Ayrılmalı barışmalı, en sonunda evlilikle ikna çabası.

Keşke kocam beni sevgiliyken aldatsaymışta evlenmeseymişim diyorum sende diyorsunki beni daha sevgiliyken aldattı bile bile evleneyim mi cevap belli bence.Allah sana erkenden göstermiş yüzünü ne kadar şanslısın haberin yok.
Konu sahibi baktın ikna olur gibisin aç bu yorumu eli kere oku elli kere.

Senin içinde çok üzüldüm kuzum benim rabbim yanına koymasın eşinin bu ettiğini.

Tavrınız konusma sekliniz cok yanlıs siz burada kimseyi aşağılama hakkına sahip değilsiniz, şiddet içerikli mesajınız maalesef kadının kurdu kadındır sözünü destekler nitelikte, bravo.
Ben anlamıyorum yani gelip konu açıyorsunuz yaşamış yada çevresinden tecrübeli olanlarımız yol göstermek adına yorum yapıyor ama istediğiniz cevap olmayınca cırlıyorsunuz hemen.

sizin gibilere istediği cevabı verip yollayacaksında işte kurtluk gelmiyor içimizden biz yaşadık, başka hemcinsimiz yaşamasın diyoruz amaa kime diyoruz 😑

Merhaba arkadaslar daha önce buraya konu açmıştım, benım 1 yıldır suregelen ayrıl barıs, düzenli olarak eski sevgilisiyle beni aldatmalı bir iliskim var. En sonunda artık kesin olarak bağlarımı koparmıştım her yerden engelledim sıfır iletişim, bir şekilde arkadaşlarından arayıp vs benı konusmak icin ikna etti ve seni cok seviyorum, senden baska hic bişeyi düşünemiyorum, sen istediğin zaman evlenelim ben kararımı verdim seninle sonuna kadar gitmek istiyorum tarzı laflar etti.
Beni daha önce aldattığı eski sevgilisini aradı ben Larsvomtrier'le birlikteyim sakın bi daha rahatsız etme tarzı laflar etti.
Simdi de yüzük alalım yüzük takalım diyor 2 gündür.
Seviyorum inanmak istiyorum ama bu da manipülatif bi yaklasım mı gerçekten beni kandırmaya mı calısıyor, istiyor mu nasıl anlayacağım bilmiyorum.
Benım ailem yok dolayısıyla söz nisan gibi bi hayalim de olmadı zaten. Gerçekten kendi kendimize alyans alıp takmak normal bişey mi? yol yordam ne olmalı en basitinden lütfen bi akıl verir misiniz olaylara suan objektif bakamadığımı duygusal yaklaştığımı düşünüyorum o yüzden beni kırmadan yorum yazarsanız cok sevinirim, teşekkürler.
Yüzüğü evlilik kararını bırak bu adamı hayatına tekrar almayı bile düşünmemeliydin

Ben uc kere o kendı aramızda yızukten taktım, ıkısı de baskasıyla evlendı hem de kısa sure sonra. Evcılık oynuyor resmen. Oyle bısı yok senın aılen yoksa onun var. Cok sacma bence

Arada aldatma var benim için geri dönülmez bı hata. Ama sende mide sağlam anlaşılan. Madem seni seviyor beklemesini de bilecek. Öyle yangından mal kaçırır gibi olmaz. De ki böyle devam edelim ben ne zaman sana güvenirim ozaman gider yüzüğü kendim alır takarım ikimize. Şuan sana güvenim sıfır sıfır sıfır :dondurma:

Düzenli olarak aldatmalı bir ilişki.
Hmm. Harika.
Bi yüzük herşeyi halleder.

Gerçekten başkası yazmış gibi bi okuyun konuyu.
Olacak iş mi?
Biraz kendinize değer verin.
Siz kendinize değer verirseniz size değer verenlerle karşılaşırsınız.
Bu adamı tamamen çıkarın hayatınızdan.

