Ayrılmalı barışmalı, en sonunda evlilikle ikna çabası.

şimdi yanında kızı arayıp ben x kişisini seviyorum birdaha beni arama dedi diye gururun okşandı kafan karıştı ama yeme bu numarayı aldatmak dövme yaptırmak gibidir 1 kez yapan sürekli yapar allahın sevgili kuluymuşsun evlenmeden aldatmış vur tekmeyi gitsin evli olaydın boşanmaydı avukattı yazarken yoruldum uğraşır dururdun

Evlenirsen ömür boyu aldatılırsın üstüne dayak hakaret yer oturursun aşağı 🤷

Ne yol yordamı yahu,daha adam nasıl sevgili olur onun yolunu yordamını bilmezken?

Hemen hemen aynı olayları yaşadım eski konularıma bakabilirsin. Bu insanlar alışkanlık haline getirmiş oluyor malesef aldatmayı bir an önce hayatından çıkar arkana bile bakma. Ben bir kaç kere affettim. Şimdi o kadar pişmanım ki o eski sevgilileri teker teker evlendi bir ben kaldım. Peşimi bırakmıyor takıntıdan. Gerçekten hayattan soğudum sen yapma kendini yakma.
Eski sevgikisi yeşil ışık yaksa ona döner bu. Kimsenin ağzından çıkan 2 lafa bağlama hayatını. Kendi değerini bil.

Merhaba arkadaslar daha önce buraya konu açmıştım, benım 1 yıldır suregelen ayrıl barıs, düzenli olarak eski sevgilisiyle beni aldatmalı bir iliskim var. En sonunda artık kesin olarak bağlarımı koparmıştım her yerden engelledim sıfır iletişim, bir şekilde arkadaşlarından arayıp vs benı konusmak icin ikna etti ve seni cok seviyorum, senden baska hic bişeyi düşünemiyorum, sen istediğin zaman evlenelim ben kararımı verdim seninle sonuna kadar gitmek istiyorum tarzı laflar etti.
Beni daha önce aldattığı eski sevgilisini aradı ben Larsvomtrier'le birlikteyim sakın bi daha rahatsız etme tarzı laflar etti.
Simdi de yüzük alalım yüzük takalım diyor 2 gündür.
Seviyorum inanmak istiyorum ama bu da manipülatif bi yaklasım mı gerçekten beni kandırmaya mı calısıyor, istiyor mu nasıl anlayacağım bilmiyorum.
Benım ailem yok dolayısıyla söz nisan gibi bi hayalim de olmadı zaten. Gerçekten kendi kendimize alyans alıp takmak normal bişey mi? yol yordam ne olmalı en basitinden lütfen bi akıl verir misiniz olaylara suan objektif bakamadığımı duygusal yaklaştığımı düşünüyorum o yüzden beni kırmadan yorum yazarsanız cok sevinirim, teşekkürler.
Çok güzel , evlenin bir de evliyken aldatsın, belli ki tadı damağınızda kalmış...

bence evlilik kozunu oynamak zorunda bırakmışsınız galiba geri dönmediniz. aileniz olmadığı için rahatça kozunu öne sürmüş. kişilik bozukluğu var gibi görünüyor 2 kişiyi idare etmeye çalıştığı için. hedefine ulaştığında fikirleri değişir. barışınca yan çizer, ailemin şu işi var, para işini ayarlıcam zaman lazım vs vs. zaten o zamana kadar yine diğerine döner ya da ayrılırsınız. ya da siz söyleyin bunla yarın yıldırım nikahı kıysanız ikiniz de gaza gelip kaç sene evli kalırsınız sizce?

bir de yanlış anlamayın ama böyle ilişki yaşayan her iki tarafta da sorun vardır. siz bundan ayrılsanız bile benzer bi ilişki yine yaşarsınız. bir yardım alın derim.

Ya Allah da sizi guldursun, en dogru yorum bu olmus.
Sinirlerim bozuldu ama 😅 yahu adam aldatmış işte vur tekmeyi kurtul , hala yok yüzük takacam bilmem ne , cehennemin dibi yaniii akşam akşam 🤦‍♀️😅 yahu ne oldu bizim kızlarımıza hergün benzer konular açılıyor, sanki gözleri kör olmuş hepsinin aynı anda..

Sinirlerim bozuldu ama 😅 yahu adam aldatmış işte vur tekmeyi kurtul , hala yok yüzük takacam bilmem ne , cehennemin dibi yaniii akşam akşam 🤦‍♀️😅 yahu ne oldu bizim kızlarımıza hergün benzer konular açılıyor, sanki gözleri kör olmuş hepsinin aynı anda..

