Ayrılmalı mıyım?

_donukpudra_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
1.255
757
73
11 aylık bir ilişkim var. Uzaktayız ama ayda 1 de olsa hep görüştük. Hep geldi. Jandarma astsubaylığı kazandı. Pazartesi eğitime girecek. İstediğimiz zaman konuşamayacağız, bunu biliyorum. Üniversitem bitince buşunduğum şehirden daha da uzakta bir yere gidecem ve aramızdaki mesafe daha da artacak. Gece bizimle ilgili bir sürü şeyden bahsettim. Onlara yazdığı cevapların hepsinden bahsedemem ama gitmemle alakalı olarak 'Memleketine mecburen gideceksin canım benim. Yapacak bir şeyimiz yok' oldu. O kadar kırıldım ki buna. Bunu göze alabiliyor demek ki. Demek ki bazı şeyleri o, benim kadar fazla umursamıyormuş. Bunu anladım. Askere gidecek. Ayrılamam şu anda ama askerden döndüğünde ayrılmayı düşünüyorum. Zaten 6 aylık bir eğitim ve 6 ay sonra ben de mezun oluyorum. Kırılmakta haksız mıyım? Bir insan bunu çok rahat bir şekilde dile getirebilir mi? Ben daha da uzaklaşacaz diye kahrolurken, o bazı şeyleri kabullenmiş. Çok gücüme gitti.

Neyi kabullenmis pardon? Memleketine gitme dememis, mecburen gidiceksin demis.. kendide asker oldugu için egitimler ve ordan oraya gitmek falan derken demekki henuz evlilik plani dusunmuyor.. Siz ayrilmayi dusunuyorsaniz demekki tam olarak sevmiyorsunuz dusunebildiginize gore!! Bence 6 ay falan beklemeyin kafaniza koydugunuzu yapin ne Kendiniz bekleyin ne karsi tarafi 6 ay bosuna beklerim. .

Ne yapacaktı ? Eğitimi devam ediyor ,askerliği var , kaç gel ,evlenelim ,demesini mi bekliyordun ? Sen biraz dramatik bir konuşma beklemişsin ama adam doğru olanı söylemiş ,iyi de yapmış .. hayal dünyasında mic mic nereye kadar ? Ailenin yanına dönmeyip sevgilinin yanına mi tasinacaktin mesela ?

Biz çok fazla uzaklaşacaz. Mesela benim okulum bitince Türkiye'de bile yaşayamayacağım. Görüşme imkanımız neredeyse çok aza inecek. Asker olmasını istemediğim halde hep yanında oldum. Kendisi de biliyor bunu. Hiç ileriye yönelik düşünmeden kendi hayatına göre hareket etmesi çok gücüme gidiyor. Sevmesem bunca zamandır uzaktan da idare etmezdim.

Gitme deseydi gitmeyecek miydin ?
Ya da bu kadar mı basit senin yapacakların.
Gitme deseydi sevgilim eğitime gidiyor, benim çalışmaya gitmemi istemiyor diye mi konu açacaktın.
Bence sevgilin senden ayrılmalı.

11 aylık ilişki için çocuk neden kendi hayatına göre değil de sizin hayatınıza göre plan yapsın? Kırılmakta elbet haksızsınız. Ayrılmak istiyorsanız ayrılın ama ben beyefendide bi suç göremedim

Taşınırım taşınmam, yaşarım yaşamam bu sizi de kimseyi de ilgilendirmez. Konumuz evlenmeyi beklemek değil zaten. Ya da eğitimi süresince böyle bir beklenti içindr olmak değil. Konu hep böyle gamsız olmalı. 11 aydır evliliğin e harfi geçmedi aramızda . Beni yoran bunlar olmasın?

Gitme deseydi gitmeyecek miydin ?
Ya da bu kadar mı basit senin yapacakların.
Gitme deseydi sevgilim eğitime gidiyor, benim çalışmaya gitmemi istemiyor diye mi konu açacaktın.
Bence sevgilin senden ayrılmalı.

Gitme deseydi de gidecektim. Yalnız gideceksin, biz zaten devam edersek bir arada olacaz. Biraz sabretmemiz gerekiyor gibisinden bir şey söyleyebilirdi. Ben geleceğinde beni görmediğini düşünüyorum. Ve konunun başında da sadece daha çok kırıldığım şeyi yazıyorum dedim. Bir tek kırıldığım bu değil. En çok kırıldığım bu.

