Ayrılmak, ne yapacağını bilememek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sailormoooooon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
66
4
88
Kızlar merhaba. Ben 1 ay önce sevgilimden ayrıldım, çok garip bir ilişkimiz vardı. Seviyordum, o da seviyordu ama bir şeyler olmuyordu işte. Bana son konuşmamızda tekrar ilişkiye başlayacağımızı ama zamana ihtiyacı olduğunu, bir şeylerin değişmesi gerektiğini söylemişti. Ben ayrılmıştım en son bu arada, sonrasında sert yaptığımı farkedip özür dilemek için aramıştım tekrar başlamak için değildi ama o bu tepkiyi verdi. 1 hafta sonra falan gelecek, arar mı bilmiyorum. Yakın arkadaşına artık monoton bir hayat istiyorum demiş. Arkadaşı normalde bana bekle derken artık hayatına bak diyor ama bu onun yorumu. Şimdi benim kızdığım nokta, bana bekle demesine rağmen artık monoton bir hayat istiyorum demesi yani benimle ilgili bir şey düşünmüyor oluşu. Arkadaşı benim de yakın arkadaşım, onunla konuştum sordum o mu dedirttiriyor sana bunu açık konuş benimle diye, hayır sadece benim yorumum belki arar diyor. Ben kızıyorum bi yandan, ben onu 2 3 kere aradım bitecekse bitsin diye şimdi düşüncesi değiştiyse bana söylemeli diye düşünüyorum. Aramayı falan düşündüm ama bana arkadaşım yapma bırak bak hayatına kendine zaman ver o zamandan sonra gelmezse arasa bile açma ben ona o zamanı verdiğini söylerim haberi olur dedi. İnanın ne yapacağımı bilmiyorum, kendimi düşürmek istemiyorum ama aynı zamanda hayatıma netlik istiyorum. Beni yakından tanımak isteyen erkekler olduğunda ve mesajlarına cevap verdiğimde ihanet etmiş gibi hissediyorum midem bulanıyor. 20 yaşındayım bu arada

erkek, onun sayesinde tanışmıştım yani ona daha yakın ama bana da yalan söylemeyecek biri. Yani bana sailormoonu artık istemiyorum dese bile söyleyecek biri
Bence zamana bırak üstüne düşme. Eğer gerçekten seven biriyse yapması gerekeni yapar.

İyi de onun keyfini mi bekleyeceksin?
Her an gelir diye bekliyorsun, elinin altındasın resmen.
Zamanını böyle biri için heba ediyorsun.

Acaba gelecek mi deyip beklemek. Çok zor inan bana. her daim yazacak mı arayacak mı dönecek mi diye gözün yollarda. Bu belirsizlik insanı çok yorar inan. Seven insan zaten seni hayatından çıkarmaz ki. Önüne bak arama sorma. ararsa arar. Ama bekleme. Bi şekilde unutmaya bak sen

monoton hayat ıstıyorum ne demek evlenmek mı ıstıyor yanı

adam biliyor bekleyen var ne zaman dönerse bekleyen hazır istedği zaman keyfi olduğunda döner bekle sen ömründen ömür gider ama

monoton hayat ıstıyorum ne demek evlenmek mı ıstıyor yanı
Hayır, ben onu çok sıktım neden bilmiyorum. Düzeltmemi istediği yanım buydu, ama o da ilgisizdi ve çok sıktığım her şeyi kontrol etmeye kalktığım için hevesi kalmadığını ima eden şeyler yapmıştı. Ben haksız olduğum yerleri gördüm, onun da görmesini beklerken böyle bir şey duymak inanın içime oturdu. Bir yanım hiçbir şey yapma bekle diyor en azından arkadaşının verdiği zamana kadar çünkü ondan duymadım ben bunu, belki de arkadaşı yanlış anlamıştır. Zaten hayatıma devam ediyorum, bitti dese bile aklımdan çıkarmak zaman alacak ama sadece bana bekle derken arkadaşına böyle demesinin hesabını sormak istiyorum galiba. Yani ben 1ine kadar her durumda bekleyeceğim, sonrasında da artık vazgeçeceğim döneme gireceğim ama ondan önce böyle yaptığı için arayıp eğer böyle bir şey varsa sövüp kapatayım diyorum bir yanım da kendini düşürme diyor. İnanın çok karışığım dilekolay neredeyse 2 yıl olacaktı

sana kucuk bı tavsıye dınle yanı benı cok yakın arkadasın dahı olsa arkadasınla haber yollama veya agzına laf verme
hıc bır konu hakkında sorma ogrenme bırsey
arama bekle
ozlesın senı

