Ayrilmak uzereyim

Ben anlamiyorum insan sevdiği kadına istemdışı ilgi gösterir içinden gelerek zoraki olmaz zatende sizi yeteri kadar sevmediğini gorememenize üzülüyorum bir konu daha vardi bugün böyle..önce kendinizi değerli kılın, gelen eşlik etsin size ...
Kendime haksızlık yaptığımın farkındayım. İnsan istemsiz üzülüyor aslında

Haklısınız ama biraz mesafe koysniz ona onun gibi davransanız nasıl bir tepki verir umursamaz mi yoksa sorgulamaya başlar mi acaba?
Kısa bir dönem denedim ama o zaman da içimizde bulunduğumuz duruma ilişki diyemedim ben. Herkes kendi kafasına göre takılıp canı isteyince arıyordu (tüm gün iletişimimiz yatmadan önce atılan birkaç mesajla sınırlı kalıyordu ). Onun istediği ilişki böyle aslında ama ne bileyim onun beni çok görmek istediği ya da sesimi duymak için can attığını görmedim. Bunları aradım ama karşılığını alamadım. Ayrılması da zor oluyor.

Kısa bir dönem denedim ama o zaman da içimizde bulunduğumuz duruma ilişki diyemedim ben. Herkes kendi kafasına göre takılıp canı isteyince arıyordu (tüm gün iletişimimiz yatmadan önce atılan birkaç mesajla sınırlı kalıyordu ). Onun istediği ilişki böyle aslında ama ne bileyim onun beni çok görmek istediği ya da sesimi duymak için can attığını görmedim. Bunları aradım ama karşılığını alamadım. Ayrılması da zor oluyor.

Üzgünüm canim yeteri kadar değer vermiyor üzüleceksin ama en azından bir kez üzülmüş olacaksın...ayril , yoksa hergun üzülmek kendi kendine etmektir biraz..

Bunu da denedim sayılır ama o zaman çok özlüyorum ve modum yine düşüyor. Onunla konusurken cıvıl cıvıl olamıyorum :KK43: Normalde onunla konuşurken çok şen şakrak biriyim ama aklına gelmediğim hissine kapılıyorum ve moralimi bozuyor
Gerekirse özleyeceksiniz de. Bu yöntem etkili. Siz de onunla konuşmayın

O da artık konuşmak istemiyor. Bir tek ben kendimi yıpratıyorum
O zaman neden mücadele edeceksiniz ki.. Ben ışık gördüğümden çabalıyorum ama sizinki daha betermiş. Yol verin gitsin
Biliyorum demesi kolay yapması zor. Ama ne yapacaksınız sevmeyen birine

Canım o kafasında bitirmiş ya da devam edecekse böyle olsun kafasında. Benim eşimde umursamazdı nişanlılık döneminde falan ama ben aramadığım da farkeder o arayıp sormaya başlardı. Sonra düzeldi.

İlgi yoksa sevgi de yoktur bence.Sizi bu kadar yıpratan ilişkiyi bitirmek sizin için daha hayırlı gibi...

Bencede ayrilmalisin. Genelde sen ona adim attigin icin yuz bulmus durumda ve nasil olsa barisiriz kafasinda cok buyuk ihtimalle. Sevmiyo diyemeyiz bazi tipler boyledir. Aslinda sever ama karsisindakini garanti gorur ve bu tarz simariklik icine girerler. Bunun duzelmesinin tek çözümü senden ayrilabilirim ve bi dahada aramam mesaji verebilmen. Ayrildiktan bi sure sonra sen hic bi sekilde iletisim kurmadiginda sana dönmek isterse bi sans daha vermek icin degerlendirebilirsin. Yapman gereken tek sey ben sana mı kaldim izlenimi vermen

