Ayrılmak zorunda kaldim

sna_yildirim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
280
117
53
Çok uzun olabilir ve hakaret okumak istemiyorum herkes hata yapar. 9 10 yıldır bir ilişkim var 1 yıl oldu nişanlandik ve ayrılmak zorunda kaldım.. Sevgililik dönemim çok iyi di ilk zamanlar baya değer veriyordu kendisine bağladi ve ondan başka hiçbir şey düşünemiyorum kavga edelim ben hakliyim aramazdi haftalarca aylarca sonra dayanamayip ben arardim onu seviyordum gitmek istiyordum ama onsuz birşey düşünemiyordum bağimlisi olmuştum cesaret edemedim. 10 sene boyunca birlikteliğimiz oldu vee geçen sene nisanlandik artik taniyamaz oldum çalismamaya basladi zaten sık sık iş degiştirirdi nisanlandik isten ayrildi ve bir daha asla girip bir işe çalismadi bn destek oldum bana surekli is yok ddi inandim ailesiylede aram hiç yok bana asla deger vermiyorlardi umursayan sahip cikan kişiler degillerdi aramaz sormazlardi bunun icinde cok kavgalarimz var artik tahammu edemiyordum neyse 2 aydr iletişim sağlamadık zaten nisanli gbi degildik gitmem icin elinden geleni yapti ailesi ve kendisi snra bicak kemige dayandi ve mesaj attip ne yapmak istedgini neden boyle davrandigini sordum bn onusz birsey yapamazdim hersyimi paylasir ama o hep saklar konusmaz yakalamazdim da kacamak cevaplar aramasi icin yalvarirdim asla aramazdi uyumasa bile uyuyordum diye mesaj atardi artik sabrim tukenmisti bnde insan gbi davranmadim ona hakaret kufur hersey saydim ezikledim ama halen seviyordum. Iki ay snra yazdigimda bana itiraf etti madde bagimlisiymiş 10 yıldır kullaniyormus ve zerre hissetmedim bu durumu gece hayati baslamisti ondan dolayi pis işler ceviriyorsun durust ol demistim itiraf etti ve ertesi gun yuzugu verdim annesine anneside ögreneli bir ay olmus eve gitmiyormus zaten annesi nisanlina soylerim demis oldururm diye tehdit etmis ve ben onu merak ediyorum ailesiyle konusuyorum iyi degil duş alip gidiyor ilesim kurmuyor bizimle diyorlar benim ailem işsiz çalışmıyor diye ayrıldığımı biliyorlar . Sizce ne yapmaliyim

Son düzenleme:
En ufak kavgada geçmişinize vurmaya başlaması zaten leş bir adam olduğu için. Tamam uyuşturucu çok kötü etkiliyor, ama bütün suçu da uyuşturucuya atmak işin içinden kolayca çıkmak olur. Bu adam sorumsuz, leş karakterli biri. Ek madde olmadan da aynısı olurdu.

madde bagimlisiymiş 10 snedir kullaniyormus ve zerre hissetmedim bu durumu gece hayati baslamisti ondan dolayi pis isler ceviriyorsun durust ol demistim itiraf etti
Arkana bakma kaç sakın bu insan asla ve asla düzelir deme istediğin kadar sev unutursun sakın arkasına düşme sevgi ne karın doyuruyor ne mutluluk veriyor hazır ayrilmisken şükür de çekil kenara abla tavsiyesi sana

Arkana bakma kaç sakın bu insan asla ve asla düzelir deme istediğin kadar sev unutursun sakın arkasına düşme sevgi ne karın doyuruyor ne mutluluk veriyor hazır ayrilmisken şükür de çekil kenara abla tavsiyesi sana
Ayrildim donusu yok zaten gelsede istemem ama onu merak ediyorum iyi degil cunku durumu ailesini ariyorum ailesi soylemiyor aradigimi kadin zaten evlendirmem bunu diyor kimsenin basini yakmam benimde kizim. Var bilseydim onceden yine nisanlamazdim diyor ailesini aramazsamda kafayi yerim

Aılesını aramaya devam et. Onu da ara.
Affettır kendını, bır yerde mutlaka barısır senınle.
Sonra buraya gelip Hersey ortadaydı ama ben gene de evlendim cok pısmanım dıye konu ac.
Yada Twitter da baş sırada olur adı bu son olsun diye

Bir an benim eski sevgilimden mi bahsediyorsunuz acaba diye düşündüm ama kendisi şuan evli😂 madde bağımlısı bir serseri seninki de... uzaaak dur.
ben de uyuşturucu kullandığını öğrendiğimde bi anlık düşündüm acaba destek mi olsam diye ama baktım zaten beş para etmez, hemen uzaklaştım. Şimdi şükrediyorum.
sakın acıma, acınacak hale düşersin.

