Ayrılmalı mıyım? Bu adamla ilgili son yardım isteğim :(

ben sizin bu sevgilinize iş seyahatleri konusundaki düşüncesinden beri kılım:))
bitmişsiniz zaten artık uzatmaları oynuyorsunuz ..
önceden yazmıştım diye hatırlıyorum ayrılın diye ama tabi burda insanların yazmasıyla ne sevgi bitiyor ne de kimse birden ayrılma düşüncesine giriyor .. yaşayıp görmek doğamızda var .. sizde görmeye başlamışsınız ister şimdi ayrılın ister sonunu görüp ayrılın..
kimse kimse için hayatından vazgeçmesin ha ben çok fedakarım vazgeçerim diyorsa da başa kakıp durmasın.. ben senin için bunu yaptım sen şunu bile yapamıyorsun kafasına girmesin zira aslında yaptığı fedakarlığı kendisi sevdiği için istediği için ve sonuç olarak kendisi için yapmıştır.. bunu karşı tarafa yıkıp bak sende şunu yap yoksa senle evlenmem diyen de varsın yoluna gitsin edirnede açsın bürosunu..

Vazgeçmek zor geliyor, çok çok sevdim yazmışsınız. O da rahatsız olduğu şeyleri size açabildiğinde mutlu olmuş, herşeyin güzel olacağını düşünmüş. Demekki o da sorunlar olduğu halde sizinle mutlu, sorunları da çözmek istiyor vazgeçmek yerine.
Eğer beraber mutluysanız, bence bu sorunları zamanla aşabilirsiniz konuşarak. Onu aslında sıkmak istemediğinizi, bunaltma yanlısı olmadığınızı anlatın güzelce. Bir ilişkiden neler beklediğinizi de anlatın açıkça. O nasıl size söylemiş tüm rahatsızlıklarını, siz de söyleyin. Belki orta noktada buluşabilirsiniz bir şekilde. Hemen kestirip atmaya gerek yok arada sevgi varsa.

Bogakizi ayril tabii ki. Daha once de soyledim defalarca. Senin is seyahatine karisip haftada 5 gun arkadaslariyla gorusmek isteyen adamdan hayir mi gelir? Bu konunu pek okumadim bile. Eski konularini biliyorum...

Vallahi bu adam gerdege arkadaslarini cagirir evlenirseniz.

Evet 23 yaşında, ilk ilişkisiyim, olgunluk hiç yok... özgürlüğüne aşırı düşkün. O da beni kısıtlıyor bir sürü konuda ama kendi en ufak kısıtlama gördüğünde beni baskıcı olarak kurmuş kafasında. Bence de ayrılmalıyım...

Yani biz olmayı başaramayacak bireysellikle rahat edemeyecek gibi görünüyorsunuz yapabilirseniz ayrılın tabi

Mugenin kocasını anınsatıyor bu adam bana.

Sürekli kendi sosyal hayatım olsun arada eve geleyim. gezeyim tozayım iceyin dans edeyim karım da bisey demesin, ne güzel düzenli seks var. bu adamın sonu o arkadas gruplarındaki yahut eglenmeye gittikleri bir yerdeki hatunla yatmayla sonuclanır sana söylüyorum. Çünkü oyle bir hali var tutturmus da tutturmus arkadaslarm eglenmem gezmem...

Evlendiğinizde bu sorunları kat kat arttırarak başınıza kalkar. Zor olsa da yol yakınken dönmeli sanırım

Aşamadığımız sorunlar da var benim işimden vazgeçmemi istemesi, vazgeçtiği şeyi sürekli dile getirmesi... Son zamanlarda mutluyduk ama hep bi sebepsiz huzursuzluk vardı işte. Geçmeyecek de bence

bence bunlar aşılır ama siz çok otoritersiniz gibi biraz törpülenmeniz mi lazım hı?

İlk ilişkisi misin? Emin misin? Bu kadar gezip tozan eğlence ortamlarından tatillerden geri kalmayan adamın bunca yıl hiç mi ilişkisi olmamış yani? Bana çok inandırıcı gelmedi. Eğer bunlar doğruysa ne istediğini bilmemesi ve özgürlüğüne çok düşkün olması normal. Çünkü ilk defa karşılaştığı bir durum. Sizin için ekstra zor.

hic ve hic sevmedigim erkek tipi bunlar evlenmemeli

Ayril arkadasim bahane bunlar ,
Adam bu iliskiyi sahiplenmemis ,henuz evli ya da birine ait degil arkadaslariyla laylomda belli ,
Ayrica adam ezik ,senin yaninda kendini ezik hissediyor ,
Yahu yurtdisdina is yapmak bir luks bugun edirne ile kiyasliyor ,
Ayrica yalanci ,seninle tatile gitmemek icin ailesini bahane etmis ,arkadaslarla gitmis ,Dirdiriyla seni yer bitirtir ,cok bencil biri ,
Bensiz dahas mutlu olursun ,edirnede ,kasnkalarinla kalirsin ,eglenmene bak de ve ayril ,

Defalarca yazdım sizin ilişkiniz yürümez. Ayrılma bırak takılsın gezsin tozsun arkadaşlarıyla o seninle buluşmak istediğnde bahane bul. Eminim ondan soğuyacaksın seninki sadece alışkanlık.

Şöyle erkeklerin cıyırtısını niye dinliyorsunuz şutlayın gitsin ya...
Adam mı yok başka kendini vazgeçilmez alternatifsizmi sanıyor
Temel vaadi neymiş de ne bekliyor sizden

Nasıl aşılır?
mesela arkadaşlarıyla çıksın tamam onda bir giderken bi de onlarla ayrılırken mesaj atsa yeter biter normal çünkü çocuk verimli vakit geçirmeli arkadaşlarıyla o da sosyal bir gereklilik
Ama mesela tatil olayı beni de rahatsız ederdi ama asla gitme demem çaktırmadan aklına gitmemeyi başka türlü sokarım çünkü gerçekten direk söylersen içinde kalır ki kalmış da
Mesela ne bileyim şu an çok atıcam detatlı düşünemiyorum ama şöylr derdim belki ben de tatile gitcem ama ailemle onlara zaman ayırmak istiyorum vs deyip aileyle tatil fikrini kafasına sokmak gibi ya da kendisine ne zamandır almak istediği pahalı bişry vardır mutlaka onu hatırlatıp almaya teşvik etmek gibi böylece maddi olarak dişini sıkmak zorunda kalacak
Ben asla emredici konuşmuyorum hep onu özgür bırakıyorum ama uçlara yönelmesine de izin vermiyorum çaktırmadan belki doğru değil ama ne bileyim:/

- Başbaşa vakitlerimizden de zevk aldığını söylüyor ama kalabalık arkadaş gruplarıyla daha çok takılmak istediğini söylüyor öyle enerjisini toplayabiliyormuş.
Bir de beraber vakit geçirirken hep senin istediğin şeyleri mi yapıyorsunuz senin istediğin cafeye gidip mesela senin istediğin aktiviteyi mi yapıyorsunuz? bence çocuğa daha sık seçme hakkı versen sanki o da keyif alır beraber geçirdiğiniz vakitten

Pardon yanlış anladım. Hayır tabiki ikimizin de isteklerine göre hareket ediyoruz onun da istediği şeyler hep oluyor benim de

Pardon yanlış anladım. Hayır tabiki ikimizin de isteklerine göre hareket ediyoruz onun da istediği şeyler hep oluyor benim de
Neden kendi arkadaşlarınızla ayrı ayrı takılmıyorsunuz ki? kendinize de vakit ayırmış olursunuz böylece özlersiniz hem beraber vakit geçirmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…