Ayrılmalı mıyım yoksa beklemeli miyim?

o kadar manipüle olmuşsunuz ki, şu an kahraman rolü üstlenmişsiniz. yarında çıkıp şu şu arzularımda var sana söyledim bana destek olacaktın dese söyleyecek lafınız yok. keşke bir profesyonel gelse de bir yorum yapsa konunuza. merak ettim bu konu tamammm artık erkeklere ilgi duymuyorum bitti gitti. diyerek bitiyor mu ?
Şu yorumu iki üç kez okudum. Sanki zaman geçtikçe bu yükü bana bırakmış gibi bir rahatlama yaşadığını hissediyorum. Rahatlayan o ama ben değilim. Fakat bunu acikladığımda suçlaniyor gibiyim. Hani sen beni anlamıştın, ben neler yaşadım biliyor musun, gibi bir şey söylemişti bir defasında

Şu yorumu iki üç kez okudum. Sanki zaman geçtikçe bu yükü bana bırakmış gibi bir rahatlama yaşadığını hissediyorum. Rahatlayan o ama ben değilim. Fakat bunu acikladığımda suçlaniyor gibiyim. Hani sen beni anlamıştın, ben neler yaşadım biliyor musun, gibi bir şey söylemişti bir defasında
yaşadıysa kendi doğasından yaşadı size neymiş
bundan bile sizin çok çile çekeceğiniz belli
yarın gidip ilişki kursa bir erkekle yine sizi suçlar ,bana destek olmadın gittim der
kaldırabilecek misiniz

Genel olarak yorgun biri, enerjisi hep düşüktü. Hayata karşı mutsuz bir yapısı vardır. Asla yoğun değil.
Hayata karşı mutsuz olmasının sebebi biseksüel olması ve bunu kimseye itiraf edememesi olabilir. Sizi çok manipüle etmiş gibi geldi bana, bu tacizle sonradan olacak bir şey değilki doğuştan gelir. Ne karar alırsınız bilmiyorum ama lütfen sizi intiharla vs tehdit etmesine izin vermeyin.

Canım, eşin travmasıyla yüzleşip yardım almak istiyor, bu yüzden birlikte profesyonel destek en iyisi. Kendini de koru; zorlayıcıysa sınırlarını çizmekten asla çekinme. Sen değerlisin bunu asla unutma .

Ama o zamanda dürüst olmamış ki ? belki bir partneri yokken izliyor. partneri oluyor belki ara ara. hiçbiri de olmayabilir ama ben bu soru işaretiyle yaşayamazdım. drama çevirmesi destek isterken kendine değil size rol biçmesi.. yani siz belki çocukken tacize uğrayan bir adamla evlenmek istemiyordunuz , bu hakkınızı da almış elinizden. saklamış gizlemiş
Özellikle bunu konuştuk
Neden bana baştan söylemedin hiçbir şeyi?
Cevabı şöyle: dar bir çerçevede, aileden çok uzak, yatılı eğitim yerlerinde büyüdüm. Evlenince bir kadın ne ister, evlilik nasıl bir şeydir, sorumluluk alanları nedir bilmeden evlendim. Meğer evlilik büyük bir sorumlulukmuş ve ben ne kadar cahilmisim
Şu yasimda şu aklımda olsaydım böyle sorunları asla gizlemez, hatta böyle bir problem varken evliliğe niyet almazdım. Sandım ki evlenirim ve eşimi çok mutlu ederim bir daha da karşıma bu şeyler çıkmaz. Cahilmisim

