ayrılmak zorunda kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tinder da takılmış işte niye indirsin telefonuna
Kız arıyor yani
4 ayda güvenip nasıl ciddi düşünüyorsunuz onuda anlamıyorum bide
Böyle patlamış adam
Senle evlenip yine takılacaktı büyük ihtimalle
Bide o kadar salak ki silmemiş sana vermiş teli
Acemi çapkın
Boşver ucuz kurtulmuşsun
ya ciddi düşünmek demeyelim de kimse ayrılayım diye başlamaz hani.
dört ayda alışmıştık, bunun bir ayında beraber yaşamıştık. ailelerle tanışma işi resmi tanıştırma değil de denk gelerek vs olmuştu. bir yıldan önce evlenmezdim bunu ona demiştim. evlensek daha beter takılırdı, dört ayda kız aramaya başlayan adam her fırsatı değerlendirir.

çok garip ama hiç fark etmedim.
ben ona yerleştim sonra o bana yerleşti bir on beş gün de öyle gittik.
telefonu hep elimizin altındaydı.
müzik açardık vs. ama zaten yeni yüklediğini düşünüyorum.

zaten bana garip gelen de o. adamın evinde kaldığım onun bende kaldığı süreler 1 ayı geçiyor.
her şey sıradandı. şüphe çeken hiçbir davranışı yoktu.

hala evinin anahtarı bende var ve dediğim gibi komşu gibiyiz. yani ben mesela evine gidip yemek bırakıp çıkabiliyordum vs. nasıl bir cesaret çözemiyorum.
tabi ben evine gitmeden haber verip gittiğim için belki rahat davrandı.
Ya bence cesaret falan değil. İnsanlar neyin arayışı içinde anlam veremiyorum . Elindeki ile mutlu değilsen kendi yoluna git.

ya ciddi düşünmek demeyelim de kimse ayrılayım diye başlamaz hani.
dört ayda alışmıştık, bunun bir ayında beraber yaşamıştık. ailelerle tanışma işi resmi tanıştırma değil de denk gelerek vs olmuştu. bir yıldan önce evlenmezdim bunu ona demiştim. evlensek daha beter takılırdı, dört ayda kız aramaya başlayan adam her fırsatı değerlendirir.
Çok emek verdim diyorsun
4 aylık adamın neyine emek veriyorsun ki
Onun senin peşinde koşması lazım 4 ay kısa bir süre
Erkek emek vermediği ilişkiye değer vermez
Onun sana birşeyler yapmasına izin vermemişsin
Hemen adamın 40 yıllık sevgilisi gibi olmuşsun

Bir öfke kontrol sorunu var o kesin. Bir de çok kaba davranmış.
Aslında tinder yüklediyse niye size telefonu öyle bak diye versin o da var; hani unuttu desem insan unutmaz herhalde tinder yüklediğini. Tinder ı duydum ama hiç bilmiyorum nasıl çalışır nasıl yüklenir, "ateş sembolü" ne demek onu da bilmiyorum. Bu tinder kazara yüklenebilen bir şey mi? hani merak edip baktı da bu ıuygulama kendi kendine telefona bir şey mi indirdi. Ama hem suçlu hem güçlü olayı olmuş yani. Anlatmaya, izah etmeye çalışsa dinlerdiniz derim ama onu da yapmamış.
hiç sanmıyorum tinder kazayla yüklenmez.
konumuna yakın yerlerdeki kadın üyeleri listeliyor sana. sen beğenirsen onlar da seni beğenirse konuşturuyor falan. ben de ekşisözlükten okudum. tinder ın simgesi ateş gibi bir şey. ondan dedim. yoksa girip bakamadım.

ben şey düşündüm, arkadaşlarıyla oturmuşlardı bir iki gün once, içip yüklemiş vs olabilirler bu kafasız da unutmuştur. anca o olabilir. o kadar gerçekçi söylüyor ki çünkü...

zerre açıklama yapamadı ya.
ve öfke kontrolü konusunda şu da çok ciddi, kız arkadaşlarımızdan biri olayı anlayamadı o an, benim eski sevgilimin kolunu tuttu, ay napıyosun nereye gidiyorsun gibisinden. kızı da itekledi.

her şeyi geç arkadaşımı itti adam ya.

