canımm nasıl iyi anlıyorum seni yaaa
aynı durumdayız
bizimde sözlümle aynen böyle oldu
abiii ye herşey yapılmış, altın yapılmış, mobilya, altın....
bize geldi hiiiççç
ben zaten hiçbişey istemiyorum ama bizimki tutturdu kredi çekicem herşeyi kendim yapıcam
sonra ödeyeceğiz. bundan da gocunmuyorum, öderim.
ama durumları varrr, neden abi ye herşey yapıldı da benim sevgilim üvey evlat muamelesi görüyor.
bende son zamanlarda bu durumla uğraşıyorum canım.
merhaba arkadaşlar..daha önce konu açmıştım çok bunalımdayım 2 yıldır nişanlıyım ve 10 sene çıktık..sorunum nişanlımın ailesi..en başta istemeye geldiklerinde okadar iyilerdiki yok oğlum sevmiş beğenmiş öper tepeme korum şimdiye kadar kime götürmek istediysem gitmedi tek seni istedi kimliğinle gel yeter bana falan laflar..nişan bittikten sonra ise hepsi unutuldu denilenlerin..tek dertleri para oldu aman para harcanmasın aman kız tarafı alsın herşeyi..en başta 10 milyarlık mehir kestilerdi taktıkları ise 5 milyar olsun dedim para için neden mutluluğumuzu yıkalım nişanlımla her insan kendinden sorumludur dedim dert etmedim sonra bana kimliğinle gel diyen insanlar bu sefer bizde eşyaları kız tarafı alır dedi benim ailemde tepki gösteri bana.bunlar ne biçim insanlar dedi.benim ailem kızının eşyasını alacakmış onlarda sadece 5 milyar bilezik takacaklarmış..sonra bunun ardına kıyafet çıktı görümcem kıyafetini kocan alsın dedi nişanlımdan için..oysa kaynanam diğer 3 oğlunada 100 milyarlık ev yapmış eşyalarını almış bir tek benim nişanlıma böyle davranıyor anlamadım üveylikte yok..nişanlımda bütün bu olanlar sonucu küstü annesigili terketti başka şehre gidip işe başladı şimdi diyor onlardan bir tek çöp istemem bunlar sana değil bana yapıldı ben herşeyimi çalışır kendim alırım dedi şimdi 8 ay oldu nişanlım başka şehre gideli..ne onu arayan var ne de beni..sanki yokmuşuz gibi davranıyorlar..üstelik nişanlımın parası var annesigilde onuda vermiyorlar..bizi gözden çıkardılar ayrılmamızı bekliyorlar benim ailem ise bunlar başta böyleyse sonda ne olur acaba yol yakınken dönmek en iyisi belkide diyor..nişanlım ise ailesinden uzak bir şehirde ve onlarsız yaşamayı düşünüyor..hangi anne baba evladının aç açıkta olmasına razı olur? önceden ailesinin olduğu şehirdeyken iyi bir işi iyi bir geliri vardı şimdi ise önce aylardır işsiz gezdi sonra önce aldığının yarısı bile olmayan paraya talim ediyor.üstelik annesinde parası yatarken..ben ise onu seviyorum ama korkuyorum geleceğimizden..ayrı şehirde uzakta olacağız nişanlıma görede onlar bi daha kapımızın eşiğine adım atamayacaklar.çünkü nişanlım diyorki bana para yok diyorlar kendilerine sıfır eşya alıyorlar diyor..ailem ise başı böyleyken sonu nasıl olacak acaba diyor? ne yapayacağımı bilemedim nişanlım arkamda ama ya ileride yuvamı yıkarlarsa diye korkuyorum tecrübeli insanların fikrine ihtiyacım var sizce ne yapmalıyım
birde 2 yıldır ne arıyorlar ne soruyorlar sanki yokmuşuz gibi davranıyorlar açık açık istemiyorlar belki..ama nişanlımla bizde seviyoruz birbirimizi..ne zaman ayrılıktan söz açsam gözleri doluyor sen beni bırakma ben herşeye razıyım diyor..sanki ailesi evlenecekmiş gibi eşya alınacak ablası yengesi eniştesi konuşuyor kıyafet alınacak gene hepsi birden konuşuyor hiç yol bilmeyen insanlar ve çok kıskançlar..ne yapacağım ben ve geleceğim? nişanlım arkamda ama ya evlendikten sonra nasıl olur? yol yakınken dönmek mi yoksa nişanlımın dediğine göre herşeye resti çekip baş başa ailesi olmadan başka bir şehirde hayat kurmak mı? kafam allak bullak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?