Ayrılmalı mıyım inanmalı mıyım?

sadece bana biraz zaman ver dese bekle derdim de geçmişi temiz bir eş istiyorum demiş. sevişince pis mi oluyoruz? ilişki yaşamış kadına ikinci el mal muamelesi yapılmasından nefret ediyorum. arkadaşım daha gençsin takma kafana, baktın sorun ediyor, ben buyum kabul etmiyorsan senin bileceğin iş de yoluna devam et

aile yapısı falan değil, sizin tutumunuz ve sevgilinize yansıttığınız durum. siz bunu ezilerek büzülerek açıklarsanız hayatınızdaki insana bu da onu koz olarak bir güzel kullanır. ya ileri boyutta ha değil ne farkeder ben de bunu anlamıyorum işte.

Konu sahibi bi arkadasin konusunu oku.
Tamda senin konuna deginiyor.
Bdv da 'cok dertli' adli konu basligina bak.

Bundan sonra sizi kullanmak isteyip istemediginden emin olmak istiyorsaniz cinsel yakinliginiza cok dikkat etmelisiz. Evlenmek isteyinceye kadar.

bence ayrılın bugün hazmettim der yarın en ufak bi şeyde önünüze pişirip pişirip getirir

Kullanmak istiyor da olabilir, cidden hazmetmeye calisiyor da olabilir.
Iki durumda da saglikli bir iliskiniz olmaz.
Bu konuya takan bir insan sevdigi icin goz yummaya calisabilir ama ileride aklina geldikce mutsuz olur ve sizi de mutsuz eder. Yol yakinken ayrilin.

Valla ben olsam güvenmem asla nasılsa der oda ister istemezse adam şeyyy kadın değilim

Sen onu kandırabilirdin de.Tebrik ediyorum gerçekten doğruyu söylediğin için.Sonuçta bu senin hayatın,senin bedenin,senin kararın.O sırf bu yüzden seni kötüleyemez 'kirli geçmiş' diye adlandıramaz.Tamamen emin olmadan devam etme.Gerçi ileride ne olacağı belli olmaz karar senin...

iki ihtimal var ve bunu zamanla öğrenirsin, eğer senden faydalanmaya çalışırsa bırakırsın ama genede çok bağlanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…