- Konu Sahibi Larsvontrier
Evlilik bir son değil bir başlangıçtır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel , evlenin bir de evliyken aldatsın, belli ki tadı damağınızda kalmış...Merhaba arkadaslar daha önce buraya konu açmıştım, benım 1 yıldır suregelen ayrıl barıs, düzenli olarak eski sevgilisiyle beni aldatmalı bir iliskim var. En sonunda artık kesin olarak bağlarımı koparmıştım her yerden engelledim sıfır iletişim, bir şekilde arkadaşlarından arayıp vs benı konusmak icin ikna etti ve seni cok seviyorum, senden baska hic bişeyi düşünemiyorum, sen istediğin zaman evlenelim ben kararımı verdim seninle sonuna kadar gitmek istiyorum tarzı laflar etti.
Beni daha önce aldattığı eski sevgilisini aradı ben Larsvomtrier'le birlikteyim sakın bi daha rahatsız etme tarzı laflar etti.
Simdi de yüzük alalım yüzük takalım diyor 2 gündür.
Seviyorum inanmak istiyorum ama bu da manipülatif bi yaklasım mı gerçekten beni kandırmaya mı calısıyor, istiyor mu nasıl anlayacağım bilmiyorum.
Benım ailem yok dolayısıyla söz nisan gibi bi hayalim de olmadı zaten. Gerçekten kendi kendimize alyans alıp takmak normal bişey mi? yol yordam ne olmalı en basitinden lütfen bi akıl verir misiniz olaylara suan objektif bakamadığımı duygusal yaklaştığımı düşünüyorum o yüzden beni kırmadan yorum yazarsanız cok sevinirim, teşekkürler.
Çok güzel , evlenin bir de evliyken aldatsın, belli ki tadı damağınızda kalmış...
Sinirlerim bozuldu amaYa Allah da sizi guldursun, en dogru yorum bu olmus.
Sinirlerim bozuldu amayahu adam aldatmış işte vur tekmeyi kurtul , hala yok yüzük takacam bilmem ne , cehennemin dibi yaniii akşam akşam
yahu ne oldu bizim kızlarımıza hergün benzer konular açılıyor, sanki gözleri kör olmuş hepsinin aynı anda..
Sakın kardeşim sakın.Merhaba arkadaslar daha önce buraya konu açmıştım, benım 1 yıldır suregelen ayrıl barıs, düzenli olarak eski sevgilisiyle beni aldatmalı bir iliskim var. En sonunda artık kesin olarak bağlarımı koparmıştım her yerden engelledim sıfır iletişim, bir şekilde arkadaşlarından arayıp vs benı konusmak icin ikna etti ve seni cok seviyorum, senden baska hic bişeyi düşünemiyorum, sen istediğin zaman evlenelim ben kararımı verdim seninle sonuna kadar gitmek istiyorum tarzı laflar etti.
Beni daha önce aldattığı eski sevgilisini aradı ben Larsvomtrier'le birlikteyim sakın bi daha rahatsız etme tarzı laflar etti.
Seviyorum inanmak istiyorum ama bu da manipülatif bi yaklasım mı gerçekten beni kandırmaya mı calısıyor, istiyor mu nasıl anlayacağım bilmiyorum.
Benım ailem yok dolayısıyla söz nisan gibi bi hayalim de olmadı zaten. Gerçekten kendi kendimize alyans alıp takmak normal bişey mi? yol yordam ne olmalı en basitinden lütfen bi akıl verir misiniz olaylara suan objektif bakamadığımı duygusal yaklaştığımı düşünüyorum o yüzden beni kırmadan yorum yazarsanız cok sevinirim, teşekkürler.
Sizin yaşadığınızı yaşayıp evlenen bir arkadaşım var. Çektiği üzüntüler kapl hastası yaptı, 10 yaşında çocuğuyla boşandı, yaptığı hata yüzünden hala kahrolmakta. Aptallık etme, evlenirsen çoook pişman olursun. Ne aldatması ne de yalanı asla bitmez.Merhaba arkadaslar daha önce buraya konu açmıştım, benım 1 yıldır suregelen ayrıl barıs, düzenli olarak eski sevgilisiyle beni aldatmalı bir iliskim var. En sonunda artık kesin olarak bağlarımı koparmıştım her yerden engelledim sıfır iletişim, bir şekilde arkadaşlarından arayıp vs benı konusmak icin ikna etti ve seni cok seviyorum, senden baska hic bişeyi düşünemiyorum, sen istediğin zaman evlenelim ben kararımı verdim seninle sonuna kadar gitmek istiyorum tarzı laflar etti.
Zaten kızlarımız seçici olsa bu kadar mal erkek ordusu olmazdı, erkekler nasılsa elimi sallasam ellisi diye düşündüğü için hiç bir hal ve hareketine çeki düzen vermeyi aklından bile geçirmiyorlar, Türkiyedeki erkekler aşağı yukarı belli zaten ama kızlarımız sanki erkeklerin nesli tükeniyor gibi davranıyor adeta , bir tane hanzo buldu mu ay nasıl etsem de parmağıma o alyansı taksam diye kırk takla atıyorlar, bari buldukları da bişey olsa , ya aldatan, ya ana kuzusu ,ya da tacizci...Ayni fikirdeyim. Dert ettigi sey kendi basimiza alyans takilir mi, yol yordam ne olmali oraya takilmis saka gibi ama icler acisi bir konu. Ben artik ciddi bir erkek kitligi var herhalde diye dusunmeye basladim. asagilanan, hakaret isiten evliligini kurtarma derdinde bosanmak secenegi bile degil, aldatilan alyans takma derdinde. Bir de goz gore gore evlenip kocami nasil degistiririm diyenler var tabi.
Tavrınız konusma sekliniz cok yanlıs siz burada kimseyi aşağılama hakkına sahip değilsiniz, şiddet içerikli mesajınız maalesef kadının kurdu kadındır sözünü destekler nitelikte, bravo.Tavukmusunuz siz, geh bili bil ,gel benim gibi belayı bul...
Birde yüzük yol yordam soruyorsunuz,şöyle Bi tane çakasım geliyor ağzın ortasına sizin gibilerin...