Basliktan da anlayacagiz gibi erkek arkadasimla ayrilma asamasindayiz. Bizim bir turlu asamadigimiz tek bir konu var. ILGISIZLIK. Telefonla cok fazla birilerini arayan bir tip değil ama insan kız arkadaşını da mı aramak istemez? Ben sesimi çıkarmasam nerdeyse hiç aramayacak. Ben söyleniyorum diye mesaj atması araması da beni rahatsız ediyor aslında. Bana olan sevgisinden şüphe ediyorum hep. Hafta sonu arkadaslarıyla takılıyor diye fazla üstelemiyorum ama insan gündüz de mi aramaz dedim ona da. Tabi ipler koptu ben öyle deyince. Dünden beri nasıl kötüyüm anlatamam. Gözümün yaşı dinmiyor. O ise cafelerde tatlı yiyor, gülüp eğleniyor.
Daha önce de bunu sorun ederdim ve böyle olacaksa ayrılalım derdim. Sonra bir şekilde barışırdık (tabi ben arar da orta yol bulmaya çalışırsam). Olur ayrılmak belki de en doğrusu demezdi. Bu defa dedi. O an nasıl yıkıldım anlatamam.
Sizce de bitirmek mi en doğru olan?
Daha önce de bunu sorun ederdim ve böyle olacaksa ayrılalım derdim. Sonra bir şekilde barışırdık (tabi ben arar da orta yol bulmaya çalışırsam). Olur ayrılmak belki de en doğrusu demezdi. Bu defa dedi. O an nasıl yıkıldım anlatamam.
Sizce de bitirmek mi en doğru olan?