Ayrilmak uzereyim

uzunince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.211
1.578
133
38
Basliktan da anlayacagiz gibi erkek arkadasimla ayrilma asamasindayiz. Bizim bir turlu asamadigimiz tek bir konu var. ILGISIZLIK. Telefonla cok fazla birilerini arayan bir tip değil ama insan kız arkadaşını da mı aramak istemez? Ben sesimi çıkarmasam nerdeyse hiç aramayacak. Ben söyleniyorum diye mesaj atması araması da beni rahatsız ediyor aslında. Bana olan sevgisinden şüphe ediyorum hep. Hafta sonu arkadaslarıyla takılıyor diye fazla üstelemiyorum ama insan gündüz de mi aramaz dedim ona da. Tabi ipler koptu ben öyle deyince. Dünden beri nasıl kötüyüm anlatamam. Gözümün yaşı dinmiyor. O ise cafelerde tatlı yiyor, gülüp eğleniyor.

Daha önce de bunu sorun ederdim ve böyle olacaksa ayrılalım derdim. Sonra bir şekilde barışırdık (tabi ben arar da orta yol bulmaya çalışırsam). Olur ayrılmak belki de en doğrusu demezdi. Bu defa dedi. O an nasıl yıkıldım anlatamam.

Sizce de bitirmek mi en doğru olan?

Öyle görünüyor. İlgi şimdi yoksa ne zaman olacakki. Sevdiğini başka türlü de belli etmiyorsa yapacak bişey kalmamış.
Yıkılmak yeniden ayağa kalkmak için güç toplamaya yarar.

Ben ve esimde fazla telefonda görüsmezdik evlenmeden önce. Mesaj yazardik sadece.yani ona takmazdim. Ama siz kötüyken cafelerde gezip tozmasi sinir bozucu

Dediğini yapın. Sizi gerçekten istiyorsa yokluğunuzu farkedip arayacaktır. Madem ki sevgilisiniz yaşınızı bilmiyorum ama daha çok kişi çikar karsiniza. Boylesine bos bir insan icin uzulmeye deger mi? Siz de ona aynisini yapin aramayin sormayin o zaman farkedecektir sizi

Biraz gururlu ol.Bu erkeklerin totusunu kaldırıyorsunuz böyle yapa yapa.Sonra neden böyle oldu diye dövünüyorsunuz.

Bırak ağlamayı yüzgöz olmuşsunuz iyicene.Kendini sev önce.Ezdirme.

Ne kadar zamandır birliktesiniz?
Sevgisinden emin olmadığınız biriyle devam etmeyin bence de
8 ay oldu. Farklı şehirlerde yaşıyoruz ayda bir ancak bibirimizi görüyoruz. onun dışında tek iletişim aracımız telefon ama o da bizde pek yok :(

Ben de dahil, şu sıralar ne kadar çok ilgisizlik konuları açılıyor.
Ben de bağırdım çağırdım olmadı ağladım olması düzgünce konuştum.
Haklısın diyor hooop geri başa dönüyoruz..:kahve:
Ben şimdilik çözümü sallamamakla buldum. O yazmıyorsa ben de yazmıyorum. Hatta telefonum dünden beri babannemde. İstese de bana ulaşamaz. Korkup korkmaması umrumda değil. Böyle böyle yola getireceğim. Onun gibi olarak..
Ben de ayrılmayı çok düşündüm ama ayrılarak ona istediğini vermiycem. 1gün üzülür, 2gün üzülür, 3.gün ''oh bee merkurun gittiği iyi oldu, kafa dinliyorum'' der.
Ayrılmak isteyen buyursun ayrılsın. Ben ayrılmıycam, onun gibi oldum çünkü.
Size de tavsiyem kendi son çözümüm gibi. Ulaşamasın, kendinizi geri çekin. Ağlamak, düzgünce laf anlatmak inanın çözüm değilmiş..

Bu ilişkiyi başlatan bendim. Yani onu ilk seven ve duygularını paylaşan ben oldum. O da zamanla bana değer verdi biliyorum ama sanırım sevmedi
Ben de dahil, şu sıralar ne kadar çok ilgisizlik konuları açılıyor.
Ben de bağırdım çağırdım olmadı ağladım olması düzgünce konuştum.
Haklısın diyor hooop geri başa dönüyoruz..:kahve:
Ben şimdilik çözümü sallamamakla buldum. O yazmıyorsa ben de yazmıyorum. Hatta telefonum dünden beri babannemde. İstese de bana ulaşamaz. Korkup korkmaması umrumda değil. Böyle böyle yola getireceğim. Onun gibi olarak..
Ben de ayrılmayı çok düşündüm ama ayrılarak ona istediğini vermiycem. 1gün üzülür, 2gün üzülür, 3.gün ''oh bee merkurun gittiği iyi oldu, kafa dinliyorum'' der.
Ayrılmak isteyen buyursun ayrılsın. Ben ayrılmıycam, onun gibi oldum çünkü.
Size de tavsiyem kendi son çözümüm gibi. Ulaşamasın, kendinizi geri çekin. Ağlamak, düzgünce laf anlatmak inanın çözüm değilmiş..
Bu yorumumu da okuyun

Sizi sevmiyor seven insan arar hadi konusmayi sevmiyor mesaj atar ayrilik asamasinda gezip tozmaz uzulur ama malesef sizin durum kotu ayrilin yoksa hep bu sekilde devam edicek basta boyleyse sonrada duzelir diye beklemeyin

Ben anlamiyorum insan sevdiği kadına istemdışı ilgi gösterir içinden gelerek zoraki olmaz zatende sizi yeteri kadar sevmediğini gorememenize üzülüyorum bir konu daha vardi bugün böyle..önce kendinizi değerli kılın, gelen eşlik etsin size ...

Back
X