arkadaşımla buluşup kahvaltı yapmıştık.aynen devam etmiştim herşeye.hatta beni görmüş o ne hal gibi bi mesaj atmıştı.tabiki üzüldüğümü söylemedim çok işim vardı bugün biraz yorgunum falan demiştim.bi süre sonra alışırsın.

alay etmesek bana hicbisey o kadar basit gelmiyor ne yazikki...
Nasıl geldi sana bu olay peki, milletim açlık sınırının altındayken hastahaneler hastalıktan kırılan insanlarla doluyken böyle bi ülkede şu bir kere verilmiş hayatımızı yaşamak için uğraşıyorken sevgiliden ayrılmanın acısı nedir ya?
Noldu annem ayrılınca enflasyon mu düştü,ayrıldın diye evine haciz mi geldi,kredi puanın mı düştü noldu ayrıldında şimdi ne diyelim biz sana bu kadar mı değersizsin sen hayatın bu kadar mı değersiz,üzülecek milyon tane dert varken buna mı sıkıcaksın canını noluyo ben anlamıyorum ayrılınca,çık dışarı bi bak milyon tane insan var etrafta hepsi Allah'ın başka bi mucizesi yarattığı insan hepsi hangisinin hangisinden üstünlüğü var olmamıştır bitmiştir bişeyler paylaşılmıştır için burkulmuştur evet normal ama biride yazmış ölüceğimi zannettim falan ya açın artık şu gözlerinizi ne diceğimi nasıl anlatıcağımı ah bi bilsem uluslar arası konferan düzenlicem de bulamıyorum işte.
Diceğim şu ki sen'den başka bu hayyatta daha değerli bi insan yok sen kendi gözlerinle bu hayata baktığın sürece herkes senin hayatının bi parçası herkes sana ait sen onlara ait değilsin.Kendi kıymetini bil.

Nasıl geldi sana bu olay peki, milletim açlık sınırının altındayken hastahaneler hastalıktan kırılan insanlarla doluyken böyle bi ülkede şu bir kere verilmiş hayatımızı yaşamak için uğraşıyorken sevgiliden ayrılmanın acısı nedir ya?
Noldu annem ayrılınca enflasyon mu düştü,ayrıldın diye evine haciz mi geldi,kredi puanın mı düştü noldu ayrıldında şimdi ne diyelim biz sana bu kadar mı değersizsin sen hayatın bu kadar mı değersiz,üzülecek milyon tane dert varken buna mı sıkıcaksın canını noluyo ben anlamıyorum ayrılınca,çık dışarı bi bak milyon tane insan var etrafta hepsi Allah'ın başka bi mucizesi yarattığı insan hepsi hangisinin hangisinden üstünlüğü var olmamıştır bitmiştir bişeyler paylaşılmıştır için burkulmuştur evet normal ama biride yazmış ölüceğimi zannettim falan ya açın artık şu gözlerinizi ne diceğimi nasıl anlatıcağımı ah bi bilsem uluslar arası konferan düzenlicem de bulamıyorum işte.
Diceğim şu ki sen'den başka bu hayyatta daha değerli bi insan yok sen kendi gözlerinle bu hayata baktığın sürece herkes senin hayatının bi parçası herkes sana ait sen onlara ait değilsin.Kendi kıymetini bil.

tabiki insanlarin dunya kadar derdi var ben kimseyle kiyaslamadim derdimi.

bak bize bi hasta gelir diyelim kalp krizi tamam cok ciddi dimi..bi hastada gelir sadece kasintisi var. icimizden deriz ki su hastanin yaninda bu ne ki. ama ona demeyiz senin hastaligin hicbisey diye. sonucta onu rahatsiz eden bisey su an onun en buyuk sorunu o . ona diyemem ben bak surda ne kotu hasta var ona bakta ornek al diyip yollasam hic ilac vermesem sacma olur diymi? sizin yaptiginizda aynen bu. insanlarin sorunlarini kiyaslamak senin ki onemsiz aman uzulme demek cok dogru degil bana gore...

somut bir ornek vererek anlatmak istedim umarim anlatabilmisimdir.

tabiki insanlarin dunya kadar derdi var ben kimseyle kiyaslamadim derdimi.

bak bize bi hasta gelir diyelim kalp krizi tamam cok ciddi dimi..bi hastada gelir sadece kasintisi var. icimizden deriz ki su hastanin yaninda bu ne ki. ama ona demeyiz senin hastaligin hicbisey diye. sonucta onu rahatsiz eden bisey su an onun en buyuk sorunu o diymi. ona diyemem ben bak surda ne kotu hasta var ona bakta ornek al diyip yollasam hic ilac vermesem sacma olur diymi? sizin yaptiginizda aynen bu. insanlarin sorunlarini kiyaslamak senin ki onemsiz aman uzulme demek cok dogru degil bana gore...

