- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi lightblue87
ay maalesef ya. ben bekar halimle girmem, bana leş bir ortam gibi geliyor denemedim ama.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay maalesef ya. ben bekar halimle girmem, bana leş bir ortam gibi geliyor denemedim ama.
Hicbirine uzulmeyin, kendini rezil etmis karakterini ortaya sermiş herkes de gormus iyi olmuş vallahi. Siz bu sekilde guclu olun, o daha cok uzulur cok kafasini taslara vurur ve eminjm yarin bi gun engeli acar ben ettim sen etme diye yalvarmalar baslar, o zaman da sadece susun. Sessizlik insani öldurur cunku.çok verici olduğum bir ilişkiydi. belki hata bu, sonrasında verdiklerine de üzülüyor insan. maddi manevi ama daha çok manevi elbette.
sanki hep o mutlu olsun diye çabalar haldeydim, rolüm ona dönmüştü farkında olmadan.
her bir şey kırdı beni son yaşanan olayda.
arkadaşlarımın yanında bunun yaşanması,
her zaman gittiğim mekanda masa sandalye devirerek kavgayla ayrılması. (3 kadının oturduğu masada sandalye devrilir mi ya? güvenlik falan geldi)
sonrasında beni engellemesi...
hani hangi birine üzülsem bilemedim.
uygulama indirince bir tane de kısayol ekleniyor ya muhtemelen o kısayol olanı sildi , uygulamayı kaldırdım sandı.rahat rahat da al diye uzattı telefonu.hala ısrarla ben tinder yüklemedim gir bak aç uygulamayı bak falan diyordu. ana ekranı açtı ateş şeyi var. yani net gördüm. ama az daha gördüğümü inkar edecekti. "sen yüklemişsindir" ne demek ya.
"tinder yüklesem neden telefonu eline rahat rahat vereyim" diyor ki bence o konuda haklı. gerçekten boşluğuna geldi. unuttu muhtemelen yüklediğini veya sildim sandı.
ama yine de bir yalan olsa söyleseydi ahahh, arkadaşım yükledi falan deseydi yine inanmasaydım.
ben bu terbiyesizliği, başından sonuna kadar hiç hak etmedim.
Hatta bu böcek te Afrika'dan gelmiş nasıl öldüreyim demişti bi tanesi asdfgjkuğur dündar kafasına bone takıp falan pastane basardı eskiden arena programında, belki hatırlarsınız.
bir pastaneci, kameralar pastanedeki böceği çekerken, "bu böceği buraya uğur dündar getirdi" demişti...
tam durumumuz o oldu ahuahauh
Demek ki mutlu değildi hayatım senle arayışta işte adamaynen öyle. tinder yüklemek bence erkeğin dip seviyelerinden. yani neyin çaresizliği bu kadar ay.
bir de evinin anahtarı falan bende var. neyine güvendi acaba. bulsa birini ben evi bassam nolacaktı. ne cesaret ya.
ya hem üslubum hep sakindir, hem masadakiler arkadaşımdı, hem de mekana çok sık giderim garsonlar vs tanıyor.kendini kaybedip bağırıp çağırmadan karşındakini çıldırtarak ayrılmak kralsın![]()
ya arkadaşım indirmiş dese de düşmezdim ama orada abartmazdım. sonradan google hesabından falan bakardım saat kaçta indirilmiş vs gibi bilgilere. (gazeteciyim:))Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali atlayıp patlamasından bile belli zaten bi haltlar yediği. Aşırı tepki verince haklı çıkarım sanmış. Haberi olmayan adam açar telefonu hani nerde göster der. Bi kere bile giriş yapmışsa adres kısmına tıkladığında zaten akıllı klavye hafızaya atmıştır direkt çıkıcaktı. Bi kere "sen indirmişsindir" diyerek sıvamış zaten. O nasıl dahiyane bi savunma öyle ! İyi "arkadaşım indirmiş" dememiş.
ya allah önüme çıkardı valla. hani özellikle karıştırma falan değildi, adam zorla elime tutuşturdu telefonu. başta almadım. sonra illa verdi, "özellikle mi göstermek istedi" diye bile düşündüm ama yok... whatsappı açtı verdi cünkü. bak bişi yok asla aldatmam ben gbisinden.uygulama indirince bir tane de kısayol ekleniyor ya muhtemelen o kısayol olanı sildi , uygulamayı kaldırdım sandı.rahat rahat da al diye uzattı telefonu.
çok garip ama hiç fark etmedim.E siz baya adamin evine yerlesmistiniz en son. Hiç mi fark etmediniz?
afhuahuah muzla gelmişti galiba böcek.Hatta bu böcek te Afrika'dan gelmiş nasıl öldüreyim demişti bi tanesi asdfgjk![]()