Ayrılmak, ne yapacağını bilememek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arayıp son kez düzgünce konuşmalı mıyım sizce

bence konuşma, eminim ki 1'den fazla kez "düzgünce" konuştun değil mi?
farklı bir şey duydun mu? sanmıyorum.
kafasına birşey koymuş belli, ararsan daha cok üzüleceksin. şu durumda aramanın faydası olacagını düşünmem.
ne barışmak ne de ayrıldıgını söylemek için ARAMA.

bir şeylerin düzelmesini bekleyen sonra yine beraber olacağız demek ne bileyim ya sen oralarda bir yerlerde dur ben bir bakınayım baktım dişime göre birini bulamadım gelirim yine düzeltelim ayağına demek. eğer gerçekten değişeceğinize düzeleceğinize inansa zaten gitmezdi. kızlar gider gelir o arada belki kimseyi tanımaz belki tanır ama ben sevgilisiyle ara verip de başka kızları denemeyen bir erkek görmedim

Hiç mi kız arkadaşınız yok illa erkek arkadaşlarınla buluşmak zorunda değilsin.Ayrıca sevgilinle aran bozulduğunu duyunca hemen seninle ilgilenmeye başlayan insanları da arkadaşım diye yanında tutma yani. Sevgilinde kendi bilir sen hala sensin ve olduğun yerdesin seven arar sorar illa onu bekle demiycem ama seviyorsan zaten yeni bir aşka yelken açacak halin yok sadece o sana dönmedi diye bu sefer sen onu istemedğini söylersin ki bence öyle bişeyde yapma sıktığını söylüyorsun insanlar bazen bu durumdan çok bunalabilir bence zaman ver.

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için, üniversite olunca herkes memleketine gitti o yüzden şu an kız arkadaşım yok maalesef. Umarım dediğiniz gibi değildir durum, inanın sadece nefretle hatırlarım onu o zaman. Affedemeyeceğim bir şey olurdu başka kız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…