somut bir ornek vererek anlatmak istedim umarim anlatabilmisimdir.
anlatabildin tabii ama ben sana derdin değersizden çok kendi psikolojinin bu dertten daha önemli olduğunu anlatmaya çalıştım. Yani sen ne kadar üzülürsen üzül herşey olacağına varıyor son kısımları okuduysan senin değerinden bahsettim kendi fikrimce.Her neyse Allah yardımcın olsun ozaman,peki çok haklısın.

arkadaslar konularimi bilen bilir. erkek arkadasimla iliskimizde sorunlar var. burdaki yorumlarin cogu ayril yonundeydi. bende olsam boyle bi konu gorsem ayril derdim. ama iliskinin icinde olmak cok farkli. ilk ciddi iliskim ailem biliyor. bu sorunlar olana dek evlilik planlari yapardik. kendi aramizda yüzükte takmistik üstelik swatch yüzüklerden..

üstelik erkek arkadasim simdi askerde hic biseyde konusamiyorum o yuzden.

ciddi iliski yasayip ayrilanlar var mi? nasil ayrildiniz sonrasinda nasil toparlandiniz??

Arkadaşım insanlar çoluğu çocuğu olup kocasından ayrılıyor hayata tutunuyor, yeniden başlıyor. Ya da 8 10 yıl flört edip nişan arefesinde ayrılanlarda çok burada. İlişkinin içinde olmak elbet farklı çünkü duyguların ön planda ancak şu da bir gerçek, olmuyorsa heleki sevgililik döneminde zorlamayacaksın. dışarı çık gez dolaş arkadaşlarınla takıl, öğrenciysen derslerine ver kendini vs vs... Düşünüp düşünüp kendini üzme.

anlatabildin tabii ama ben sana derdin değersizden çok kendi psikolojinin bu dertten daha önemli olduğunu anlatmaya çalıştım. Yani sen ne kadar üzülürsen üzül herşey olacağına varıyor son kısımları okuduysan senin değerinden bahsettim kendi fikrimce.Her neyse Allah yardımcın olsun ozaman,peki çok haklısın.

tesekkur ederim son söylediklerine katiliyorum kesinlikle. insana kendinden baska kimseden fayda yok. aile sevgili hepsi bi yana once kendimizi dusunicez bu konuda hemfikirim :)

Evli insanlae bile bosaniyor , olayin ciddiyeti degil mesele .

Sorun iliskinin dogru durust ilerlemesi , ilerlemiyorsa zorlamayacaksinda ..

Arkadaşım insanlar çoluğu çocuğu olup kocasından ayrılıyor hayata tutunuyor, yeniden başlıyor. Ya da 8 10 yıl flört edip nişan arefesinde ayrılanlarda çok burada. İlişkinin içinde olmak elbet farklı çünkü duyguların ön planda ancak şu da bir gerçek, olmuyorsa heleki sevgililik döneminde zorlamayacaksın. dışarı çık gez dolaş arkadaşlarınla takıl, öğrenciysen derslerine ver kendini vs vs... Düşünüp düşünüp kendini üzme.

aslinda o asamaya gelsem keske. su an daha ayrilmadik askerde o ve konusamiyorum. surec uzadikca yipraniyorum sanirim o yuzden zor geliyor... sorunumuz havada kaldi ne tam konusup anlayabildim ne de derdimi yanlis gordugum seyleri ona tam soyleyebildim :/

Evli insanlae bile bosaniyor , olayin ciddiyeti degil mesele .

Sorun iliskinin dogru durust ilerlemesi , ilerlemiyorsa zorlamayacaksinda ..

kesinlikle. hani cabaliyim konusuyim duzelsin diyosun. ama kisinin huyu da degismez. bazi seyleri gec anliyosun gec ortaya cikiyor. bende oyle oldu :/

aslinda o asamaya gelsem keske. su an daha ayrilmadik askerde o ve konusamiyorum. surec uzadikca yipraniyorum sanirim o yuzden zor geliyor... sorunumuz havada kaldi ne tam konusup anlayabildim ne de derdimi yanlis gordugum seyleri ona tam soyleyebildim :/

Erkek arkadaşın askerde. Sorununuz nedir ki? Belki de sadece asker psikolojisidir. Bence şuan daha rahat ol, bırak sorununuz havada kalsın, belki ayrılık erkek arkadaşınızın askerdeyken çok kötü hissetmesine sebep olacak. Sanki ayrılmışsınız gibi düşün, herşey bitmiş gibi düşün...

arkadaslar konularimi bilen bilir. erkek arkadasimla iliskimizde sorunlar var. burdaki yorumlarin cogu ayril yonundeydi. bende olsam boyle bi konu gorsem ayril derdim. ama iliskinin icinde olmak cok farkli. ilk ciddi iliskim ailem biliyor. bu sorunlar olana dek evlilik planlari yapardik. kendi aramizda yüzükte takmistik üstelik swatch yüzüklerden..

ciddi iliski yasayip ayrilanlar var mi? nasil ayrildiniz sonrasinda nasil toparlandiniz??

