ayrılmak zorunda kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
seni yazdıklarından tanıyorum aklı basında bır kadınsın .

bence yol ver ,henüz insan içinde öfke kontrolunu saglayamamıs demek kı ..
devam etsenız de aynı seyı bulamayacaksınız hep bir süphe.. uzatma derim ben

geldim, çok bir şey atlamak istemiyorum, doğru analiz edebilmek adına...

dün akşam 7 gibi geldi, "dört aydır güzel bir şey yaşadık, sen benim sevgilimin yanı sıra en yakın arkadaşım oldun" şeklinde giriş yaptı. "konuşmadan bitsin istemedim, bu son güzel olmadı" tadında konuştu.

"haklısın konuşalım" dedim.

"ben hayatımda ilk kez bir masadan kovuldum, 40 yaşına geldim neredeyse. bunu bana kim yapsa affetmem, sana da çok öfkelendim, sana hak vermek için çok uğraştım kafamda, ama bir türlü hak veremedim. keşke o anda bana "kalk gidelim" deseydin ya da açıkça sorsaydın.
"bugüne dek biz her şeyi açıkça konuştuk. bana güvendiğini sanıyordum. tamam güvenmiyorsun var sayalım ama o anda telefonda sadece tinder simgesi görüyorsun, ne üyeliğim var ne bir şey var. ki üyelik bile görseydin ben senden en son ne zaman girmiş diye bakmanı beklerdim. ama sen hiçbir şey yapmadan beni kovdun" dedi.

"sen tinder görsen napardın" dedim,
"ya biri yüklemiştir, bir şeye bakmışlardır falan diye düşünürdüm, ben senin eski erkek arkadaşın yanımda aradığında bile sana en ufak tepki vermedim, ben sana güveniyorum sorun bu" dedi.

"sence benim iq'um çok mu düşük, şifremi sana ben verdim, telefonu eline ben verdim. tinder minder uğraşıyor olsam saf gibi eline verir miydim? biz seninle beraber yaşadık, evin anahtarı sende. en ufak bir kuşku doğuran hareketim oldu mu?" gibi şeyler söyledi.

tinder için de şunu diyor...
eve gittim, hakikaten telefonda tinder var, sen haklıydın yani diyor.
barış mı yükledi acaba diye düşündüm (barış evine gelip kalan bir arkadaşımız, yurt dışında yaşıyor) ama sonra düşündüm niye yapsın dedim. sonradan aklıma geldi ben birkaç sene önce yüklemiştim ama giriş falan yapmamıştım. muhtemelen o kaldı ve ben de hiç görmemişim dikkatimi çekmemiş diyor.

e ben daha önce telefonuna baktım görmemiştim dedim, muhtemelen sen de gözden kaçırdın, ben bile yeni gördüm. telefon çok karışık biliyorsun her türlü uygulama var. şimdi girsen gene öyle bir uygulama olsa inan bilmiyorum ama benim arandığım falan yok bunu bilecek birisin dedi.

"bak sen gazetecisin anlarsın, istersen gir telefonumdan bilgisayardan falan kontrol et (sanırım google'dan boyle bir şeye bakılıyor, ben konusunu açtım o yüzden söyledi), uygulama ne zaman yüklenmiş. ki bu böyle beş ay önce altı ay önce yüklenmiş bir şey değil, en az birkaç sene" dedi.

hani aman aman barışmaya gelmemiş, sonrasında bunun evinden alacağım bir şeyler vardı, eve kadar yürüdük zaten hava buz gibiydi. tüm eşyalarımı toplamış koridora yığmış, ben alacağımı aldım. bana baya öfkelenmiş sanırım, ev için aldığım buz kalıplarındaki buzları bile boşaltıp poşete koymuş.

sonra benim aşırı başım ağrıdı, bir ilaç verdi eve döndüm. öyle kaldık. herhangi ten teması vs olmadı. bir tek başım ağrıyor deyince alnıma dokundu o kadar.

kafam allak bullak. gerçekten google hesabına girsem görürüm, ama girip bakmadım, bilmiyorum kızlar ben ya.

öfke konusunu da söyledim, "masa sandalye devirip kızı itip gittin bu bile bitirmek için neden" dedim, hiç hatırlamıyor. garip şekilde, "kim devirdi" falan diyor. "öfke kontrolü sorunun var bunu iyice analiz etmen lazım dedim, saman alevi gibisin bir anda parlıyorsun dedim. "uzun uzun konuşalım bu konuyu, haklı olabilirsin"dedi.

Son görüşmeniz aklınızı karıştırmasin. Sakın sakın... Aksi halde çoook pişman olabilirsiniz. Arkaniza bile bakmayin. koşarak uzaklasin..

Ezilmeden, alttan almadan, özre gerek kalmadan, hata demeden kurtarmaya çalışıyor...

