Merhaba arkadaslar daha önce buraya konu açmıştım, benım 1 yıldır suregelen ayrıl barıs, düzenli olarak eski sevgilisiyle beni aldatmalı bir iliskim var. En sonunda artık kesin olarak bağlarımı koparmıştım her yerden engelledim sıfır iletişim, bir şekilde arkadaşlarından arayıp vs benı konusmak icin ikna etti ve seni cok seviyorum, senden baska hic bişeyi düşünemiyorum, sen istediğin zaman evlenelim ben kararımı verdim seninle sonuna kadar gitmek istiyorum tarzı laflar etti.
Beni daha önce aldattığı eski sevgilisini aradı ben Larsvomtrier'le birlikteyim sakın bi daha rahatsız etme tarzı laflar etti.
Simdi de yüzük alalım yüzük takalım diyor 2 gündür.
Seviyorum inanmak istiyorum ama bu da manipülatif bi yaklasım mı gerçekten beni kandırmaya mı calısıyor, istiyor mu nasıl anlayacağım bilmiyorum.
Benım ailem yok dolayısıyla söz nisan gibi bi hayalim de olmadı zaten. Gerçekten kendi kendimize alyans alıp takmak normal bişey mi? yol yordam ne olmalı en basitinden lütfen bi akıl verir misiniz olaylara suan objektif bakamadığımı duygusal yaklaştığımı düşünüyorum o yüzden beni kırmadan yorum yazarsanız cok sevinirim, teşekkürler.