Kocamı buldum toparlandım salak gibi aylarca salya sümük olmadığım için çok mutluyum, kendisine saygısı olan kimse acı çektiren birinin arkasından göz yaşı dökmemeli.

Erkek arkadaşın askerde. Sorununuz nedir ki? Belki de sadece asker psikolojisidir. Bence şuan daha rahat ol, bırak sorununuz havada kalsın, belki ayrılık erkek arkadaşınızın askerdeyken çok kötü hissetmesine sebep olacak. Sanki ayrılmışsınız gibi düşün, herşey bitmiş gibi düşün...

asker psikolojisiyle ilgisi yok. sorun erkek arkadasimin isi yok. bende yeni ise girdim. erkek arkadasim emrivakiyle bana sunu al bunu al tarzi seyler dedi. ben ise girene kadar boyle biseyi yoktu tabi o yuzden gec anladim diyorum. yani bana tuhaf geldi cunku ise girerken gurur yapiyodu sen benden once giriyosun diye. ama sonrasi oyle olmadi sanki yuzssuz biri gibi ve ben bunu yeni anliyorum.
baska sorunlarda vardi zaten ama o cozulmustu yani ben alttan almistim. uzerine bu da eklenince acaba demeye basladim ve tam konusamadan gitti. bi sure sehir disindaydi donuncede hemen askere gitti iste :/

Kocamı buldum toparlandım salak gibi aylarca salya sümük olmadığım için çok mutluyum, kendisine saygısı olan kimse acı çektiren birinin arkasından göz yaşı dökmemeli.

ayrildiktan sonra hemen baskasiyla mi ciktiniz tam anlamadim. evet aci cektiren biriyle olmamali kesinlikle. benim sevgilimin sinirlenince olur olmadik laflar etmesi problemdi o duzeldi ozur diledi. simdi de baska bisey cikti. ama genel olarak hakkini yemiyim (bazi arkadaslar yine savunuyor diycek ama ) uzmez, gitme dersin gitmez. halden anlar romantiktir düsüncelidir. iliskide hatalari, odunluklari ben yaparim genelde. yanlis davranan özür dileyen ben olurum. anlatmaya calistigim surekli kavgali gurultulu bi iliskimiz yok. bi cok konuda uyusuyorduk..

ayrildiktan sonra hemen baskasiyla mi ciktiniz tam anlamadim. evet aci cektiren biriyle olmamali kesinlikle. benim sevgilimin sinirlenince olur olmadik laflar etmesi problemdi o duzeldi ozur diledi. simdi de baska bisey cikti. ama genel olarak hakkini yemiyim (bazi arkadaslar yine savunuyor diycek ama ) uzmez, gitme dersin gitmez. halden anlar romantiktir düsüncelidir. iliskide hatalari, odunluklari ben yaparim genelde. yanlis davranan özür dileyen ben olurum. anlatmaya calistigim surekli kavgali gurultulu bi iliskimiz yok. bi cok konuda uyusuyorduk..
Kimse tamamen kötü değildir zaten dört ay sonra eşimle tanıştım evet o dört ayda da üzüldüm evet ama kendimi parçalamadım o da iyi bi insandı hayatının merkezi bendim bana yap dediği herşeyi kendi de yapardı ama ben esarete katlanacak biri değilim hayatım zindan olmuştu, bazen ayrılmak için sadece ihanet veya şiddet olması gerekmez. Olmuyorsa olanla devam et sen de zorlama.

ben swatch yüzük kısmına takıldım..
nedir?
takan ayrılamıyo mu?

dip not: hakikaten merak ettim..üstelik swatch diye belirtmissiniz..hikmeti ne yani?

Swatch yüzük varsa ayrılamazsınız, üzgünüm. :KK53:

Neyse.
Devam etmek istemiyorum deyip bitireceksiniz.
Sonra üstünüzden yük kalkacak.
Acı çekmeyebilirsiniz de.
Çekerseniz de bir müddet sonra geçer.

Back
X