ayrılmak zorunda kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Belki gercekten de gozunden kacti ?
Yani adami resmen kovmussunuz, 20 yasinda ergen degil ki 40 yasina yaklasmis adam.
Dedigi gibi birlikte kalkip yuzyuze konusabilirdiniz.
Ben sizin tavrinizi da cok iyi bulmadim acikcasi.
Adam size sifresini vermis, korkacak biseyi olsa verir mi?

Siz burdaki cogu kadininda gazina gelmeyin.
Iyi iletisim kurdugunuz biri var ortada.
Tirt diyen inanma diyen acaba kendisiyle bigun gecirmis mi?
Insanlar bu kadar kolay karalanmamali ki hata da yapmis olabilir.
Hangimiz superiz?
Hangimiz hatasiziz..
Bence o adamin gunahini aliyorsunuz.

Tinder yüklenmiş olması tek başına masadan gönderme nedeni olmamalı. Ben okurken seni de hatalı buldum. Yüz yüze konuşmanız gerekirdi ve onu dinlemen gerekirdi. Elinde somut bir şey yok gördüğüm kadarıyla. Normal erkek arkadaşımın da telefonunda Tinder vardı ama kaydını silmiş ve sadece bakmış. Bunu ben de yaptım açtım meraktan 1 saat baktım kaydımı sildim. Uygulamayı silmeyi ise unutmuştum ve bir kaç ay sonra fark ettim. Yani şunu demek istiyorum ilişki emek istiyor. Burdaki yorumlarda fazla keskin. Bitsin iğren herif vs tarzı yorumlar var. Henüz 4 ay olmuş ilişkiniz o kadar yeni ki. Ne sen onu kovmalısın ne de o öfke krizi yaşamalı. Çok net güven sarsıcı bir durum göremedim ben.

Onun senin için çabalayıp peşinden koşmasını da beklememelisin bence. O sana adım atmış yani doğru olanı yapmış. Artık konu seninle ilgili. Güvenmeyi mi tercih edeceksin yoksa güzel gittiğini gördüğün, ailelerin birbirini tanıdığı bir ilişkiyi silip atacak mısın?

O uygulama 2 senedir orda olsaydı muhakkak görürdünüz diyelim sen çok karıştırmıyorsun 2 sene insan telefonundaki uygulamayı farketmez mi saçmalık.
Kullanıp çıkış da yapıyor olabilir. Ya da meraktan yükleyip kullanmamış da olabilir. Sildiğini sanmış ama Allah işte dolandırır adamın ayağına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…