ayrılmak zorunda kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lightblue87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
761
715
103
kızlar dört ayı geçkin süredir ilişkim vardı. ben 32 o 36.
mesleklerimiz benzer, eğitim durumları vs hemen hemen eşit. evlerimiz çok yakın ve sürekli birbirimizin evine girip çıktığımız, aileler ile yavaştan tanışmaya başladığımız, ortak arkadaşlarımızın fazlaca biriktiği bir ilişkiydi.

dün ayrılmak zorunda kaldım.
üç kız arkadaşım, bir de o, bir kafe barda oturuyorduk.
ona evle ilgili bir şey sordum, evine bir şey yapacaktık onunla ilgili.
"e bunu yazdım sana hayatım, hallettim ya" dedi. "yok yazmadın, yaaa kime yazıyorsun sürekli unutuyorsun bana söylediğini sanıyorsun" falan dedim. gülüşerek.

"ne neee kime yazacağım" falan dedi gülerek, "al telefonumu al her şeyi açık, şifremi biliyorsun al kontrol et" dedi.
"delirme ayıp" falan dedim. "al dedim al" falan deyip masada telefonu uzattı, whatsapp açık şekilde.

direkt çıkış yaptım whatsapptan, hani telefon kurcalayacak ortam değildi.
çıktım gülerek ve ana ekranda 'tinder' simgesi gördüm.
önceden yoktu eminim.
hatta masadaki kızlardan birinin eski erkek arkadaşı, ayrılır ayrılmaz tinder yüklemişti.
benim x ise " bu ne ayıp bir şey, ayrılmanın da adabı vardır. bir haftada hemen tinder'dan kız mı aranır, değmezmiş" vs diyerek onu eleştirmişti.

hani kimse zaten "ben pislik bir adamım, aldatma potansiyelim var" demez. ama benimki başkalarını eleştirirken çok yukarıdan konuşurdu. asla yapmaz gibi düşündürürdü.

herneyse tinder'ı ekranda görünce, telefonu uzattım. kulağına eğilip, "istersen git sessizce, ben bunu hazmetmem biliyorsun" dedim. "ne diyorsun ben yüklemedim sen yüklemişsindir" dedi. (tövbe tövbe)
"ben bilmem tinder minder" dedi.
(ben masadakiler duymasın istemiştim o yüzden sessiz söylemiştim)
bir anda bağırmaya başladı. sandalyeyi devirdi falan gitti.

sonra üç beş mesaj atmış "bende tinder minder yok" diye. baktım yazmaya devam ediyor, "kendini engelletme" yazdım sadece. "yazma bana sakın" deyip engellemiş. her yerden engellemiş :)
engellemese de ölsem yazmazdım allah düşürmesin de,
sanki biraz üzüldüm, kırıldım be.
hem suçlu hem güçlü olmasına...hem böyle sanki hayatından çöp atar gibi rahatlıkla benden vazgeçmesine, bir açıklama yapmamasına...
not: tinder giriş yapılmış halde değildi, yani mail adresi girin falan diyordu ilk sayfası henüz. muhtemelen yükledi girmedi, kendinden dolayı girmemiştir biri görür diye. benle ilgisi yok yani.

gelişme: sayfa 15

Son düzenleme:
Bravo. Ne istediğini bilen, onurlu bir kadınsınız.
Başkaları olsa çoktan bin kez özür dilerdi erkek onu bırakmasın diye.

başka şeyleri hazmedebilirim ilişkide, alttan alabilirim ama aldatma konusu olduğu anda hatta şüphesi, gideceğim kesindir. bu da onu iyi biliyordu. insan üzülüyor tabi. ama erken görmek iyi oldu diyorum, sevgiliyken tinder yükleyen evlenince neler yapar...

hala ısrarla ben tinder yüklemedim gir bak aç uygulamayı bak falan diyordu. ana ekranı açtı ateş şeyi var. yani net gördüm. ama az daha gördüğümü inkar edecekti. "sen yüklemişsindir" ne demek ya.
"tinder yüklesem neden telefonu eline rahat rahat vereyim" diyor ki bence o konuda haklı. gerçekten boşluğuna geldi. unuttu muhtemelen yüklediğini veya sildim sandı.
ama yine de bir yalan olsa söyleseydi ahahh, arkadaşım yükledi falan deseydi yine inanmasaydım.
ben bu terbiyesizliği, başından sonuna kadar hiç hak etmedim.

Kesinlikle.
Erken gördüğünüz için çok şanslısınız

Hakikaten sen yüklemişsindir nedir ya?
:))

Hakikaten sen yüklemişsindir nedir ya?
:))
uğur dündar kafasına bone takıp falan pastane basardı eskiden arena programında, belki hatırlarsınız.
bir pastaneci, kameralar pastanedeki böceği çekerken, "bu böceği buraya uğur dündar getirdi" demişti...

tam durumumuz o oldu ahuahauh

Ya bir de vizyon meselesi, burada kullanan kadın var mı bilmiyorum gerçi kullanan varsa da özür dilemiyorum ama resmen kalitesizlik:ddd
Atıyorum sırf canı sıkıldığı için yüklemiş olsun, normal muhabbet etmiş olsun yine de o insanı tekrar içim almaz ya. Bu kadar mı düştün?

aynen öyle. tinder yüklemek bence erkeğin dip seviyelerinden. yani neyin çaresizliği bu kadar ay.
bir de evinin anahtarı falan bende var. neyine güvendi acaba. bulsa birini ben evi bassam nolacaktı. ne cesaret ya.

aynen öyle. tinder yüklemek bence erkeğin dip seviyelerinden. yani neyin çaresizliği bu kadar ay.
bir de evinin anahtarı falan bende var. neyine güvendi acaba. bulsa birini ben evi bassam nolacaktı. ne cesaret ya.
Ona da bulurdu bir bahane. Sen göndermedin mi kadını falan derdi sanırım lol

Erkek işte, yatakta bile yakalansan inkar edeceksin diyeni duydum da bununki ayrı pişkinlik, sen yükledin nedir yau? Karşılarındakini aptal yerine koymalarına ifrit oluyorum.
ben zaten müthiş anlamam teknolojiden. nasıl girip yükleyeyim. ay bir de neden yükleyeyim):))

hadi varsayayım ki gerçekten kendi yüklemedi, -ki bence sıfır olasılık- ama yine de adam gibi açıklama yapması gerekmez mi? ben neden koşulsuz güveneyim ki...

Anlatim tarzinizdan guclu karakterinizi hissettim, guclu durusunuzda hosuma gitti. O uygalamadan simdi bulsun ne buluyorsa o pislik. Sizden uzak olsun, belli ki sorunlari var bi de iftira atiyor kopek
çok verici olduğum bir ilişkiydi. belki hata bu, sonrasında verdiklerine de üzülüyor insan. maddi manevi ama daha çok manevi elbette.
sanki hep o mutlu olsun diye çabalar haldeydim, rolüm ona dönmüştü farkında olmadan.

her bir şey kırdı beni son yaşanan olayda.
arkadaşlarımın yanında bunun yaşanması,
her zaman gittiğim mekanda masa sandalye devirerek kavgayla ayrılması. (3 kadının oturduğu masada sandalye devrilir mi ya? güvenlik falan geldi)
sonrasında beni engellemesi...
hani hangi birine üzülsem bilemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…