ayrılmak zorunda kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bıraz daha uzatsa kuzenım yukledı dıyecek tıplerdenmıs
bazı seylerını erken gormenız sızın acınızdan guzel olmus
benim ilişkilerde allah yardım ediyor çıkarıyor karşıma. hep potadan dönüyorum şanslıyım fakat keşke ilişkiyi seçmeden çıksa o şans.
hep ayrılıklarda önüme düşüyor.

çok yoruldum. hüngür hüngür ağlayıp kendimi yerlere vurasım var ama bu sebepten de ağlanmaz diyorum. küçük düşürücü.

Şu an aklıma geldi mesela arkadaşım başka bir arkadaşın flörtünü stalklamak için tinderı kullanmışlar (adam evli çıkmış stalk sonucu)
Arkadaşım birine baktı yalanı bile daha az üzerdi ya. Çok sinirim bozuldu yalan söyleyememesi konusundaki basiretsizliğine bu adamın 😑
ya ben de şuna üzüldüm, adam yalan söylemeye tenezzül etmedi ya:))) yani açıklama yapmaya uğraşmadı.
çat diye engelledi.
o ki hep erkek hatalıysa gerekirse kadının kapısında yatar vs diyen adam.

geçtiğimiz cts içki sofrasında bana "sana aşığım, hayatımın sonuna kadar benimle olacaksın, hiç bırakmayacağım" diyerek evlilik konusu açan adam bu.

Şu an aklıma geldi mesela arkadaşım başka bir arkadaşın flörtünü stalklamak için tinderı kullanmışlar (adam evli çıkmış stalk sonucu)
Arkadaşım birine baktı yalanı bile daha az üzerdi ya. Çok sinirim bozuldu yalan söyleyememesi konusundaki basiretsizliğine bu adamın 😑
şeyi düşündüm, arkadaşları evli, komşusu vs. ben de tanıyorum. onlar yükledi geçen gün deseydi falan. ya yalan mı yok.
veya o masada, "sana anlatıcam onemli bişi değil" dese susardım, açıklamasını beklerdim. masa devirmek nedir:))))

Durustan dolayı tebrik ediyorum,ben yapamazdim. Sen yuklemissindir diyince olabilir diyebilecek salaktikta bir insanım,tebrik eder alnından öperim
ya inan ben de ben mi yükledim lan diye bi kuşkuya düştüm o an. ben de saf salağımdır çok.
fakat samsung telefon, yüklemeyi beceremeyeceğimi düşündüm.
he o zaman ben değilim dedim.

yanlış mı gördüm diye bile düşündüm ya. ben gayet kendimi sorguladım iki gündür. o rahatındadır.

bir ay once falan telefonuna bakmıştım, tinder yoktu.
bir de bir arkadaşımızın eski sevgilisi tinder açtı diye demediğini bırakmamıştı, vay onursuz hemen arayışa çıkmış vs. gibisinden...

o tinder ı sevişmelik kız bulma yeri olarak görüyor yani.
meraktan yükkledim vs dese bile büyütmezdim. çıldırdı adam ya.
zaten engelledi hani acıklama yapası yokki.

Tam olarak bu mevzu üzerine meraktan ekledi bence uygulamayı sonra da yakalanınca saçmaladı şuan bariz sıvıyor hatta 😂

Ya bu adam çok beceriksiz en fazla mesajlaşmıştır bu 😅😅

ya inan ben de ben mi yükledim lan diye bi kuşkuya düştüm o an. ben de saf salağımdır çok.
fakat samsung telefon, yüklemeyi beceremeyeceğimi düşündüm.
he o zaman ben değilim dedim.

yanlış mı gördüm diye bile düşündüm ya. ben gayet kendimi sorguladım iki gündür. o rahatındadır.
Rahat değildir,iki güne dönmenin yollarıni arar.