Çok tezcanlı biriyim. Üniversite öğrencisiyim, arkadaş ortamımdaki erkekler benimle yakından ilgilenmeye başladılar bu yüzden buluşamıyorum üniversiteden arkadaşlarımla çünkü gerçekten irrite ediyorlar davranışlarıyla , liseden arkadaşlarım daha gelmediler bir kaç gün sonra gelecekler bildiğiniz eve kapandım onu düşünmekten başka çok az şey yapabiliyorum. Güzel biri olduğumu söylerler ama gerçekten süslenesim bile gelmiyor. Belirsizlik beni yeyip bitiriyor gibi hissediyorum, kendim bizi bu hale getirdim büyük rol bende biliyorum ama bir şeyler bitecekse de bitse keşke ve önüme bakabilsem keşke

adam başka bir hatuna yazıyor da oradaki duruma göre sana bekle falan diyor olmasın?

O bana sen düzeleceksin ben düzelicem ve tekrar başlayacağız demişti. Ben kabul etmediğimde bunu kabul etmeni beklemiyorum bu olacak demişti. Ben seni kaybedersem tekrar kazanırım ama şimdi zamana ihtiyacımız var demişti. Beni beklemeye iten şeyler bunlar, bunları demese arkama bile bakmazdım

adam başka bir hatuna yazıyor da oradaki duruma göre sana bekle falan diyor olmasın?
Bunu ben de düşündüm, her şeye açığım yeter ki bana açık la arkandan ağlayacak yaşı geçtim ikimiz de büyüdük diye konuşma bile yaptım ama o tarz birisi değil gerçekten, ilk defa benimle sevgili oldu ilk defa benim elimi tuttu ve en yakın arkadaşlarının düzenli cinsel hayatı olmasına rağmen bana elini sürmedi, ima bile etmedi. Yani bana böyle bir şey olursa söyleyebileceğini ona inandırdığımı düşünüyorum

Ya bekleme bece hayatina bak ben wuan cok kotuyum lutfen derdimi dinlemek isteyenler yazsin bana gercekten dertlewmeye ihtiyacim var

Ama şunu da düşünüyorum, seven insan sabredebilir miydi? Ben edemezdim herhalde ama o edebiliyorsa sevmiyordur diye de beynimi kemiren düşünceler var. İkilem gerçekten çok kötü bazen takıntı haline mi getirdim acaba diyorum

28 yaşındayım , 4 ay önce nişan attım. öncesinde de çeşitli ilişkilerim oldu.
pek çok erkeği masum bulmuyorum, erkeklerden herşeyi bekliyorum.özellikle böyle abuk subuk bahanelerle sevdiğini iddia ettikleri kişilerden uzak durdukları zaman.
sen ona istediğin kadar konuşma yap, adam seni yedekte tutuyorsa şayet bir gün dönme ihtimaline karşı elbette ki kendisini masum göstermeye devam edecektir.ne olur ne olmaz değil mi?..
erkeklerin mottosu "sonuna kadar inkar" dır.ne de olsa kaba tabirle birisi ile bassan bu kadın buraya nereden gelmiş yauvv diye işi pişkinliğe vuracak bir cinsten bahsediyoruz.
yanlış anlama, amacım seni üzmek değil. sadece adam hakkında bu kadar masum ve olumlu düşünüyosun yaş itibariyle ama; düşünme.ne demek yani zamana ihtiyacımız var?o arada seni kaybetme ihtimalini neden düşünmüyor ki..
saçma geldi yani.ben başkaları ile de şansını denemek istediğini düşünüyorum maalesef.

Arayıp son kez düzgünce konuşmalı mıyım sizce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…