Özellikle bunu konuştuk
Cevabı şöyle: dar bir çerçevede, aileden çok uzak, yatılı eğitim yerlerinde büyüdüm. Evlenince bir kadın ne ister, evlilik nasıl bir şeydir, sorumluluk alanları nedir bilmeden evlendim. Meğer evlilik büyük bir sorumlulukmuş ve ben ne kadar cahilmisim
Şu yasimda şu aklımda olsaydım böyle sorunları asla gizlemez, hatta böyle bir problem varken evliliğe niyet almazdım. Sandım ki evlenirim ve eşimi çok mutlu ederim bir daha da karşıma bu şeyler çıkmaz. Cahilmisim
nasıl da işinize gelmeyen yorumlara cevap vermıyorsunuz
hadi size kolay gelsin

Peki eşinizle aranızdaki yaş farkı nedir ve eşinizin muhafazakarlık durumunu bir şey için merak ediyorum
İki yaş var aramızda
Şuanda muhafazakar değil hatta bir ara deizme daha yakınlaştı ama şuanda değil
Yani görüşlerinin ataist ya da deist olmadığını söylüyor ama inançla bağı yok gibi

Özellikle bunu konuştuk
meali: evlenince geçer erkek adamsın takma kafaya dediler,
inandım geçmedi.

İki yaş var aramızda
Şuanda muhafazakar değil hatta bir ara deizme daha yakınlaştı ama şuanda değil
Yani görüşlerinin ataist ya da deist olmadığını söylüyor ama inançla bağı yok gibi

Peki flört dönemi nasıldı? Aşık olarak mı evlendiniz yoksa görücü usulü müydü

nasıl da işinize gelmeyen yorumlara cevap vermıyorsunuz
hadi size kolay gelsin
Aksine
Tam da işime gelmeyen şeyler duymak istiyorum
Soruyu kaçırdım lütfen tekrar yazar mısınız ?
Buraya emek verip yazmanız bile benim için teşekkur sebebi

Merhaba hanımlar
Bir çıkmazın içindeyim fikir almak istiyorum.
Eşimle 10 yıllık evliliğimiz var.
Evlendiğimiz ilk altıncı ayda bir haftalık ailemin yaşadığı şehre gittim. Eşim gelmedi çünkü onun akrabalarından birileri yaşadığımız şehre iş için geldiker ve bizim evde kalacaklardı.
Bilgisayarımda eşimin gmail adresi açık kalmış. Ailemin evinde sabah uyanıp bilgisayara baktığımda gay sitelerine girildiğini gördüm. Eşcinsel ilişki içerikli videolar izlenmiş. Derhal eşimi aradım kendisinin girmediğini, gece kalan misafirlerin işi olabileceğini söyledi. Eve döndüm, tabi takipte kaldım ancak normal hayatımız devam etti ve şüphe uyandıracak bir şey görmedim. Bu olayın üstünden bir kaç yıl geçtikten sonra yine internet geçmişinde videolar gördüm erkek videolarına bakılmıştı. Bu defa ne misafir ve başka bir durum vardı. Onunla yüzleştim. Bana bu tarz videolara bakma saplantısının olduğunu, bazen erkeklere ilgi duyduğunu itiraf etti. uzun ve derin konuşmalar yaptık.
Ne hissettiğini açıkça sordum o da bana kendini açtı. En baştan başladı: bu hislerinin başlama noktası çocukken uğradığı taciz olmuş. Taciz iki yıl sürmüş. Bundan sonra gizli gizli bu tarz videolara baktığını, sonra pişman olup kendisinden nefret ettiğini, bir süre sonra da tekrar baktığını söyledi. Geçmişte aşık olduğu kızlar olmuş. Kızlara karşı ilgisi ayrı bir dünya olarak devam etmiş hep ki bizim ilişkimizde ben hiç ilgisiz görmemiştim onu. bundan dolayı ilk gördüğümde onun bakmamış olabileceğini düşündüm.Evliliğimiz boyunca da çok ciddi depresyona girmişti ben hep destek olmuştum sebebinin bu olduğunu ögrendim.
Hiçbir erkekle bir ilişkisi olmamış ancak videolara karşı ilgisi hep devam etmiş. Evlendikten sonra bunun biteceğini düşünmüş fakat bitmemiş. Bu konuşmalarımız esnasında ağlayarak çocukken yaşadığı tacizi anlattı. Bu tacizlerden sonra ergenlikte bir erkekle yakiınlaşma fırsatı olmuş ama o anda bunu istememiş. Yani fiziksel olarak bir istek oluşmayıp doğrudan reddetmiş. kızlara ise yakınlaşmak istemiş. Şimdi de böyle bir yaşama asla geçmek istemediğini, bunun içinde bir depresyon gibi gelip gittiğini, tedavi almak istediğini ancak kimseye bunu açamadığını, bu konuda profesyonel birinden yardım almak istediğini söylüyor.