Tam olarak bu mevzu üzerine meraktan ekledi bence uygulamayı sonra da yakalanınca saçmaladı şuan bariz sıvıyor hatta 😂

Ya bu adam çok beceriksiz en fazla mesajlaşmıştır bu 😅😅
bence hesap açmadı, yükledi mail adresi vs isteyince girmedi. mesleği resmi bir iş. kaldırmaz yani. tırsmıştır ama silmeyi unutmuş işte:)

Rahat değildir,iki güne dönmenin yollarıni arar.
ben fazla şımarttığım için o özgüvenle dönmeye zorlamayabilir.
zaten zorlasa da ben kabullenemem.
ben uzun ilişkimde ağır aldatılıp hayatıma devam ettim, bunu anlattım. en ufak şüphe ilişkimizi lekeler ve benim gözümde biter dedim.

veya daha net diyelim, sen napardın?
adam tinder yüklemiş olsa ve aynı şelyi yaşasan...
dönebilir misin?

kızlar dört ayı geçkin süredir ilişkim vardı. ben 32 o 36.
mesleklerimiz benzer, eğitim durumları vs hemen hemen eşit. evlerimiz çok yakın ve sürekli birbirimizin evine girip çıktığımız, aileler ile yavaştan tanışmaya başladığımız, ortak arkadaşlarımızın fazlaca biriktiği bir ilişkiydi.

dün ayrılmak zorunda kaldım.
üç kız arkadaşım, bir de o, bir kafe barda oturuyorduk.
ona evle ilgili bir şey sordum, evine bir şey yapacaktık onunla ilgili.
"e bunu yazdım sana hayatım, hallettim ya" dedi. "yok yazmadın, yaaa kime yazıyorsun sürekli unutuyorsun bana söylediğini sanıyorsun" falan dedim. gülüşerek.

"ne neee kime yazacağım" falan dedi gülerek, "al telefonumu al her şeyi açık, şifremi biliyorsun al kontrol et" dedi.
"delirme ayıp" falan dedim. "al dedim al" falan deyip masada telefonu uzattı, whatsapp açık şekilde.

direkt çıkış yaptım whatsapptan, hani telefon kurcalayacak ortam değildi.
çıktım gülerek ve ana ekranda 'tinder' simgesi gördüm.
önceden yoktu eminim.
hatta masadaki kızlardan birinin eski erkek arkadaşı, ayrılır ayrılmaz tinder yüklemişti.
benim x ise " bu ne ayıp bir şey, ayrılmanın da adabı vardır. bir haftada hemen tinder'dan kız mı aranır, değmezmiş" vs diyerek onu eleştirmişti.

hani kimse zaten "ben pislik bir adamım, aldatma potansiyelim var" demez. ama benimki başkalarını eleştirirken çok yukarıdan konuşurdu. asla yapmaz gibi düşündürürdü.

herneyse tinder'ı ekranda görünce, telefonu uzattım. kulağına eğilip, "istersen git sessizce, ben bunu hazmetmem biliyorsun" dedim. "ne diyorsun ben yüklemedim sen yüklemişsindir" dedi. (tövbe tövbe)
"ben bilmem tinder minder" dedi.
(ben masadakiler duymasın istemiştim o yüzden sessiz söylemiştim)
bir anda bağırmaya başladı. sandalyeyi devirdi falan gitti.

sonra üç beş mesaj atmış "bende tinder minder yok" diye. baktım yazmaya devam ediyor, "kendini engelletme" yazdım sadece. "yazma bana sakın" deyip engellemiş. her yerden engellemiş :)
engellemese de ölsem yazmazdım allah düşürmesin de,
sanki biraz üzüldüm, kırıldım be.
hem suçlu hem güçlü olmasına...hem böyle sanki hayatından çöp atar gibi rahatlıkla benden vazgeçmesine, bir açıklama yapmamasına...
not: tinder giriş yapılmış halde değildi, yani mail adresi girin falan diyordu ilk sayfası henüz. muhtemelen yükledi girmedi, kendinden dolayı girmemiştir biri görür diye. benle ilgisi yok yani.
En iyisini yapmışsınız, her zaman dimdik durun 👍

bence hesap açmadı, yükledi mail adresi vs isteyince girmedi. mesleği resmi bir iş. kaldırmaz yani. tırsmıştır ama silmeyi unutmuş işte:)

Bir süre sonra aklı başına gelip açıklama için geri dönecek bence size. Duruma göre bakarsınız gidişatına. Hata yapabilir. Sittin senedir eşimleyim böyle uygulamalar kullanmak için hiç bekar kalamadım ama arkadaşım bu tinderı kullanır hep de çok hoş adamlarla tanışıyor,o kadar çamur atılacak bi program değil sanırım. Kimse gömmesin bence 😉

En iyisini yapmışsınız, her zaman dimdik durun 👍
dik duruyorum da italik gibi oldum ya artık.
yoruldum. sıradan bir adamla sıradan bir ilişki seçtim kendime, sıradan hayatımda.
onda bile yaşadığıma bak.
bugün çam kuracaktık onun evinde.
her şeyi ortaklaştırmıştık, mutluyuz sanıyordum ya.

