Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani burda tanınmıyor olmanın verdiği rahatlık la derin hislerimizi yazıyoruz. Ama bunu neden bize diye sorunca ayrı bir üzüldüm. Samimi şekilde yazdıysanız ben fazla hassasım algılarımda kırılma yönünde olabilir. İyi niyetinizi ifade ettiğiniz için teşekkür ederim. Bir de şöyle parantez açıyım: gerçekten hayat çok zor. Ve aklın kalbe hükmetmesi hayat zorlaştıkça daha da zorlaşıyor. Bildiğin doğrulara bile inanmak istemiyor sun. Adeta aklın ve hislerinin inanmak istedikleri savaşıyorİşte farkındalık burada bakın..
Üstelik bunu sizin alınmaniz için bile yazmadım.
Daha fazla düşünüp uzulmemeniz adına salt gerçekleri belirttim.
Özetle yardımcı olmak istedim
Ama iyilik yap denize at işte..![]()
Size nispet olsa idi ulaşmaya çalışırdı adam boşanıyor diye mutluAylar oldu mahkeme çok yavaş ilerliyor. Hiç bir iletişimimiz olmadı. Halbuki bir kez beni veya babamı arasa affedecektim kendisini. Ama onun derdi hep insan içinde haklı çıkmak tı.. İnstagramı yok tu instagram açmış. Wp de profil fotosu yoktu koymuş. Şehir dışına çıkmış gezerken çekmiş fotoda gülüyo mutlu mutlu böyle... Halbuki rezil durumda haberim oluyo ama profile ben göreyim diye fotoğrafını koymuş.. Sizce ne piskılojiyle koymuş.. Bana ben mutluyum demek istiyor ama bunun derinlerinde ne var hâlâ bir umut varmı sizce onun içinde beni unutsa kendini de göstermeye çalışmazdı mı yoksa kendi kendime uyduruyor muyum böyle inanmak için anlayamadım... Düşünceniz ne acaba kimseye paylaşamıyorum beynim makine gibi durmuyor
Ben boşanma sebebini yazmadım siz nasıl anladınız bu kadarını acabaİşi yokuşa sürüyor çünkü size nafaka vermek istemiyor, size vuran küfür eden birisi sürünsün zaten, tamam belki kötü de ayrılsanız üzülüyorsunuz ama onun ne yapıp yapmadığını takip edip kendinizi yıpratmanıza değmez, şimdi bunu anlamıyorsunuz belki ama boşanma psikolojisinden çıkıp kafanızı toparladığınızda anlayacaksınız.
Bundan sonra kapınıza gelip salya sümük ağlasa da affetmeyin, affetmeyi aklınızdan dahi geçirmeyin, hamileyken dahi kadına vuran küfür eden kişi uslanmaz akıllanmaz, birlikteyken çektiklerinizin aynısını çekmeye devam edersiniz, bunu ne kendinize ne de el kadar bebeğinize yapmayın, ileride bebeğinizde babasından dayak yerdi, sadece kendinizi değil bebeğinizi de kurtarıyorsunuz bunu düşünerek toparlayın kendinizi.
Yani mahkemeniz devam mı ediyorAklınızın,kalbinizin bi anda herşeyi silmesi zaman ister. Ben de yakın zamanda boşandım,hatta karar kesinlesmedi bile,ama eskiye göre daha iyi hissediyorum. Sizin de boşanma süreci tamamen bitince daha da rahatlarsınız,eski eş kişisi de ne yaparsa yapsın,boşverin
Eski konularınız görülebiliyor.Ben boşanma sebebini yazmadım siz nasıl anladınız bu kadarını acaba
İkinci üyelik mi aldınız?Ben boşanma sebebini yazmadım siz nasıl anladınız bu kadarını acaba
Mahkeme bitti, kararın kesinleşmesini bekliyoruzYani mahkemeniz devam mı ediyor
Ya garipsemeyen hayatımda tek yaptığım yanlış tercih eşim oldu. Klasik Türk kızı gibi müsbet şekil de geçirdim hayatımı. Yanlış yanlış yollara hiç girmeme yanlış tercihler yapmadım pişmanlığım yok hayatta.. ama kimseyi hiç bir şeyden dolayı garipsemiyorum. Herkes herşey için olabilir diye bakıyorumbu adam icin mi babami da arasa affedecektim demis![]()
O nasıl anlayamadımİkinci üyelik mi aldınız?