Tabi bunlar onun anlatımları. Eşimi seviyordum. ciddi problemlerimiz yoktu. İnsani yönü mükemmel olmasa da bana karşı iyiydi. Çocuklarının her türlü sorumluluğunu alan, derslerini çalıştıran, yediren içiren, dertlerini dinleyen bir baba oldu. Hatta şuanda çocukları ve ailesi için yaşayan birisi. Bu durumlardan sonra şimdi ne yapmalıyım bilemiyorum.
Doğrudan ayrılmak mı?
ona destek olup devam etmek mi? (çünkü tuhaf şekilde kendini mağdur görüyor ve benden destek bekliyor, bana tutunduğunu iddia ediyor)
yeni bir hatasını görünceye kadar beklemek mi?
takip edip anlattıklarının ötesi var mı diye emin olup sonra ayrılmak mı?
eşinizin tacize uğramasına üzüldüm ama bence eşcinsellik doğuştan gelen birşey yani taciz yüzünden bir insan yönelimini değiştiremez. Eşinizin sadece video izlediğini mi gördünüz yoksa başka erkeklerle özel konuları konuşurken yakaladınız mı? Eşinizin bisex olduğunu düşünüyorum yani umarım öyledir umarım paravan evlilik değildir

Aksine
Tam da işime gelmeyen şeyler duymak istiyorum
Soruyu kaçırdım lütfen tekrar yazar mısınız ?
Buraya emek verip yazmanız bile benim için teşekkur sebebi
kısaca kendinizi kandırmayın ve kullandırmayın diyorum

Daha önce de söylemiştim, eşinizin yaptığı guilt trip. Lütfen guilt trip'i araştırın, neye maruz kaldığınızı görün.

eşinizin tacize uğramasına üzüldüm ama bence eşcinsellik doğuştan gelen birşey yani taciz yüzünden bir insan yönelimini değiştiremez. Eşinizin sadece video izlediğini mi gördünüz yoksa başka erkeklerle özel konuları konuşurken yakaladınız mı? Eşinizin bisex olduğunu düşünüyorum yani umarım öyledir umarım paravan evlilik değildir
Video izlemiş
Yazisma vs yok
Ama bir de üyelerin olduğu bir sayfa açmış
Sayfaya bir şey yazmamış (belki de yazdı)
Tekrar videodan devam etmiş
(Bu ilk görüşüm)

İkinci görüşüm
Tamamen hep video video

Video izlemiş
Yazisma vs yok
Ama bir de üyelerin olduğu bir sayfa açmış
Sayfaya bir şey yazmamış (belki de yazdı)
Tekrar videodan devam etmiş
(Bu ilk görüşüm)

İkinci görüşüm
Tamamen hep video video
eğer her izlediği video erkeklerle alakalıysa daha çok şüphelenmeye başlarım ben. birde o sitelere üyelik açtıysa belki uygun birini bulursa konuşur bile. haberi olmadan bir araştır bence telefonuna falan bak. kusura bakmayın böyle karışıyor gibi oluyorum ama aynısı arkadaşımın başına geldi çünkü. erkekler asla belli etmiyor sen farketmesen belki mezara kadar götürürdü bu sırrı

Back
X