Sana yalan soylediğinin apaçık göstergesi olan yerleri yazıyorum:
Telefon karışık, her uygulama var (uygulamalar sen yüklemeden gelmiyor di mi, durumu galeyana getirme amaçlı gereksiz bi laf kalabalıgı)

2 sene once yükledim ( o zaman appstore veya playstore dan gosterebilirdi anında ne zaman yuklendiğini, senle konustugunda acıp mesajları niye gostermedi, en son 2 sene once olmalı o zaman mesajlar)

Barış mı yükledi acaba ( 2 yıl once yuklemişti hani? )

Bence sen inanmışsın ve geri de döneceksin gibi geldi ama sen bilirsin, bundan sonra bu ilişkide dedektif olursun şüphe girdi bi kere

Son düzenleme:

Öyle geri dönüş vs olmadı. Kendini anlatmak istedi sanırım. Öyle kaldık yani. Benim öfkem cok dinmiyor ona karsı. İcimden konuşmak gelmiyor. Hala üste çıkmaya çalışması vs aşırı rahatsız etti. İliski catismadan beslenir bizdeki de böyle bir şey oldu diyor ama ben huzur istiyorum.

Bence sizin tepkiniz fazla. Herşeyin bir açıklaması vardır, önemli olan sizin bunu mantıklı bulmanız ama herkese bir açıklama şansı vermek lazım.
Ha ben sevgilimin telinde tinder görsem o telefonu ağzının içine sokarım. Ama ne zaman? Gel bi anlat bakalım nedir bu derim, sonra sokarım:)

takip ettiğim bir üyesiniz konularınızı biliyorum. siz bu adamla bir ara birlikte yaşadınız. adamın niyeti kesinlikle ciddi değil. sizi bir süre daha elinde tutmak istiyor. ciddi bir ilişki, evlilik düşününce sizden ayrılacak. şimdi de yalan söylüyor karşısında çocuk var gibi ben yüklemedim arkadaş yükledi falan. resmen dalgasını geçiyor.çocuk inanmaz bu lafa.yanlış anlamayın ama sizi kullanıyor. buna daha fazla müsade etmeyin.

Bu çatışma değil yalnız aldatma girişimi

Aynen ciddi ilişki düşmeyenler boyle oluyor

Ezilmeden, alttan almadan, özre gerek kalmadan, hata demeden kurtarmaya çalışıyor...

ne kadar dogru demissiniz...adam hem suclu hem de ozur dahi dilemeden, hatta ve hatta masadan kovdugunuz icin sizi suclu hissettirerek geri donmeye calisiyor...inanilmaz bi manipulasyon ustasi, helal valla L lightblue87 lutfen inanmayin, cool durusunuza aynen devam

Tirt yaaa
Bir kelimesine bile inanma.
Su savunmalarin aynilarini defalarca KK'dan okudum.
Sarhos kafayla sana vermis telefonu,aklina gelmemiştir silmedigi. Yuksek ihtimalle kullanırken yukleyip biriyle eşleşip, bulustuktan sonra siliyordur. Bu kadar saf olma.
Hee, eger saf ama mutlu olayim diyorsan tabii ki en dogal hakkin, eger oyleyse inanmis gibi yap, yenisini bulana kadar takil dur

Benim zaman geçtikçe tek kendimi suçladığım bu oldu. Keşke kalk masadan gidelim deyip teke tek iken yapsaydım. O an aklım gitti resmen ya, mantıklı düşünmemişim

Son düzenleme:

Maalesef ya eğlenecek yaşta değilim pek. Daha düzgün iliski istiyorum yani. Zaman kaybetmek istemem. Böyle birbirimizi yıpratıp bitiriyoruz iste. Bugün hiç görüşmedik, yarın da öyle yaparız falan derken biter. Son açıklamasını dinledim yapabileceğim tek şey buydu. ZAten o da aman aman ısrarlı değil insan hissediyor.

Bir de not, yanlış anlaşılmış o kısım; kendim yükledim birkaç sene önce diyor. Bir an acaba baris mi diye düşündüm ama sonra hatırladım diyor. Google’dan git kontrol et dedi, gerek yok faln dedim. Bizim artık sorunumuz tinder değil belli. Onun benden kolay vazgeçmesi, ezmeye çalışması vs vs. Gerçekten günlerdir enerjim dipte.

Isıtıyorsa 100 program olsun. Insan telefonunda olan programları unutmaz

Benim zaman geçtikçe tek kendimi suçladığım bu oldu. Keşke kalk masadan gidelim deyip teke tek iken yapsaydım. O an aklım gitti resmen ya, mantıklı düşünmemişim

Sen bir de kendini mi suçluyorsun
Adam resmen su an pusuya yatmış senin tıpış tıpış ona donecegin zamanı bekliyor, caba harcamıyor ve sen ona kendin dondugun anda daha da egolu sekilde seni daha fazla ezeceği bi ilişkiye hazır ol

bazen başka uygulamalardan reklam olarak açılıyor tinder ordan yanlışlıkla tıklamış olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…