- 13 Mart 2019
- 761
- 715
- 103
- Konu Sahibi lightblue87
-
Bravo. Ne istediğini bilen, onurlu bir kadınsınız.
Başkaları olsa çoktan bin kez özür dilerdi erkek onu bırakmasın diye.
Yanlış görme ihtimaliniz yok anladığım kadarıyla? İnkar etme olayını da anlamıyorum. Gördüm işte daha ne zorluyorsun ki? Bence tekrar yazacaktır, hiçbir şekilde dönüş sağlamayın. Rahat rahat takılsın tinder vs.
Kesinlikle.başka şeyleri hazmedebilirim ilişkide, alttan alabilirim ama aldatma konusu olduğu anda hatta şüphesi, gideceğim kesindir. bu da onu iyi biliyordu. insan üzülüyor tabi. ama erken görmek iyi oldu diyorum, sevgiliyken tinder yükleyen evlenince neler yapar...
ay maalesef ya. ben bekar halimle girmem, bana leş bir ortam gibi geliyor denemedim ama.Tinder şu sevişmek için partner aranan site miydi? Eğer öyleyse iyi yapmışsın tekmeleyen ayağına sağlık
Hakikaten sen yüklemişsindir nedir ya?
hala ısrarla ben tinder yüklemedim gir bak aç uygulamayı bak falan diyordu. ana ekranı açtı ateş şeyi var. yani net gördüm. ama az daha gördüğümü inkar edecekti. "sen yüklemişsindir" ne demek ya.
"tinder yüklesem neden telefonu eline rahat rahat vereyim" diyor ki bence o konuda haklı. gerçekten boşluğuna geldi. unuttu muhtemelen yüklediğini veya sildim sandı.
ama yine de bir yalan olsa söyleseydi ahahh, arkadaşım yükledi falan deseydi yine inanmasaydım.
ben bu terbiyesizliği, başından sonuna kadar hiç hak etmedim.
sanırım artık ilişkilerin kötü olduğunu hayırsız olduğunu erken görerek şanslı olmak yerine doğru adam seçme konusunda şanslı olmak istiyorumKesinlikle.
Erken gördüğünüz için çok şanslısınız
yok malesef ya. yeşil bir simgeydi tinder diyordu.Insallah Twitter yerine tinder okumamışsinizdir :)
uğur dündar kafasına bone takıp falan pastane basardı eskiden arena programında, belki hatırlarsınız.Hakikaten sen yüklemişsindir nedir ya?
:))
Ya bir de vizyon meselesi, burada kullanan kadın var mı bilmiyorum gerçi kullanan varsa da özür dilemiyorum ama resmen kalitesizlik:dddhala ısrarla ben tinder yüklemedim gir bak aç uygulamayı bak falan diyordu. ana ekranı açtı ateş şeyi var. yani net gördüm. ama az daha gördüğümü inkar edecekti. "sen yüklemişsindir" ne demek ya.
"tinder yüklesem neden telefonu eline rahat rahat vereyim" diyor ki bence o konuda haklı. gerçekten boşluğuna geldi. unuttu muhtemelen yüklediğini veya sildim sandı.
ama yine de bir yalan olsa söyleseydi ahahh, arkadaşım yükledi falan deseydi yine inanmasaydım.
ben bu terbiyesizliği, başından sonuna kadar hiç hak etmedim.
aynen öyle. tinder yüklemek bence erkeğin dip seviyelerinden. yani neyin çaresizliği bu kadar ay.Ya bir de vizyon meselesi, burada kullanan kadın var mı bilmiyorum gerçi kullanan varsa da özür dilemiyorum ama resmen kalitesizlik:ddd
Atıyorum sırf canı sıkıldığı için yüklemiş olsun, normal muhabbet etmiş olsun yine de o insanı tekrar içim almaz ya. Bu kadar mı düştün?
Ona da bulurdu bir bahane. Sen göndermedin mi kadını falan derdi sanırım lolaynen öyle. tinder yüklemek bence erkeğin dip seviyelerinden. yani neyin çaresizliği bu kadar ay.
bir de evinin anahtarı falan bende var. neyine güvendi acaba. bulsa birini ben evi bassam nolacaktı. ne cesaret ya.
ben zaten müthiş anlamam teknolojiden. nasıl girip yükleyeyim. ay bir de neden yükleyeyim):))Erkek işte, yatakta bile yakalansan inkar edeceksin diyeni duydum da bununki ayrı pişkinlik, sen yükledin nedir yau? Karşılarındakini aptal yerine koymalarına ifrit oluyorum.
çok verici olduğum bir ilişkiydi. belki hata bu, sonrasında verdiklerine de üzülüyor insan. maddi manevi ama daha çok manevi elbette.Anlatim tarzinizdan guclu karakterinizi hissettim, guclu durusunuzda hosuma gitti. O uygalamadan simdi bulsun ne buluyorsa o pislik. Sizden uzak olsun, belli ki sorunlari var bi de iftira atiyor kopek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?