Herkese merhabalar.28 yaşındayım ve 8aydır bir ilişkim var.Erkek arkadaşım ne zaman herhangi bir ortamda evlilik konusu açılsa sessiz kalıyordu.Tek yorum bile yapmıyordu.Bu durum beni tedirgin etmeye başladı.Kendisine bu konuyu sohbet eşliğinde sordum ve yine cevap vermedi gecistirdi.o yüzden de bu konu benim için takıntı oldu ve çok açık bir şekilde evlenmek isteyip istemediğini,beni hayatinin neresinde gördügünü sordum.O da şuan evlilik istemediğini ama ilerde olabileceğini,zamanı gelince bakacagimizi şuan kesinlikle düşünmediğini,ama bu bi gun olursa benimle olup olmayacağını isteyip istemediğini dair bisey diyemeyeceğini söyledi.Biz daha önce ayrıldık ve yeniden barıştık birbirimiz olmadan yapamadık.Iliskinin içinde ayrılık oldu Bi daha asla istemiyorum seni çok seviyorum sensiz nefes alamıyorum diyen adamın şuan bu yola Bi gün benimle girmek isteyip istemedigi hakkında Bi düşünceye sahip olmaması beni çok değersiz hissettirdi ve ayrıldım.insan cok seviyorum dediği birinin ilerdeki zamanda ne konumda olmasını istediğini bilir diye düşündüm.Zamana bırakıp evliliğe hazır olmasını beklemek miydi doğru olan diye de düşünüyorum ama bende 20 22 yaşında değilim,isim oturdu duzenim oturdu ve dogal olarak evlilige de sicak bakıyorum.Konu aslında hazır hissetmemesinden ziyade bunun benimle olup olmayacağını bilmemesi oldu.Sizce nasıl davranmaliydim?