Yükledi yüklemedi, çok önce vardı silinmedi, arkadaşı yükledi haberi yok vs önemli değil de, sandalye devirmek başkalarının yanında bağrış çığrış kavga etmek nedir, hayırlısı olmuş.
az evvel de yazdım bir arkadaşa, size de yazayım... inanılmaz ama o kalkıp bağırırken, masadaki diğer kızlar olayı çözemediği için sakinleştirmek için hamle yaptılar. en yakın arkadaşım diyebileceiğm kız kolundan tuttu, "x dur sakin ol ne yapıyorsun" diye... bizimki onu iteklemiş. ben fark etmedim o an. kız anlattı.

bir kadına itme vs çok fazla şeyler bunlar. yani dün akşamda elle tutulur en ufak detay yok ya .

az evvel de yazdım bir arkadaşa, size de yazayım... inanılmaz ama o kalkıp bağırırken, masadaki diğer kızlar olayı çözemediği için sakinleştirmek için hamle yaptılar. en yakın arkadaşım diyebileceiğm kız kolundan tuttu, "x dur sakin ol ne yapıyorsun" diye... bizimki onu iteklemiş. ben fark etmedim o an. kız anlattı.

bir kadına itme vs çok fazla şeyler bunlar. yani dün akşamda elle tutulur en ufak detay yok ya .
Tinder dan çok daha büyük problemler varmış, ne güzel ki karşınıza çıkmış.
Farzı misal, yanlış gördünüz diyelim.
Ne verdiği tepki normal, ne arkadaşınıza uyguladığı şey.
Allah sizi kurtarmış diyelim, böyle kaba ve şiddet yanlısı biriyle ciddi adımlar atmaktan son anda kurtuldunus.

Bu kadar büyük tepki vermesi bence normal değil bir de insanların içinde. Siz doğru kararı vermişsiniz 4 ay kısa bir süre fazla içiçe girmişsiniz ama yakın zamanda görmeniz iyi olmuş. Size kıymet veren biri karşınıza çıkar inşallah🙏🏼

Çok emek verdim diyorsun
4 aylık adamın neyine emek veriyorsun ki
Onun senin peşinde koşması lazım 4 ay kısa bir süre
Erkek emek vermediği ilişkiye değer vermez
Onun sana birşeyler yapmasına izin vermemişsin
Hemen adamın 40 yıllık sevgilisi gibi olmuşsun
en büyük hatam ilişkilerimde hep budur.
nedense erkekler gerçekten fazla ilgide şımarıyor. ben neymişim moduna giriyor.
neden öyle oldu çözemedim ama dediğim gibi başından beri onu mutlu etmeye çalışan insan tipine büründüm.
arkasını toplayan vs.
sonuç bu işte...

sizi eski konularınızdan beri takip ediyorum. cok hos, naif ve egitimli oldugunuz burda yaldır yaldır ustunuze gelen insanlara bile verdiginiz nazik ve pozitif cevaplardan belli. cok iyi yapmıssınız, zaten ben bu adama onceki hayalkırıklıgından sonra cok yuzde yuz emin olmadan bi tutundunuz gibi geliyordu. onun ilgisi belki hos geliyordu size ama sanki yuzde yuz asik degildiniz bu adama. bu kaba adam hic size gore degil hem de ahlaksız. durusunuzu tebrik ettim aynen devam👍🏻

uğur dündar kafasına bone takıp falan pastane basardı eskiden arena programında, belki hatırlarsınız.
bir pastaneci, kameralar pastanedeki böceği çekerken, "bu böceği buraya uğur dündar getirdi" demişti...

tam durumumuz o oldu ahuahauh

afrikadan muzun kabuğuyla gelmiş diyen de vardı :olamaz:
sen yüklemişsindir nasıl akılsızca bir savunma yahu. iyi yapmışsınız ayrılmakla.