Konu sahibi baktın ikna olur gibisin aç bu yorumu eli kere oku elli kere.

Senin içinde çok üzüldüm kuzum benim rabbim yanına koymasın eşinin bu ettiğini.
Teşekkür ederim umarım bana yaşattığını yaşamadan ölmez

Merhaba arkadaslar daha önce buraya konu açmıştım, benım 1 yıldır suregelen ayrıl barıs, düzenli olarak eski sevgilisiyle beni aldatmalı bir iliskim var. En sonunda artık kesin olarak bağlarımı koparmıştım her yerden engelledim sıfır iletişim, bir şekilde arkadaşlarından arayıp vs benı konusmak icin ikna etti ve seni cok seviyorum, senden baska hic bişeyi düşünemiyorum, sen istediğin zaman evlenelim ben kararımı verdim seninle sonuna kadar gitmek istiyorum tarzı laflar etti.
Beni daha önce aldattığı eski sevgilisini aradı ben Larsvomtrier'le birlikteyim sakın bi daha rahatsız etme tarzı laflar etti.
Seviyorum inanmak istiyorum ama bu da manipülatif bi yaklasım mı gerçekten beni kandırmaya mı calısıyor, istiyor mu nasıl anlayacağım bilmiyorum.
Benım ailem yok dolayısıyla söz nisan gibi bi hayalim de olmadı zaten. Gerçekten kendi kendimize alyans alıp takmak normal bişey mi? yol yordam ne olmalı en basitinden lütfen bi akıl verir misiniz olaylara suan objektif bakamadığımı duygusal yaklaştığımı düşünüyorum o yüzden beni kırmadan yorum yazarsanız cok sevinirim, teşekkürler.
hem ayrıl barış ilişki diyorsunuz hem evlilik kelimesini aynı kelimede kullanıyorsunuz. Aldatılmayı bakın söylemiyorum bile. Evliliği ne zannediyorsunuz ki acaba. evlenince karşının tapusunu alıp ölene kadar mutluluk ve sadakatle kendinize bağlayacağınızı mı düşünüyorsunuz. ayrıl barış ilişkide evlilik zaten hata bir de üzerine aldatmış. Duygularınız gözünüzü kör etmiş, şuan evlenmeniz vs hiç normal değil ve cevap çok basit sadece siz görmek istemiyorsunuz.

Ailem yok derken halaniz amcaniz dedeniz kuzeniniz hic kimse mi yok size nasihat edip bu sirtlanin elinden kurtaracak daha önce birini sevdiniz mi hic insan birine asik oldugunda kivanc tatlitug gelse allah sahibine bagislasin diyecek kadar kör oluyor sizce bu cocuk sizi severken nasil baskasina gitti.Sevmiyorsa niye evlenmek istiyor diyeceksiniz.sex geliyor aklima paraniz falan varsa o geliyor ya da ego tatmini.bu kiz aldattigim halde benle evlendi kölem olur bu bana cok asik diyor olabilir.siz neden kendinize sizi cok seven guven veren düzgün karakterli bir erkegi layık görmüyorsunuzda bu çürük elmayi hayatinizda tutuyorsunuz.

