Ayrılmalı barışmalı, en sonunda evlilikle ikna çabası.

Yürek mi yediniz yoksa alyans ve imzanın mucizevi bir etkisi olduğuna mı inanıyorsunuz? İkisi de değilse böyle bir ilişkiyi evliliğe götürmenin mantıklı hiçbir açıklaması yok. Hayatınızda heyecan arıyorsanız çok güzel ekstrem sporlar var. Onlarla uğraşmak size daha iyi gelir.

Zaten en çok korktuğum şey bu. Evlilikten sonra geri dönüşü de cok sancılı olur, kendi kendime sonumu imzalamaktan çok korkuyorum
Kendi sonunu hazırlıyorsun zaten.
Millet der namuslu sadık biriyle yuva kurayım sen gidip seni aldatanla kuruyorsun ne diyeyim kendi kendini yakıyorsun
Sanmaki o adam seni Aldatmaz öyle bir aldatır ki hemde gözünün önünde
Muhtemelen diğerleri şutladı bunun ne mal olduğunu anlayıp o da son çare olarak sana döndü

Yapma kendine bunu dışarısı erkek kaynıyor bu seni mahveder.

Defalarca aldatmış ve yakalanmış bir erkek artık profesyonelleşmiştir. Nerden vurulduğunu bildiğinden eskisine Nazaran daha dikkatlidir. Bir de benim hep gördüğüm aldatmayı rutin hale getirmiş biri karısına saplantılı derecede kıskanç oluyor. Şimdi uzun uzun gerekçe yazmaya üşendim. Ama bazı kızlar neden hiç akıllanmıyor ?

Merhaba arkadaslar daha önce buraya konu açmıştım, benım 1 yıldır suregelen ayrıl barıs, düzenli olarak eski sevgilisiyle beni aldatmalı bir iliskim var. En sonunda artık kesin olarak bağlarımı koparmıştım her yerden engelledim sıfır iletişim, bir şekilde arkadaşlarından arayıp vs benı konusmak icin ikna etti ve seni cok seviyorum, senden baska hic bişeyi düşünemiyorum, sen istediğin zaman evlenelim ben kararımı verdim seninle sonuna kadar gitmek istiyorum tarzı laflar etti.
Beni daha önce aldattığı eski sevgilisini aradı ben Larsvomtrier'le birlikteyim sakın bi daha rahatsız etme tarzı laflar etti.
Simdi de yüzük alalım yüzük takalım diyor 2 gündür.
Seviyorum inanmak istiyorum ama bu da manipülatif bi yaklasım mı gerçekten beni kandırmaya mı calısıyor, istiyor mu nasıl anlayacağım bilmiyorum.
Benım ailem yok dolayısıyla söz nisan gibi bi hayalim de olmadı zaten. Gerçekten kendi kendimize alyans alıp takmak normal bişey mi? yol yordam ne olmalı en basitinden lütfen bi akıl verir misiniz olaylara suan objektif bakamadığımı duygusal yaklaştığımı düşünüyorum o yüzden beni kırmadan yorum yazarsanız cok sevinirim, teşekkürler.
Belli ki kafanız çok karışık. Ortada sorulacak bir durum yok, bu adamdan olabildiğince uzak durun, sizin etkilemesine asla izin vermeyin, ömür boyu mutsuz eder bu tipler insanı..

Erkeklere hayat ne güzel be..Sevgilin var arada eski sevgilinle takılıyorsun,sonra affettirip kendini yüzük takıcam diye tekrar ikna ediyorsun.Aynı şeyi sen yap bakalım ne oluyor..Aldat eski sevgilinle,tekrar barışmak iste bakalım,yüzüne bakıyor mu bir daha?Kendilerine bu muameleyi yaptırırlar mi?Sen ondan daha mı az değerlisin?Senin gururun şerefin ondan daha mı az?O güvenmez,peki güvenilir mi?Karar sizin tabi yinede...

Merhaba arkadaslar daha önce buraya konu açmıştım, benım 1 yıldır suregelen ayrıl barıs, düzenli olarak eski sevgilisiyle beni aldatmalı bir iliskim var. En sonunda artık kesin olarak bağlarımı koparmıştım her yerden engelledim sıfır iletişim, bir şekilde arkadaşlarından arayıp vs benı konusmak icin ikna etti ve seni cok seviyorum, senden baska hic bişeyi düşünemiyorum, sen istediğin zaman evlenelim ben kararımı verdim seninle sonuna kadar gitmek istiyorum tarzı laflar etti.
Beni daha önce aldattığı eski sevgilisini aradı ben Larsvomtrier'le birlikteyim sakın bi daha rahatsız etme tarzı laflar etti.
Seviyorum inanmak istiyorum ama bu da manipülatif bi yaklasım mı gerçekten beni kandırmaya mı calısıyor, istiyor mu nasıl anlayacağım bilmiyorum.
Benım ailem yok dolayısıyla söz nisan gibi bi hayalim de olmadı zaten. Gerçekten kendi kendimize alyans alıp takmak normal bişey mi? yol yordam ne olmalı en basitinden lütfen bi akıl verir misiniz olaylara suan objektif bakamadığımı duygusal yaklaştığımı düşünüyorum o yüzden beni kırmadan yorum yazarsanız cok sevinirim, teşekkürler.
Bence sizi elde etme çabası. Evlendikten sonra daha beter olur. Sizinle bir hayat kurmak için bu aksiyonlara ne gerek vardı? Bi kere de değil defalarca yaptığı hatayı evlenince düzelteceğini hiç sanmıyorum. Gazına gelmeyin lütfen, siz daha sadık dürüst ve karakterli birini hak ediyorsunuz.

