ayrılmalı mıyım devam mı etmeliyim?

Jumblante

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.437
987
363
kızlar kısaca anlatıyım size durumu..

çıkmaya başlayalaı 1.5 ay oldy yaklaşık ilk zamanlar çok çok iyidi.sonra aramadı 4-5 gün.fakat sebebi vardı evine hırsız girmiş herşeyi telefonu parası falan çalınmış.tabi bu sebep değil ankesörlü telefondamı yoktu?ben bu bahaneyi duyunca yani aramamasına olan bahaneyi bitti dedim. bi şans ver pişman olmayalaım falan filan dedi.

bende çok başındayız diye peki dedim.bu 3 hafta böyle geçti ne uluştuk nede telefonda çok sık konuştuk.arıyodu ama 5dk konuşuyoduk oda 3 4 günde bir.bu cuma buluştuk ben söyledim herşeyi oda peki o zaman hergün buluşalım ded. bende hergün evden çıkamayacağımı söyledim peki dedi.cuma günü akşam aradı eve rahat gittin mi falan diye.cumadan bu yana daha konuşmadık.vede kendisi kırıkkkaleye gidicekmiş ailesi orda kpssye hazırlanıcakmış.bende ne demeye çalışıyosun yani bitti mi dedim hayır saçmalama
ayrılır mıyım senden falan dedi.

aslında öyle iyiki vede onunla vakit geçirmek çook güzel.ailesi falanda burda olmadığı için birilerinden telefon buldukça aryıo.ne hissediyosun derseniz daha çok yoğun olmayan bi duygu var bende ona karşı.bağlanmadan biritmeli miyim yoksa devam edip inceldiği yerden mi kopsun demeliyim bi akıl verir misiniz.?akannehir

Ee,madem sevgilisiniz neden görüşmüyorsunuz ki ?Nasıl tanımayı düşünüyorsunuz onu?Tel yok,yüz yüze görüşme yok.zemuszemus

Ee,madem sevgilisiniz neden görüşmüyorsunuz ki ?Nasıl tanımayı düşünüyorsunuz onu?Tel yok,yüz yüze görüşme yok.zemuszemus

bende aynen böyle düşünüyorum işte.
hiç görüşmüyo değiliz ama 3 hafta hiiiiç görüşmedik vede en son geçen cuma görüştük son telefon görüşmeside o zamandı zaten.

bende aynen böyle düşünüyorum işte.
hiç görüşmüyo değiliz ama 3 hafta hiiiiç görüşmedik vede en son geçen cuma görüştük son telefon görüşmeside o zamandı zaten.

Çok az.İlişkini adını mı koymadınız yoksa?Ne bileyim insan sevgilisi ile 4 gündür görüşmez mi hiç ? Memleketine gidince hiç sesi çıkmaz artık.ohaoldumsmile

parası çalındıysa nasıl arasın canım ankesörlü telefondan...üstüne gitmediğin iyi olmuş...ayrılma bişeyler hissediyosan ama çok arayan da sen olma..sana karşı yoğunsa duyguları mutlaka arar sorar...neden aramıyosun derse de sana bahane gibi gelen durumları söyle ona..eğer bahane değilse devam eder bahaneyse de ortaya çıkar tavırlarından belli olur o.......

parası çalındıysa nasıl arasın canım ankesörlü telefondan...üstüne gitmediğin iyi olmuş...ayrılma bişeyler hissediyosan ama çok arayan da sen olma..sana karşı yoğunsa duyguları mutlaka arar sorar...neden aramıyosun derse de sana bahane gibi gelen durumları söyle ona..eğer bahane değilse devam eder bahaneyse de ortaya çıkar tavırlarından belli olur o.......

saol canım.
çok üstüne düşmüyorum o arayınca konuşuyoruz zaten durumunu düzeltemediği için arayamıyo çok sık. yapıcı olmaya çalışıyorum elbette ama nereye kadar.

saol canım.
çok üstüne düşmüyorum o arayınca konuşuyoruz zaten durumunu düzeltemediği için arayamıyo çok sık. yapıcı olmaya çalışıyorum elbette ama nereye kadar.

zor gerçekten....hele ilk zamanlarda insan ilgi bekler...du bakalım nereye kadar gidicek şu halleri...yanyanayken iyi anlaşıyosanız devamı gelir gibi geliyo bana gerçekten zordadır da ondan konuşamıyosunuzdur....bu durumda küçük oyunlar iyi oluyo biliyomusun...ne bilim seni merak ediceği şeyler söyle...tehlikeli olmayan oyunlar...keyifli oluyo bazen:) sen nasıl merak ediyosan ve sana söylücekleri varsa onun, senin de anlatıcakların olsun...o da merak etsin:1:...hem daha iyi tanımış olursun...vereliniortak

zor gerçekten....hele ilk zamanlarda insan ilgi bekler...du bakalım nereye kadar gidicek şu halleri...yanyanayken iyi anlaşıyosanız devamı gelir gibi geliyo bana gerçekten zordadır da ondan konuşamıyosunuzdur....bu durumda küçük oyunlar iyi oluyo biliyomusun...ne bilim seni merak ediceği şeyler söyle...tehlikeli olmayan oyunlar...keyifli oluyo bazen:) sen nasıl merak ediyosan ve sana söylücekleri varsa onun, senin de anlatıcakların olsun...o da merak etsin:1:...hem daha iyi tanımış olursun...vereliniortak

evet bu çook iyi fikir. eğer bu buluşmada kararım ayrılmak olmazsa :( kesinlikle deniycem. fikirlerin için çok çok saol.opuyorumnanaktan

Kırk yılda bir görüşmekle , aramakla sormakla sevgili olunmaz
Böyle bir ilişkide bu şekilde devam etmez..
Daha çok yeni kendini kaptırmdan , yol ver gitsin..

