- 25 Ağustos 2014
- 21.142
- 50.640
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
'kendi aramizda yuzuk takmistik, USTELİK swatch yuzuk'
vurguyu cozemedim.. kac karat bari![]()
Ne kadar insana sorsan da, bence sen onun askerden dönüşünü beklersin.
Şu anda ayrılmaya hazır değilsin çünkü.
Madem sevgi, aşk, emek var ortada; duyguların bitmemiş; askerden gelmesini ya da adamakıllı konuşabileceğiniz herhangi bir zamanı bekle.
Son çaban bu olsun.
Sonra da zorlama. Devamında da aynı problemler yaşanırsa noktayı koy.
İlerde gülümseyerek hatırlarsın.
konularini okumustum da, sana acik acik dogrulari soyleyeni ya duymuyosun ya atara geliyosun, ne desek ki simdi sana?
insanlar kralina yol veriyor, sen de soytarisiyla ugrasma
saka maka, hakaret var kufur var asalaklik var, var da var.. ilerisi hic parlak gorunmuyor, zorlamasan daha iyi..
yuvalar yikiliyor da insanlar mecburen ayaga kalkiyor..
ben swatch yüzük kısmına takıldım..
nedir?
takan ayrılamıyo mu?
dip not: hakikaten merak ettim..üstelik swatch diye belirtmissiniz..hikmeti ne yani?
sana oyle bi yorum yapmadim.. hic bi zaman da kimseye yaklasimim 'ayril gitsin' seklinde olmaz.. sen oyle anlamissin, sanirim kolayina gelmis.. senin konularini iyi bildigimden ona gore yorumladim, aranizda saygi namina bi sey kalmadigi icin direkt konustum.. sasirma yanitabiki oyle ama dedigim herkesin sorunu derdi kendine buyuk. o yuzden insanlar bosaniyor sevgiliden ayrilmak ne ki amaaann bitir gitsin. sanki selpagi cope atarmis gibi yorumlara cidden sasiriyorum...
Kadinlari boyle guclu gormek ne guzel.Bu konuda taze bir yaralı olarak cevap vereyim.Hic bir problemi oldugunu goremedigim peri masali gibi gecen herkesin gipta ettigi ve ailelerin de evlilik gozuyle baktigi dort bucuk yillik iliskim iki hafta once sona erdi.Sebebi de aldatilmam.İlk uc gun uyumadim yemedim icmedim.Hatta geri donerse affederim yeter ki gelsin dedim.Sonra konustuk kisilik bozuklugu oldugunu soyledi ve bana ovguler yagdirdi iste o gun kendi degerimin farkina vardim kendi sabrimin ve olgunlugumun da...Ve o gun icimde de bitirdim onu simdi sukrediyorum evliyken de yasanabilirdi bunlar.Bu yasadiklarimin hatrina Rabbim cok daha mutlu kilacak beni biliyorum hissediyorum artik sadece kendimi dusunmek de ayrica mutlu ediyor beni