Erkek arkadaşıma en çok yaptığım geyik “yoo hatırlamıyorum bunu diğer sevgiline mi anlattın”dır.
O da gülerek cevap verir.
Üste çıkması bile ortada bir şey olduğunu gösterir ki siz tinder uygulamasını görmüşsünüz.
Üzerine bir de zekanızla alay eder gibi sen yüklemişsindir diyor. Kuzenim yükledi de bari e adam. Onu da yemiyoruz ama biraz uğraş en azından değil mi.
Önceki konularınızı bildiğim için “vay be güçlü kadınmışsınız” diyemeyeceğim ama ayrılmakla doğru karar vermişsiniz. Geçmiş olsun.

sizi eski konularınızdan beri takip ediyorum. cok hos, naif ve egitimli oldugunuz burda yaldır yaldır ustunuze gelen insanlara bile verdiginiz nazik ve pozitif cevaplardan belli. cok iyi yapmıssınız, zaten ben bu adama onceki hayalkırıklıgından sonra cok yuzde yuz emin olmadan bi tutundunuz gibi geliyordu. onun ilgisi belki hos geliyordu size ama sanki yuzde yuz asik degildiniz bu adama. bu kaba adam hic size gore degil hem de ahlaksız. durusunuzu tebrik ettim aynen devam👍🏻
diğer hayal kırıklığı olan adam - ki şu an evlenmiş geçen gün duydum :))- ile bu çok farklı karakterlerdi. elbette seçmiş olma nedenlerimden biri buydu içten içe. zira o uçarı bir tipti, bu ağır abiydi vs...

zorladı ama...
ama biraz da yoruldum ve sıkıldım.
öylece duruyorum özünde, ilişkimi de düzgün sürdürüyordum... hak etmemek de kötü:)

Ya telefonunda bi tinder var diye terkedilmek çok ağır geldi sanki bana,ne bileyim genel olarak tanıyorsunuz onu,böyle amiyane tabirle çok arayışta değilse belki meraktan ekledi o uygulamayı. Oturup sakin kafayla bi dinlemek lazım sanki L lightblue87

Erkek arkadaşıma en çok yaptığım geyik “yoo hatırlamıyorum bunu diğer sevgiline mi anlattın”dır.
O da gülerek cevap verir.
Üste çıkması bile ortada bir şey olduğunu gösterir ki siz tinder uygulamasını görmüşsünüz.
Üzerine bir de zekanızla alay eder gibi sen yüklemişsindir diyor. Kuzenim yükledi de bari e adam. Onu da yemiyoruz ama biraz uğraş en azından değil mi.
Önceki konularınızı bildiğim için “vay be güçlü kadınmışsınız” diyemeyeceğim ama ayrılmakla doğru karar vermişsiniz. Geçmiş olsun.
ya bir kez bana iki kez günaydn mesajı atmıştı, o günden sonra ben de hep geyiğini yaptım. hııı diğerine yazdın galiba, falan gibisinden.
o da hatta evet dün bendeydi falan diye devam ettirirdi.
fakat coştu tinder işinde...

Ya telefonunda bi tinder var diye terkedilmek çok ağır geldi sanki bana,ne bileyim genel olarak tanıyorsunuz onu,böyle amiyane tabirle çok arayışta değilse belki meraktan ekledi o uygulamayı. Oturup sakin kafayla bi dinlemek lazım sanki L lightblue87
bir ay once falan telefonuna bakmıştım, tinder yoktu.
bir de bir arkadaşımızın eski sevgilisi tinder açtı diye demediğini bırakmamıştı, vay onursuz hemen arayışa çıkmış vs. gibisinden...

o tinder ı sevişmelik kız bulma yeri olarak görüyor yani.
meraktan yükkledim vs dese bile büyütmezdim. çıldırdı adam ya.
zaten engelledi hani acıklama yapası yokki.

ya bir kez bana iki kez günaydn mesajı atmıştı, o günden sonra ben de hep geyiğini yaptım. hııı diğerine yazdın galiba, falan gibisinden.
o da hatta evet dün bendeydi falan diye devam ettirirdi.
fakat coştu tinder işinde...
Şu an aklıma geldi mesela arkadaşım başka bir arkadaşın flörtünü stalklamak için tinderı kullanmışlar (adam evli çıkmış stalk sonucu)
Arkadaşım birine baktı yalanı bile daha az üzerdi ya. Çok sinirim bozuldu yalan söyleyememesi konusundaki basiretsizliğine bu adamın 😑

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X