1,5 ay oldu ama 3 hafta görüşmedik diyosun;hele de ilişkinin en başlarında erkekler sürekli arar, çok fazla ilgilenir, sonralarında igi nispeten azalır amadaha başta böle yapıyosa akannehir

ama bence bazı sorunlar nedeniyle böle olmuş gibi görünüyo, anlamadan dinlemeden ayrılık kararı vermeyin, evine hırsız girmiş diyosunuz, o panik anında aramak aklına gelmemiştir belki, yine de bi detaylıca konuşun bu konuyu,sırf siz istiyosunuz diye "tamam her gün buluşalım " demesi ilginç, yani kendi isteğiyle yapması lazımdı bunu...

belki maddi yönden sıkıntılıdır ve bunuda size söylemek istemiyodur.ama yüzyüze neden görüşmüyosunuz onu anlamadım

evet maddi yönden sıkıntısı var bu yüzden görüşemiyoruz zaten. hesabı falan benim ödemem zoruna gdiyo. aradı bugün bi arkadaşından. birinden telefon buldukça arayabiliyo. konuştuk bikaç saat bi yanım ayrıl diyo bi yanım devam et.

"1 sene önce ayrıldım ve hatalıydım..."...kızlar konu açtım..bakarmısınız.fikirlerinize ihtiyacım var..:sinifsinif:

Canım bence bitirmen için öyle büyük bir sebeb yok.Hem senden ayrılırmıyım hiç falanda demiş.bence biraz ona zaman tanı baktın ilgilenmiyorsa bir değişme yok ozaman konuşursun ayrılırsın ama zor durumda şuan anlayış göster en kısa zamanda inş herşey yoluna girer canımm opuyorumnanaktan

Canım bence bitirmen için öyle büyük bir sebeb yok.Hem senden ayrılırmıyım hiç falanda demiş.bence biraz ona zaman tanı baktın ilgilenmiyorsa bir değişme yok ozaman konuşursun ayrılırsın ama zor durumda şuan anlayış göster en kısa zamanda inş herşey yoluna girer canımm opuyorumnanaktan

canım tabikide anlayışlı olmaya çalışıyorum ama başka ne yapabilirim ki. hep böyle devam etmesi benide üzüyo.ne yapsam kararsız kaldım bi yandan ayrılıyım uzamasın diyorum bi yandan bu zor zamanlarda bırakmamalıyım diyorum doğrusu ne olur bilmiyorum. çoook saol fikrin için.a.s.

canım tabikide anlayışlı olmaya çalışıyorum ama başka ne yapabilirim ki. hep böyle devam etmesi benide üzüyo.ne yapsam kararsız kaldım bi yandan ayrılıyım uzamasın diyorum bi yandan bu zor zamanlarda bırakmamalıyım diyorum doğrusu ne olur bilmiyorum. çoook saol fikrin için.a.s.

Bide şu önemli onun başına bu olaylar gelmeden öncede böyle soğuk mu davranıyodu canım yoksa herşey cok mu güseldi..? Eğer önceden mutluysanız,bu olaydan sonra böyle olduysa aranız bekle birkaç gün elbet eski haline dönücektir..şimdi sen onu böyle zor zamanında bide ayrılıkla cezalandırrsan daha kötü olur bence..ama baktınn bi değişme yok haketmiyo seni bitirirsin..kaydirigubbakcemile3

Bide şu önemli onun başına bu olaylar gelmeden öncede böyle soğuk mu davranıyodu canım yoksa herşey cok mu güseldi..? Eğer önceden mutluysanız,bu olaydan sonra böyle olduysa aranız bekle birkaç gün elbet eski haline dönücektir..şimdi sen onu böyle zor zamanında bide ayrılıkla cezalandırrsan daha kötü olur bence..ama baktınn bi değişme yok haketmiyo seni bitirirsin..kaydirigubbakcemile3

böyle değildi önceden yan bu olay olmadan önce her saniye arardı. ama bu olayla aramıza elbette soğukluk girdi ve ayrılık lafı ve bu olay yaşandı yani bitti dedim bi kere ama sonra son bi şans ver diyince peki dedim fakat yaklaşık 1 aydır böyle bu durum ne doğru dürüst görüşme nede adam gibi konuşamıyoruz en son çarş günü aradı işte o zamandan bu yana yine konuşamadık. sanırım soğuduk birbirimizden. yada konuşmamaya alıştık diyim bi arasa pazartesi görüşelim seninle bişey konuşmam gerek dicem ama arayamıyoda. çoook saol canım fikirlerin ve yardımın için :teselli:

Back
X