Ayni fikirdeyim. Dert ettigi sey kendi basimiza alyans takilir mi, yol yordam ne olmali oraya takilmis saka gibi ama icler acisi bir konu. Ben artik ciddi bir erkek kitligi var herhalde diye dusunmeye basladim. asagilanan, hakaret isiten evliligini kurtarma derdinde bosanmak secenegi bile degil, aldatilan alyans takma derdinde. Bir de goz gore gore evlenip kocami nasil degistiririm diyenler var tabi.

Merhaba arkadaslar daha önce buraya konu açmıştım, benım 1 yıldır suregelen ayrıl barıs, düzenli olarak eski sevgilisiyle beni aldatmalı bir iliskim var. En sonunda artık kesin olarak bağlarımı koparmıştım her yerden engelledim sıfır iletişim, bir şekilde arkadaşlarından arayıp vs benı konusmak icin ikna etti ve seni cok seviyorum, senden baska hic bişeyi düşünemiyorum, sen istediğin zaman evlenelim ben kararımı verdim seninle sonuna kadar gitmek istiyorum tarzı laflar etti.
Beni daha önce aldattığı eski sevgilisini aradı ben Larsvomtrier'le birlikteyim sakın bi daha rahatsız etme tarzı laflar etti.
Seviyorum inanmak istiyorum ama bu da manipülatif bi yaklasım mı gerçekten beni kandırmaya mı calısıyor, istiyor mu nasıl anlayacağım bilmiyorum.
Benım ailem yok dolayısıyla söz nisan gibi bi hayalim de olmadı zaten. Gerçekten kendi kendimize alyans alıp takmak normal bişey mi? yol yordam ne olmalı en basitinden lütfen bi akıl verir misiniz olaylara suan objektif bakamadığımı duygusal yaklaştığımı düşünüyorum o yüzden beni kırmadan yorum yazarsanız cok sevinirim, teşekkürler.
Sakın kardeşim sakın.
Adam baktı kimse senin gibi kendini çekmez, ailede yok masrafın çok olmaz evlenirken, kendince artık evleneyim demiş seni gözüne kestirmiş sakın düşme buna sakın.

Sizin yaşadığınızı yaşayıp evlenen bir arkadaşım var. Çektiği üzüntüler kapl hastası yaptı, 10 yaşında çocuğuyla boşandı, yaptığı hata yüzünden hala kahrolmakta. Aptallık etme, evlenirsen çoook pişman olursun. Ne aldatması ne de yalanı asla bitmez.

Ayni fikirdeyim. Dert ettigi sey kendi basimiza alyans takilir mi, yol yordam ne olmali oraya takilmis saka gibi ama icler acisi bir konu. Ben artik ciddi bir erkek kitligi var herhalde diye dusunmeye basladim. asagilanan, hakaret isiten evliligini kurtarma derdinde bosanmak secenegi bile degil, aldatilan alyans takma derdinde. Bir de goz gore gore evlenip kocami nasil degistiririm diyenler var tabi.
Zaten kızlarımız seçici olsa bu kadar mal erkek ordusu olmazdı, erkekler nasılsa elimi sallasam ellisi diye düşündüğü için hiç bir hal ve hareketine çeki düzen vermeyi aklından bile geçirmiyorlar, Türkiyedeki erkekler aşağı yukarı belli zaten ama kızlarımız sanki erkeklerin nesli tükeniyor gibi davranıyor adeta , bir tane hanzo buldu mu ay nasıl etsem de parmağıma o alyansı taksam diye kırk takla atıyorlar, bari buldukları da bişey olsa , ya aldatan, ya ana kuzusu ,ya da tacizci...

Tavukmusunuz siz, geh bili bil ,gel benim gibi belayı bul...
Birde yüzük yol yordam soruyorsunuz,şöyle Bi tane çakasım geliyor ağzın ortasına sizin gibilerin...
Tavrınız konusma sekliniz cok yanlıs siz burada kimseyi aşağılama hakkına sahip değilsiniz, şiddet içerikli mesajınız maalesef kadının kurdu kadındır sözünü destekler nitelikte, bravo.

Hepinize teşekkür ederim çok cana yakın sekilde mesajlarıma yanıt veren şnsanlar olmuş, genel kanı düzelmeyeceği her şeyin daha da kötüye gideceği yönünde bende buna göre tavır alacağım tekrar teşekkürler desteğiniz için.

Back
X