Cok uzun olacak ve hakret duymk istemiyorum herkes hata yapar. 9 10 yıldır bir iliskim vardi 1 sene oldu nişanlandik ve ayrilmak zorunda kaldim.. Sevgiliyken çok iyidi ilk zamanlar baya deger veriyordu kendisine bağladi ve ondan baska hicbirsey dusunemiyordum kavga etsek ben hakli olsam bile aramazdi haftalarca aylarca sonra dayanamayip ben arardim.. Benim ilk hatam ona durust olmakti nisanlimi tanimadan once biriyle birlikteliğim oldu ve ayrildm nisanlima sevgililigimizin bir yada ikinci senesinde bu durumu açikladim kabul etmeyebilirsin saygi duyarim daha fazla baglanmadan ayrilabiliriz ddim. Kabul etmedi istedgini sevdigini soyledi neyse 10 yil boyunca arada laf sokmalari fln basladi bu konuyu başima kalkmalar ama bn onu seviyordum gitmek istiyordum ama onsuz birsey dusunemiyordum bağimlisi olmustum cesaret edemedim. 10 sene boyunca birlikteligimiz oldu vee gecen sene nisanlandik nisanlandik ve artik taniyamaz oldum calismamaya basladi zaten sık sık iş degistirirdi nisanlandik isten ayrildi ve birdaha asla girip bir ise calismadi elimden geldigince bn destek oldum bana surekli is yok fln ddi inandim ailesiylede aram hic yoktu bana asla deger vermiyorlardi umursayan sahil olan kisiler degillerdi aramaz sormazlardi bunun icinde cok kavgalarimz olmustu artik tahammul edemiyordum gecmisimi basima kalkkiyordu ilk firsatta neyse 2 aydr gorusmuyordum zaten nisanli gbide degildik gitmem icin elinden geleni yapti ailesi ve kendisi snra bicak kemige dayandi ve mesaj attip ne yapmak istedgini neden boyle davrandigini sordum bn onusz birsey yapamazdim hersyimi paylasirdn ama o hep saklar konusmaz yakalamazdim da kacamak cevaplar aramasi icin yalvariirdm asla aramzdi uyumasa bile uyuyordum diye mesaj atardi artik sabrim tukenmisti bnde insan gbi davranmadim ona hakaret kufur hersey saydim ezikledim ama halen seviyordum. Iki ay snra yazdigimda bana itiraf etti madde bagimlisiymiş 10 snedir kullaniyormus ve zerre hissetmedim bu durumu gece hayati baslamisti ondan dolayi pis isler ceviriyorsun durust ol demistim itiraf etti ve ertesi gun yuzugu verdim annesine anneside ogreneli bir ay olmus eve gitmiyormus zaten annesi nisanlina soylerim demis oldururm diye tehdit etmis ve ben onu merak ediyorum ailsiyle konusuyorum iyi degil duş alip gidiyor ilesim kurmuyor bizimle diyorlar benim ailem issz calismiyor diye ayrildigimi biliyorlar. Sizce ne yapmaliyim ailesini aramazsam kafayi yerim onu cok seviyorum ne olursa olsun asiri aci cekiyorum nefesim kesiliyot
Kendine acı.. Bizler seni haberlerde izlemek istemiyoruz.. madde kullanan adam sana neler yapar.. Git terapi al yazık etme hayatına gençliğine

Kendine acı.. Bizler seni haberlerde izlemek istemiyoruz.. madde kullanan adam sana neler yapar.. Git terapi al yazık etme hayatına gençliğine
Terapi aliyorum tehdit mesajlari var ama 20 gun oldu tehdit edeli sonra arama mesaj yok bende aramiyorum yazmiyorum. Peki ailesiylede iletismi birakicam.

Terapi aliyorum tehdit mesajlari var ama 20 gun oldu tehdit edeli sonra arama mesaj yok bende aramiyorum yazmiyorum. Peki ailesiylede iletismi birakicam.
Sakın mesajları silme.. ve terapiye devam et.. Ailesiylede görüşme sana onu hatırlatıcak hiçbirşeyi düşünme.. Hayatından çıkar. Unutma senden bi tane daha yok hatalar yapmışsın ama farkına varmışsın.. Şimdi geriye kalan zamanını böyle pisliklerden uzak durarak yaşa.. Allah seni hak edicek birini çıkarsın inşAllah karşına

Back
X