Merhaba kızlar 26 yasındayım, 1 yıllık ilişkim var kendisi 35 yasında.
Bu bir yıl bana 10 yıl gibi geldi.. o kadar çok şey yaşadım ki. Benden önce birlikte yaşadığı sevgilisinden bir türlü ayrılamıyordu, yani ayrıldım bitti görüşmüyoruz vs diyordu her seferinde inanıyordum ama bir sekilde konustuklarını yakalıyordum. oldukça saygısız, bitik toksik bir ilişkiydi onlarınki. Kadın defalarca benim pesime düştü, aradı, taciz etti, intihar etmeye kalkıstı geri dönmesi için, kendini jiletledi. Böyle psikolojik sorunları olan birisi ama sadece onu suçlamıyorum çünkü iletişimi sürdüren taraf erkek arkadaşım.
Bir şekilde affettim, 4-5 yıllık ilişkisi benimle tanıstıktan sonra bitti bazı bağları koparmak kolay olmayabilir diye düsündüm ona karsı sevgimden dolayı defalarca affettim. Beni ailesiyle tanıstırdı, beraber oldugumuz muddette benim evimde birlikte yasıyoruz.
Bunun dısında alkole cok düskün, oldukça pislik bir arkadaş çevresi var.
haftanın 5-6 günü içiyor gece hayatını vs cok seviyor ne zaman ki mutluyuz her sey yolunda o zaman cok azaltıyor ve bu sekilde mutlu oldugunu dile getirse de, en fazla 1 hafta dayanbiliyor bin bir yalanla bahaneyle ortadan kaybolup arkadaslarıyla mekana gidiyor.

Bu kişiden 3 ay önce hamile kaldım, cok büyük bir travmaydı. yine bu sorumsuz davranısları, bir tamam hemen evlenelim diyip daha sonra ama cocuk icin evlenilir mi gibi konusması, o ruh haliyle ona asla güvenemedim kürtaj oldum tek basıma ağlaya ağlaya vs.

Sonra artık rest çektim. Kendime çeki düzen verme kararı aldım hiç bir şekilde iletişime geçmeyip önüme bakıyordum. Aradı pesimden kostu, acıtasyon yaptı. En sonunda görüşelim bir kez dedi, tamam dedim. Ve bensiz yasayamadıgını, uyuyamadıgını, benı kaybetmek istemediğini, Benimle evlenmek istediğini, telefonunu her zaman ortaya koyacagını? gizli saklı bişey kalmayacağını vs söyledi ve bir sekilde kendimi tekrar onunla aynı evde buldum.
Bu defa kabusum basladı, içimdeki güvensizlik korkular hic dinmedi. telefonu yine hep ters. tuvalete telefonla gitmeye devam. yanyanayken iyiyiz ama dısardayken hep tartıstım kendimi tutamadım o da içmeye gitmiş ilk defa buyuk bi kavga ettim ve tüm kıyafetlerini gittim çöpe atarken video çektim. Çok sakin bir insanımdır ilk defa böyle büyük bir tepki verdim sok oldu. Engelledi beni her yerden.
Napacagımı bilmiyorum, her seyin düzeleceğine olan inancım bitti emeklerim gitti, psikolojim bitti.. nasıl dusunmem gerektıgını bılmıyorum saglıklı karar alamıyorum suan cok bosluktayım lütfen bi yol gösterin bana. Kimsesizim anne baba vefat etti, o yuzden tutunacak bi dalım yok..

o kadar cok hayal kırıklığına uğradım ki kan vermeye korkuyorum, daha önce yalancı pozitif gördüğüm olmuştu pcosluyum. bugun bi kaç tane daha gebelik testi alacağım yine buraya olumlu olumsuz yazarım :KK43:

Merhaba..
Sat 25 şubat, 4+4 gebeyim. Uygulamaya göre doğum 2 aralık görünüyor fakat 40 haftaya göre hesaplıyormuş sanırım. Doğru topikte miyim bilen var mı 😃

Bu adamla ilişkinizde tüm yaşadıklarınıza rağmen defalarca hamile kalmaya çalıştığınız anlaşılıyor mesajlarınızdan.

sorumsuz davranısları, bir tamam hemen evlenelim diyip daha sonra ama cocuk icin evlenilir mi gibi konusması, o ruh haliyle ona asla güvenemedim kürtaj oldum

Sonunda hamile kaldığınızda ise , adamın evliliğe yanaşmaması ve ona güvenememeniz sebebiyle "kürtaj" olmuşsunuz.

Kendinizi hiç sevmiyor musunuz ?

Back
X