Kimseye gerek yok,insan isterse kendi kendini ateşe atabiliyormuş.Evlenin her seferinde sizi aldatıp karşı tarafı arayıp " ben karımla mutluyum bir daha arama der" mutlu mutlu yaşarsınız bu harika adama birde çocuk ( siz hamileyken adamın hormonlar tavan artık uçan kaçan kurtulmaz) olsun sonuçta seviyor.

Asla aldanma . Bir kere seni aldatmış bu bir kadının asla affetmemesi gereken birsey. Bir iki gün iyi olacaksın üçüncü günde aklına gelecek "Acaba o kızla görüştü mu ? Konuştu mu ? " . Sonrası huzursuzluk tamamen. Evlendikten sonra erkeklerin %99.9 u değişiyor. O 0.1lik kısmı da değişmeyen erkeklerin hakkına girmemek için ayırdım. Kanma ve yoluna devam et. İlerleyen zamanlarda karşına daha temiz insanlar çıkar umarım :dua:

Seninki ş...siz, üçkağıtçı üstelik o kadar yüzsüz ki düzenli olarak aldatıyor. Ayy hasbam birde senin yanında eski sevgilisini aramış, beni arama falan demiş. Ben bu adamcik a ancak t.tomla gülerim. Bak herkesi çıkarı için nasıl bir bir satıyor...En fena insan tipi bu, yolda görsen yolunu değiştir. O kadar söylüyorum.

Oyun eski sevgilisini kandırmış tır yada başka bir kız arkadaş ayarlayıp konuşmuyor uzak dur

Oyun eski sevgilisini kandırmış tır yada başka bir kız arkadaş ayarlayıp konuşmuyor uzak dur
Barışıp.ne yapcan erkek mi.yok ki olmasa bile dünyadaki son erkek o olsa bile bakmaman lazım böyle evliliğe baslanmaz

Simdi sakince ayna karsisina geciyorsun ve sunlari soyluyorsun: Ben degerliyim. Ben sevgi ve sadakati hak ediyorum. Ben gucluyum. Bunu yaptiktan o çakali her yerden engelleyip siliyorsun.

Sizinle şöyle bir hikayemi paylaşmak istiyorum.

4 senelik ilişkisinden ayrılmış bir adam benimle sevgili olmak istedi.
Çok uğraştı, ne sürprizler yaptı, kocaman kocaman ayıcıklar, güller, sürprizler...
Sonra bir şans vermek istedim ve görüşmeye başladık.
Biz görüşmeye başladıktan sonra en kısa sürede evlenmek istediğini, beni kaçırmak istemediğini söyledi. :)
Sonra eski sevgilisi anılarını bir kargo ile kendisine gönderince, duygusal bir moda büründü. Çok canım acıdı görünce dedi.
Ben de her yerden kendisini engelledim.
Aradan 2 gün geçtikten sonra barışmışlar.. :))
Sonra 4-5 ay çıkmaya devam ettiler.
Bana bir arkadaş yolu ile mesaj gönderdi. "Onu kaybettiğime inanamıyorum.
Ona hala onu sevdiğimi, eski sevgilim ile mecburiyetten barıştığımı ilet" gibi bir mesajdı.
Şuan evliler. Her gördüğünde deli gibi bakıyor, gülümsüyor.

Böyle 2 kişi arasında gidip gelenler genellikle ikisini de sevmiyor oluyor.
Evlenmeye ikna ettiği taraf, hayatı zindan olacak olan taraf oluyor.
3 yıl oldu hayatımdan def edeli. 1,5 yıldır rüya gibi bir ilişkinin içerisindeyim.
Hayat boyu aradığım huzur, sevgi, güven, ilgi, aşk ve yuvayı bulduğuma inanıyorum.
Evlilik konusunu düşündüğümde aklımda "acabalar" dolaşmıyor. Deli gibi mutlu oluyorum.
Sen de en az bunu, daha fazlasını yaşamayı hak ediyorsun arkadaşım.
Kendine bu kötülüğü yapmamanı dilerim... :)

Back
X