Bencede ayrilmalisin. Genelde sen ona adim attigin icin yuz bulmus durumda ve nasil olsa barisiriz kafasinda cok buyuk ihtimalle. Sevmiyo diyemeyiz bazi tipler boyledir. Aslinda sever ama karsisindakini garanti gorur ve bu tarz simariklik icine girerler. Bunun duzelmesinin tek çözümü senden ayrilabilirim ve bi dahada aramam mesaji verebilmen. Ayrildiktan bi sure sonra sen hic bi sekilde iletisim kurmadiginda sana dönmek isterse bi sans daha vermek icin degerlendirebilirsin. Yapman gereken tek sey ben sana mı kaldim izlenimi vermen
Bir süre kabuğuma çekileceğim. O olmadan nasıl yaşayabilirim keşfetmeye başlasam iyi olacak

Canım o kafasında bitirmiş ya da devam edecekse böyle olsun kafasında. Benim eşimde umursamazdı nişanlılık döneminde falan ama ben aramadığım da farkeder o arayıp sormaya başlardı. Sonra düzeldi.
Aradan kaç ay geçti düzelmedi. Bunların bizim en güzel aylarımız olması gerekirdi. Şimdi aramızdaki iletişim sık olmayacak da ne zaman olacak? Benim artık umudum kalmadı.

Belki de sana gerçekten değer verecek biri karşına çıkacak ,
Değer mi böyle bi adam (!) için kendini , vaktini heba etmeye ?
Kimse vazgeçilmez değildir.
Sevgiler :)

Basliktan da anlayacagiz gibi erkek arkadasimla ayrilma asamasindayiz. Bizim bir turlu asamadigimiz tek bir konu var. ILGISIZLIK. Telefonla cok fazla birilerini arayan bir tip değil ama insan kız arkadaşını da mı aramak istemez? Ben sesimi çıkarmasam nerdeyse hiç aramayacak. Ben söyleniyorum diye mesaj atması araması da beni rahatsız ediyor aslında. Bana olan sevgisinden şüphe ediyorum hep. Hafta sonu arkadaslarıyla takılıyor diye fazla üstelemiyorum ama insan gündüz de mi aramaz dedim ona da. Tabi ipler koptu ben öyle deyince. Dünden beri nasıl kötüyüm anlatamam. Gözümün yaşı dinmiyor. O ise cafelerde tatlı yiyor, gülüp eğleniyor.

Daha önce de bunu sorun ederdim ve böyle olacaksa ayrılalım derdim. Sonra bir şekilde barışırdık (tabi ben arar da orta yol bulmaya çalışırsam). Olur ayrılmak belki de en doğrusu demezdi. Bu defa dedi. O an nasıl yıkıldım anlatamam.

Sizce de bitirmek mi en doğru olan?
Canım inanki çoğu erkek öyle . Benimde eşimle aramda ülkeler vardı hiç aramazdı , görüntülü konuşmak istemezdi sıkılırdı mesajlaşmada da en çok ben yazardım. Bende çok dert ettim ama sonuç suan eşim:) benim yanıma geldi ülke değiştirdi annesini bile aramaz günkü tellde konuşmaktan haz etmiyor. Seni sevip sevmemesiyle alakası YÖK kesinlikle. Ama eger başkalarıyla saatlerce konuşup sadece seni aramıyorsa o zaman haklısın.

Canım inanki çoğu erkek öyle . Benimde eşimle aramda ülkeler vardı hiç aramazdı , görüntülü konuşmak istemezdi sıkılırdı mesajlaşmada da en çok ben yazardım. Bende çok dert ettim ama sonuç suan eşim:) benim yanıma geldi ülke değiştirdi annesini bile aramaz günkü tellde konuşmaktan haz etmiyor. Seni sevip sevmemesiyle alakası YÖK kesinlikle. Ama eger başkalarıyla saatlerce konuşup sadece seni aramıyorsa o zaman haklısın.
Durumumuz aslinda ne kadar da bana benziyor. Birlikteyken hic sorunumuz yok. Cok guzel vakit geciriyoruz ama ayrilinca onun varligini hissedemiyorum. Iletisimimiz sadece telefinla mumkun ama yine de aramiyor

Back
X