Davranısınız cok guzel, sizce napsam diye sormadan yapmanız gerekeni yapmissınız.
Insallah sızı ikna etmez geri dönmeniz ıcın.
keşke zerre sorgulayabileceğim, ikinci seçeneğim olan bir konu olsa.
ben kendimi tanıyorum artık 32 yaşındayım kaç ilişki yaşadım.
hazmedip oturamam, gözü dışarıda bu adamın diye düşünürüm saygı gösteremem. hatta özgürleşirim ve kendimden eksilirim.
maalesef başlıkta yazdığım gibi "ayrılmak zorunda kaldım":()

dik duruyorum da italik gibi oldum ya artık.
yoruldum. sıradan bir adamla sıradan bir ilişki seçtim kendime, sıradan hayatımda.
onda bile yaşadığıma bak.
bugün çam kuracaktık onun evinde.
her şeyi ortaklaştırmıştık, mutluyuz sanıyordum ya.
İtalik durmanıza güldüm 😊😍

Bir süre sonra aklı başına gelip açıklama için geri dönecek bence size. Duruma göre bakarsınız gidişatına. Hata yapabilir. Sittin senedir eşimleyim böyle uygulamalar kullanmak için hiç bekar kalamadım ama arkadaşım bu tinderı kullanır hep de çok hoş adamlarla tanışıyor,o kadar çamur atılacak bi program değil sanırım. Kimse gömmesin bence 😉
hiç girmedim ama ekşisözlükte okuduğum kadarıyla falan bana gelmeyeceğini düşündüm.
ya bir de hayatımdaki adam kullanmasın yani.
ihtiyaç mı var partnere veya hanım arkadaşa:S

keşke zerre sorgulayabileceğim, ikinci seçeneğim olan bir konu olsa.
ben kendimi tanıyorum artık 32 yaşındayım kaç ilişki yaşadım.
hazmedip oturamam, gözü dışarıda bu adamın diye düşünürüm saygı gösteremem. hatta özgürleşirim ve kendimden eksilirim.
maalesef başlıkta yazdığım gibi "ayrılmak zorunda kaldım":KK43:)
Bosver be lıghtblue bende 35 yasındayım bende yalnızım, ölünmüyor biliyosun. Dogru insan olsun gerekirse 40ta 45te cıksın karsımıza napalım.

ben fazla şımarttığım için o özgüvenle dönmeye zorlamayabilir.
zaten zorlasa da ben kabullenemem.
ben uzun ilişkimde ağır aldatılıp hayatıma devam ettim, bunu anlattım. en ufak şüphe ilişkimizi lekeler ve benim gözümde biter dedim.

veya daha net diyelim, sen napardın?
adam tinder yüklemiş olsa ve aynı şelyi yaşasan...
dönebilir misin?
Ben donebilirim çok ağlar sizlarsa. 8 senelik kocam aldatmaya meyletti diye tek celsede boşandım ama adam bensiz mutsuz diye tekrar evlendim. Hep merhametten geldi başıma ne geldiyse

Bosver be lıghtblue bende 35 yasındayım bende yalnızım, ölünmüyor biliyosun. Dogru insan olsun gerekirse 40ta 45te cıksın karsımıza napalım.
bugün yalnız bir şey oldu hafiften koydu bana.
annemle de tanışıyordu x kişisi, sağolsun dayımın hastalığı ve vefatı döneminde çok kahrımızı çekti; anneme söyledim ayrıldık diye.
annem şöyle dedi: "kızım inşallah bundan sonra adam gibi biri çıkar karşına. çıkmazsa da napalım" :())))

hani sanki yaşlandın artık çıkmaz gibi bir tavırdı anladın mı :))
ay bilmiyorum ben mi hassasım ama yetti bana artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X