ayrılmakla iyi mi yaptım sizce

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
kızlar merhaba 25 günlük ilişkim vardı bugün ayrıl sebebi ise benim yanımda başka kızlara bakması oldu dün iş çıkışı arkadaşım o ben gidiyoduk bi mini etekli kız gördü off kıza bak diyip arkasından baktı sonra bugünde işyerinin önünden geçen kızlara baktı bende sinir oldum tabi kontörüm olmadığı için arkadaşıma not yazıp verdim nottada hayatında yokum artık istediğin kıza rahat rahat bakabilirsin yazdım okuduktan sonra hiç bana bakmadı cevap bile vermedi sizce ayrılmakla iyi mi yaptım bugün benim yanımda kızlara bakan yarın öbür gün neler yapmaz diye düşündüm

herkes bakıyor aslında biz kızlar bile ama konuşma şekli yanlış
hem not neden verdin yanındaymış sanırım yüzüne söyleseydin ya

merhaba arkadaşım
notu okuduktan sonraki tepkisine bakılırsa gec bile kalmışsın...
zaten bir gelecek vadetmiyormuş...
hyrlısı olmuş bence...
böyle birine kimse tahammül edemez....
tmm insanın gözü kayarda yanındakine hakaret gibi tutupta laf atmazki bu seni ciddiye almadıgını gösteriri yerinde olsam selam bile vermem kurtuldugumada sevinirim..

Son düzenleme:
notu okuduktan sonra ayy şaka yaptım seninle uğraşmak için falan der insan dimi en azından belkide ayrıl diye yaptı
hiç sıkma canını yaniii

burda bizim görüştüğümüzü kimse bilmiyo bu yüzden not yazmak zorunda kaldım

evet herkes bakıyo ama sevgilisinin yanında bakıpta off kıza bak demiyo

merhaba arkadaşım
notu okuduktan sonraki tepkisine bakılırsa gec bile kalmışsın...
zaten bir gelecek vadetmiyormuş...
hyrlısı olmuş bence...
böyle birine kimse tahammül edemez....
tmm insanın gözü kayarda yanındakine hakaret gibi tutupta laf atmazki bu seni ciddiye almadıgını gösteriri yerinde olsam selam bile vermem kurtuldugumada sevinirim..

merhaba şimdi mesaj geldi bu son kararın mı diye ama kontörüm olmadığı için cevap veremiyorum

İyi yapmışsın ayrılmakla. Adam saygısızlığın dibine vurmuş resmen!
aynen bencede tam bi saygısızlık

notu okuduktan sonra ayy şaka yaptım seninle uğraşmak için falan der insan dimi en azından belkide ayrıl diye yaptı
hiç sıkma canını yaniii

bişey söylemedi bide bugün kızların arkasından bakarken onu gördüğümü görünce bide uyuz uyuz gülmesi yok mu tam bi sinir oldum şimdi de mesaj atmış bu son kararın mı diye

kızlar merhaba 25 günlük ilişkim vardı bugün ayrıl sebebi ise benim yanımda başka kızlara bakması oldu dün iş çıkışı arkadaşım o ben gidiyoduk bi mini etekli kız gördü off kıza bak diyip arkasından baktı sonra bugünde işyerinin önünden geçen kızlara baktı bende sinir oldum tabi kontörüm olmadığı için arkadaşıma not yazıp verdim nottada hayatında yokum artık istediğin kıza rahat rahat bakabilirsin yazdım okuduktan sonra hiç bana bakmadı cevap bile vermedi sizce ayrılmakla iyi mi yaptım bugün benim yanımda kızlara bakan yarın öbür gün neler yapmaz diye düşündüm

afedersin ama tam bir öküzmüş ,yani sende iyimi yaptım kötümü diye soruyorsun ya ne diyim sence iyimi yaptın?

Son düzenleme:
bişey söylemedi bide bugün kızların arkasından bakarken onu gördüğümü görünce bide uyuz uyuz gülmesi yok mu tam bi sinir oldum şimdi de mesaj atmış bu son kararın mı diye

Kendisini çok müthiş falan görüyor herhalde..
Ya da aklı sıra seni kıskandırmaya mı çalışıyor anlamadım..
Ama her durumda ayrılmakla iyi etmişsin..Değmez uğraşmaya..

Kendisini çok müthiş falan görüyor herhalde..
Ya da aklı sıra seni kıskandırmaya mı çalışıyor anlamadım..
Ama her durumda ayrılmakla iyi etmişsin..Değmez uğraşmaya..

bilmem çokta yakışıklı değil aslında ama neden böyle bişey yapmaya gerek duyuyo anlamadım

25 günlükse ilişki bile değilmiş zaten o
tanıma aşaması olsa olsa
tanımışsında bravoooooooo
tebrik ediyorum tatlım seni
anlasın anyayı konyayı:)))))

İyi yapmışsın..bu ne saygısızlık..sanki sen erkek arkadaşısın,laçkalık karakterinde var işte..

Senin yanında sesli düşünüp kıza bak diyebilen biri, sen yokken kim bilir neler düşünüyordur.
Keşke sende bir erkeğe bakıp, uu beybi adonislere bak deseydin.:27:

bütün erkekler bakar ama bunu gözünün içine soka soka yapması ayıp gerçekten yanlış mı düşünüyorum bilmem ama birde senin notunu görünce birşey dememesi de umursamaz bir insan olduğunu gösteriyor bence

Çok doğru bir karar vermişsiniz fırsatını bulsa sizin yanınzıda gidip kızı elle taciz edecek nerdeyse öküze bak sevgilin yanında gözün başka kızlarda hadi onu geçtim sanki yanındaki askerlik arkadaşıymış gibi bir de iğrenç iğrenç hadsiz terbiyeiz cümleler. :47:

Back
X