• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrilmak kolay mi nasil hayata döndünüz??

Ama canım cicimli de olma
Yavaş yavaş arayı Soğut askerde birini beklemedim ama ne biliyim arama süreni uzat konuşmaları kısa kes yani ne yapılabiliyorsa öyle yap gelince de hallet işi Kökten :)

deme öyle, yaşıyorsan her şey için umut var nasıl olsa. aileler işin içine karıştıysa bile birden bire senin kötülüğünü isteyecek duruma gelecek değiller, daha kötülere bakıp sabretme veya yok saymaya devam etme. askerdeyken birini terketmek tabu bir şey sonuçta ama yalancı umut vermek de çok mantıklı değil, sevdiğin bir yakının gibi beklersin, moralini bozmazsın ama döndüğünde tamam mı devam mı diyeceğine dair bir kararın olsun.

aileler biliyor ama tanışma olmadı. ben onunkilerle tanıştım babası hariç. o benimkilerle tanışmadı. evet dönene kadar bende netleştircem kendimi

arkadaslar konularimi bilen bilir. erkek arkadasimla iliskimizde sorunlar var. burdaki yorumlarin cogu ayril yonundeydi. bende olsam boyle bi konu gorsem ayril derdim. ama iliskinin icinde olmak cok farkli. ilk ciddi iliskim ailem biliyor. bu sorunlar olana dek evlilik planlari yapardik. kendi aramizda yüzükte takmistik üstelik swatch yüzüklerden..

üstelik erkek arkadasim simdi askerde hic biseyde konusamiyorum o yuzden.

ciddi iliski yasayip ayrilanlar var mi? nasil ayrildiniz sonrasinda nasil toparlandiniz??
Seviyorsan kolay kolay toparlanamazsin ama karakteri düzgün değilse üzülmeyi göze alarak ayrılacaksin

ayrıldığına göre haklı sebeplerin olmalı, onları düşün.insan her daim yalnız aslında, doğarken de ölürken de...O bitmez sanılan aşklar nasıl laçkalaşıyor bir bilsen, aslında Allah sevgisi hariç gerçek aşka inanmıyorum, hep çıkar ilişkisiya da boşluk doldurma

konularimi biliyosunuz kizlar. daha oncede acmistim. sevgilimle sacma sapan bi iliskimiz vardi. yemedigim hakaret kalmazdi sinirlendiginde.

ama iyiykende resmen goklere cikarirdi. etraftan herkes imrenirdi cok sanslisin diye. cok iyi davranir cok guzel surprizler yapardi.

belki bu iyi oldugumuz gunler aklima geldigi icin belki cok sevdigim icin icim yaniyor gercekten zor geliyor kizlar :/

eski konularimi okuyunca kurtulduguna sevin diyosunuz ama oyle olmuyor :/ona gore de ben sucluymusum. oyle bi duruma sokuyo ki senin yuzunden diyip diyip duruyo. iliski de benimde cok hatalarim oldu burda anlatmadigim .

ustelik askerde su an.

atlatir miyim bunu nasil atlatilir :/

Bak adam kurnaz bagirip cagirip seni sindiriyor seni sucluyor kafanda soru isareti olustugunda istedigini yaptiriyor birak defolsun gitsin sen parani geri aldin mi

evet sorunlarimiz var bir kismi hallolmus duzelmis gozukuyor. ama sonra tekrar olur mu belli degil. bi kismida yeni cikti ve tam konusamadan askere gitti. dönüsünü beklemeli miyim. acemilige geldiginde konusmak istiyodum. o zamanda kalip kalamiycagi belli degil. kalamazsa nasil olur bilmiyorum..
Konunun devamını okumadım ne karar verdin bilmiyorum olur ya da olmaz senin hayatın senin kararın ama bence askerliğin bitmesini beklemelisin bilmiyorum ben öyle yapardım çünkü eğer seviyorsa ve ayrılırsan askerde ona yapılabilecek daha büyük bi kötülük yok bence. Herşey gönlünce olsun.

Bak adam kurnaz bagirip cagirip seni sindiriyor seni sucluyor kafanda soru isareti olustugunda istedigini yaptiriyor birak defolsun gitsin sen parani geri aldin mi

aynen oyle. ben yüzde yüz sucluyum ona göre. kesin psikolojik sorunlari var kesin.

almadim. o konulara gelmedik. aman lanet olsun parasi da onun olsun....

Konunun devamını okumadım ne karar verdin bilmiyorum olur ya da olmaz senin hayatın senin kararın ama bence askerliğin bitmesini beklemelisin bilmiyorum ben öyle yapardım çünkü eğer seviyorsa ve ayrılırsan askerde ona yapılabilecek daha büyük bi kötülük yok bence. Herşey gönlünce olsun.

acemilige gelicek canim bitti bizim iliskimiz
daha beklemem....

aynen oyle. ben yüzde yüz sucluyum ona göre. kesin psikolojik sorunlari var kesin.

almadim. o konulara gelmedik. aman lanet olsun parasi da onun olsun....
Adam amacina ulasmis zor oldu ikna olman ama sukur actin gozlerini senin icin cok sevindim o parayi al ve hayrina sadaka ver kurus yedirme ona

Yıllardır ciddi ilişki yaşayıp ve milletin ''Kesin evlenecekler.'' laflarını duyduğum çok kişi oldu. Sonuç ? AYRILDILAR :)
Sen gerçekten sevsen böyle bir soru sormazsın herşeyin üstesinden gelip çekersin. Fakat seninkisi alışmaktan kaynaklanıyor. Ki ayrıldığınıza da alışabilirsiniz. Kendinizi oyaladığınız sürece aklınıza bile gelmez.

Yıllardır ciddi ilişki yaşayıp ve milletin ''Kesin evlenecekler.'' laflarını duyduğum çok kişi oldu. Sonuç ? AYRILDILAR :)
Sen gerçekten sevsen böyle bir soru sormazsın herşeyin üstesinden gelip çekersin. Fakat seninkisi alışmaktan kaynaklanıyor. Ki ayrıldığınıza da alışabilirsiniz. Kendinizi oyaladığınız sürece aklınıza bile gelmez.

haklisin alisirim. hele ki son donemde yaptiklari soyledikleri aklima gelirse cok zor olmaz alismak...

baslarda deli gibi seviyodum ve cekiyodum ne derse. ama buraya konu acinca uyandim. bana hakaret eden bi insani nasil kabul ediyorum diye.

yalan yok iyiykende cok iyiydi. psikolojik sorunlari var bence. bi insan bu kadar dönebilir.
.

acemilige gelicek canim bitti bizim iliskimiz
daha beklemem....
Hayırlısı olsun canım bunu yaşayan tek insan sen değilsin öyle düşün ben de 20 gün sonra sözlümü askere uğurlayacağım belki de o yüzden biraz daha duygusal yaklaştım. Olmuyorsa tabiki zorlamamak lazım inşaallah bundan sonra herşey gönlünce olur :KK66::KK37:

Adam amacina ulasmis zor oldu ikna olman ama sukur actin gozlerini senin icin cok sevindim o parayi al ve hayrina sadaka ver kurus yedirme ona

amacina ulasmis derken zaten ayrilmak istiyodu diyosun diymi. amaann napiyim ya Allah im hayirlisi neyse o olsun tek diycegim bu artik. ben cok hirpaladim kendimi cok.

parada onun olsun umrumda degil....

Hayırlısı olsun canım bunu yaşayan tek insan sen değilsin öyle düşün ben de 20 gün sonra sözlümü askere uğurlayacağım belki de o yüzden biraz daha duygusal yaklaştım. Olmuyorsa tabiki zorlamamak lazım inşaallah bundan sonra herşey gönlünce olur :KK66::KK37:

sagol canim insallah...

ohhhh sonunda kurtuldun ...
alışkanlık bunlar hep..
geçecek ama, 2 gün ağlarsın 3. gün susarsın kuzum bu hep böyle..

ohhhh sonunda kurtuldun ...
alışkanlık bunlar hep..
geçecek ama, 2 gün ağlarsın 3. gün susarsın kuzum bu hep böyle..

evet biliyorum.. ama zor ilk defa boyle bi iliski yasadim ben.

ohh kurtuldum diyemiyorum. belki adamin uyguladigi psikolojik baski yuzunden suclu hissediyorum...

evet biliyorum.. ama zor ilk defa boyle bi iliski yasadim ben.

ohh kurtuldum diyemiyorum. belki adamin uyguladigi psikolojik baski yuzunden suclu hissediyorum...
hiç de suçlu hissetme kendini.. bak buraya , kaç tane kadın senin haklılığını savunuyor.. demek ki doğru olan sensin, yanlış olan o.. düşünmemeye çalış.. kendini sanata ver mesela, bir meşgale bul.. geçecek ...

amacina ulasmis derken zaten ayrilmak istiyodu diyosun diymi. amaann napiyim ya Allah im hayirlisi neyse o olsun tek diycegim bu artik. ben cok hirpaladim kendimi cok.

parada onun olsun umrumda degil....
Seni kullanmak istiyordu hemde kafasina gore seni hirpaliyordu burda sana yapilan yorumlara gore sen adami sorgulamaya baslayinca isin rengi degisti verilmis sadakan varmis

Back
X