iyi de bu insan müsveddesi esinin sana yapmadığı kalmamis, ne halâ onu istiyorsun ki, defolsun gitsin.Ya garipsemeyen hayatımda tek yaptığım yanlış tercih eşim oldu. Klasik Türk kızı gibi müsbet şekil de geçirdim hayatımı. Yanlış yanlış yollara hiç girmeme yanlış tercihler yapmadım pişmanlığım yok hayatta.. ama kimseyi hiç bir şeyden dolayı garipsemiyorum. Herkes herşey için olabilir diye bakıyorum
Umarım çok mutlu olursunuzMahkeme bitti, kararın kesinleşmesini bekliyoruz
Teşekkür ederim,inşallah siz de evladınızla cookk mutlu olursunuzUmarım çok mutlu olursunuz
Evet onla yaşarken yaptığı kötü şeyler ızdırap gibiydi. İnsanlığa sığmayan şeyler. Ama güzel olan her şeyi illkez onunla yaşadım. İlk aşk dediğimiz içinde ne varsa hepsi. Mutlu edince çok iyi de yapıyordu.1 yıl evli kaldık ama 10 yıl kadar yaşlandırdı. Onla ayrılmayı hazmettim. Ama ayrıldığımız dan beri neye elimi atsam kuruyo. Para kazandım hepsi çalındı. Yakınlarım başta çok destek oldu ama bir kaç ay geçince herkes farklı bir şeye büründü. Başa kalkmalar eleştirmeler acımasızca sinir anında söylenen cümleler. Yani yaşadıklarımı bir ben bir Allah bilir. Her üzüntülü anımda boşluktayken o geliyo aklıma. Güzel zamanlar geliyo. Şuan onunla boşanmasydık demiyprum hayat öyle de geçmiyordu ama keşke düzelseydi samimi bir özrüne karşılık bir gün bile kin yapmaz dım ama ne düzelmesi insanlıktan daha da çıkmış. Mahkemede tedbir nafakası başvuralı kaç ay oldu çıkmadı. İlk duruşma bile 1 yıl sonraya verildi. 1 yıl boyunca nafakasız durcam ve toplu verilme durumu da yok. İş başvuruları yapıyorum dönüş te gelmiyor. Yaaa anlatsam burda roman olur diyoruz ya hani öyle işte benim halimiyi de bu insan müsveddesi esinin sana yapmadığı kalmamis, ne halâ onu istiyorsun ki, defolsun gitsin.
Hmm anladımYöneticiMune ya eski üyeliğinizi ve konularınızı bilir de ondan sordum.
Allahım karıncanın hakkını bile almadan bırakmaz. İnşallah bizim de zerre hakkımız kalmaz onda. Allahından bulsun Oyalasın kendini yalancı mutluluk larla.Size nispet olsa idi ulaşmaya çalışırdı adam boşanıyor diye mutlu
Mutluluk değil aslında, gözünüzü açmış bu adamı görmüşsünüz, başka adam görseniz zaten bu biyolojik çöpün yüzüne bakmazsınız.Evet onla yaşarken yaptığı kötü şeyler ızdırap gibiydi. İnsanlığa sığmayan şeyler. Ama güzel olan her şeyi illkez onunla yaşadım. İlk aşk dediğimiz içinde ne varsa hepsi. Mutlu edince çok iyi de yapıyordu.1 yıl evli kaldık ama 10 yıl kadar yaşlandırdı. Onla ayrılmayı hazmettim. Ama ayrıldığımız dan beri neye elimi atsam kuruyo. Para kazandım hepsi çalındı. Yakınlarım başta çok destek oldu ama bir kaç ay geçince herkes farklı bir şeye büründü. Başa kalkmalar eleştirmeler acımasızca sinir anında söylenen cümleler. Yani yaşadıklarımı bir ben bir Allah bilir. Her üzüntülü anımda boşluktayken o geliyo aklıma. Güzel zamanlar geliyo. Şuan onunla boşanmasydık demiyprum hayat öyle de geçmiyordu ama keşke düzelseydi samimi bir özrüne karşılık bir gün bile kin yapmaz dım ama ne düzelmesi insanlıktan daha da çıkmış. Mahkemede tedbir nafakası başvuralı kaç ay oldu çıkmadı. İlk duruşma bile 1 yıl sonraya verildi. 1 yıl boyunca nafakasız durcam ve toplu verilme durumu da yok. İş başvuruları yapıyorum dönüş te gelmiyor. Yaaa anlatsam burda roman olur diyoruz ya hani öyle işte benim halim