- 14 Mart 2019
- 280
- 117
- 53
- Konu Sahibi sna_yildirim
Çok uzun olabilir ve hakaret okumak istemiyorum herkes hata yapar. 9 10 yıldır bir ilişkim var 1 yıl oldu nişanlandik ve ayrılmak zorunda kaldım.. Sevgililik dönemim çok iyi di ilk zamanlar baya değer veriyordu kendisine bağladi ve ondan başka hiçbir şey düşünemiyorum kavga edelim ben hakliyim aramazdi haftalarca aylarca sonra dayanamayip ben arardim onu seviyordum gitmek istiyordum ama onsuz birşey düşünemiyordum bağimlisi olmuştum cesaret edemedim. 10 sene boyunca birlikteliğimiz oldu vee geçen sene nisanlandik artik taniyamaz oldum çalismamaya basladi zaten sık sık iş degiştirirdi nisanlandik isten ayrildi ve bir daha asla girip bir işe çalismadi bn destek oldum bana surekli is yok ddi inandim ailesiylede aram hiç yok bana asla deger vermiyorlardi umursayan sahip cikan kişiler degillerdi aramaz sormazlardi bunun icinde cok kavgalarimz var artik tahammu edemiyordum neyse 2 aydr iletişim sağlamadık zaten nisanli gbi degildik gitmem icin elinden geleni yapti ailesi ve kendisi snra bicak kemige dayandi ve mesaj attip ne yapmak istedgini neden boyle davrandigini sordum bn onusz birsey yapamazdim hersyimi paylasir ama o hep saklar konusmaz yakalamazdim da kacamak cevaplar aramasi icin yalvarirdim asla aramazdi uyumasa bile uyuyordum diye mesaj atardi artik sabrim tukenmisti bnde insan gbi davranmadim ona hakaret kufur hersey saydim ezikledim ama halen seviyordum. Iki ay snra yazdigimda bana itiraf etti madde bagimlisiymiş 10 yıldır kullaniyormus ve zerre hissetmedim bu durumu gece hayati baslamisti ondan dolayi pis işler ceviriyorsun durust ol demistim itiraf etti ve ertesi gun yuzugu verdim annesine anneside ögreneli bir ay olmus eve gitmiyormus zaten annesi nisanlina soylerim demis oldururm diye tehdit etmis ve ben onu merak ediyorum ailesiyle konusuyorum iyi degil duş alip gidiyor ilesim kurmuyor bizimle diyorlar benim ailem işsiz çalışmıyor diye ayrıldığımı biliyorlar . Sizce ne yapmaliyim
Son düzenleme: