Ayrılmalı mıyım? Bu adamla ilgili son yardım isteğim :(

Evet ben zaten arkadaşlarınla takıl sonra yazarsın diyorum, o bana yazmak istediğini söylüyor yazıyor

Ben de emredici konuşmuyorum genelde ama bana ailemle olucam senle bi şeyler yapamayız dediği vakti sonradan kendi arkadaşlarıyla plan yapmaya kullanınca üzüldüm ve çok kırıldım haliyle...

Neden kendi arkadaşlarınızla ayrı ayrı takılmıyorsunuz ki? kendinize de vakit ayırmış olursunuz böylece özlersiniz hem beraber vakit geçirmeyi

Zaten 3-4 günde bir buluşuyoruz biz görüşmediğimiz vakitler o hep arkadaşlarıyla zaten onlarla yaşıyor. Ben de kendi arkadaşlarımla veya ailemleyim. O konuda da sorun yok

Eğer sen emredici konuşmuyorsan otoriter değilsen gayet rahat bırakıyorsan o zaman sorun ondaki ...daha ne yapacaksın yani

Defalarca yazdım sizin ilişkiniz yürümez. Ayrılma bırak takılsın gezsin tozsun arkadaşlarıyla o seninle buluşmak istediğnde bahane bul. Eminim ondan soğuyacaksın seninki sadece alışkanlık.

Buluşmadıkça soğuduğumu mu fark edeceğim dersin?

Arkadaşlarıyla daha mutlu ,onlari sana tercih ediyor.Sen 2.plandasın.Ayrıl bence

Son konunda da yazmıştım. Aşkı iliklerine kadar yaşayan biri olarak çok samimi söylüyorum , benim bu insanlar aşk yaşıyor diye bahsedeceğim ilişkinin karşılığı maalesef ki bu değil Sen seviyorsun belli belki sevgilinde seviyor ama arada senin o hayal ettiğin gibi vazgeçilmez, birbirini koşulsuz sevme şeklinde süren bir ilişki yok gözlemlediğim kadarıyla. Açıkçası kendimi senin yerine koysam ben de senin gibi kalbime söz geçiremeyebilirdim, mantıklı bakamayabilirdim ,tüm o konularındaki cevaplarını yaklaşımını anlayabilirdim ama şu sözü "Başbaşa vakitlerimizden de zevk aldığını söylüyor ama kalabalık arkadaş gruplarıyla daha çok takılmak istediğini söylüyor öyle enerjisini toplayabiliyormuş." karşısında o aşkı da sorgulardım artık. Siz birbirinizin herşeyi olmalısınız başbaşa zaman durmalı bence. Seviyor bile olsa asla sana olan sevgisinin ve senin varlığının farkında değil kesinlikle. Ayrılmak istemeyebilirsin en azından onun sevgisinden emin olana kadar. Buna yönel ve senin varlığınla yokluğun arasında bir fark var mı yok mu ona bunu göster sonunda sende tüm kalbinle yolunu çizebileceksin onun sana karşı olan davranışlarından bu şekilde... Umarım o istediğin huzurlu ve mutlu aşkı yaşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…