Adamin asker olmasinI neden istemiyorsunki? Sevmiyorsunuz ya kendi hayatina gore harekt ediyor diyee ee sende asker olmasini istemeyerek sende kendi hayatina gore hareket ediyorsun cunku istemiyorsun ve oyle hareket etsin istiyorsun. . Bak canim adamin evlilik dusuncesi, ileriye yonelik dusuncesi olsa zaten sana anlatir konusunu acar ikinizle ilgili planlarindan bahsederdi .. bence bosuna cabalama ve egitimini yasantini gelecegini bir erkek icin degistirme o degistirmiyorsa sende cabalama, heleki 6 ay ayrilmak icin bekleme senin icin zaman kaybi bence..

Çünkü benimle geleceğe dair en ufak bir konuşması geçmiyor. O bazı şeyleri kabullenmiş. Bu olabilir mi?

Bak canım seninle ilişkisini devam ederek zaten bu mesafeye katlanacağını kabul etmiş durumda.
Gereksiz kaprislerle en çok kendini, daha sonra da erkek arkadaşını bunaltırsın.
Oluruna bırak her şeyi.

Çocuk olması gerekeni söylemiş. Hayır gitmeyeceksin dese ne yapacaktınız?
Mantıklı bir cümle bu, kırılmak yersiz

Çünkü benimle geleceğe dair en ufak bir konuşması geçmiyor. O bazı şeyleri kabullenmiş. Bu olabilir mi?
Yahu siz gelecekte sevgilinizle evlenmeyi düşünüyor olabilirsiniz ama karşı taraf aynı düşüncelere sahip olmak zorunda değil. Bu noktada görüşleriniz birbirine uymuyorsa ilişkiyi devam ettirmezsiniz olur biter alınmaya gücenmeye gerek yok

Tehlikeli olduğu için istemiyorum. Yoksa isterse bambaşka bir meslekte çalışsın. Ben işi için onunla değildim. Herkes bana çıkışıyor ama gece yazdığım mesajda 'Uzaktan birisiyle olmayı asla istemediğim halde sana yok diyemedim. Hep iyi ki dedim. Seninle her şeyi öğrendim. Bana sabretmeyi öğrettin. Olsun yine beklerim. Gitmeyi zaten istemiyordum, sen olduktan sonra hiç istemiyorum' gibisinden bir şeyler yazdım. Bana 'Ben de memnun değilim uzakta olmaktan. Özlüyorum. Memleketine mecbur gideceksin' diyor. Bu adam beni geleceğinde görmüyor, umursamıyor diye düşünüyorum. 24 yaşındayım. Artık çocuk değilim. Saçma düşündüğümü de sanmıyorum.

Daha önceki ilişkisinde sözlenip ayrılmış. Demek ki evliliğe sıcaktı. Ben eğer ki bunu düşündüremiyorsam büyük sıkıntı. Beklemek istememin sebebi de; daha önce sözlüsü, o askerdeyken ayrılmış. Aynı şeyleri yaşamasını istemiyorum.

Çocuk olması gerekeni söylemiş. Hayır gitmeyeceksin dese ne yapacaktınız?
Mantıklı bir cümle bu, kırılmak yersiz

Gitmeyeceksin değil, gideceksin ama biz zaten devam edersek geçici ayrılık olacak bunlar dese, beni ciddiye aldığını düşünebilirdim. Şu anda öyle düşünemiyorum.

Verdiğin cevaptan tavrın da tarzın da belli oluyor .. sana güzel bir cevap yapistirirdim da ban günümde değilim ..

Adam seni tanıyor ,mesafeli durmasının sebebi belli .. aferin ona ..

Verdiğin cevaptan tavrın da tarzın da belli oluyor .. sana güzel bir cevap yapistirirdim da ban günümde değilim ..

Adam seni tanıyor ,mesafeli durmasının sebebi belli .. aferin ona ..

Sadece size karşı bu tutumda olunca sıkıntılı olanın siz olduğu baya belli oluyor. :) İstediğiniz cevabı yapıştırın görmezden gelir geçerim. Umursamam yani.

daha egitime bir gitsin ..belli olmaz 6 ay bile beklemeden ayrilabilir...bazilari parayi mevkiyi buldu mu degisir ..hele siz atanamazsaniz yaninizda kalacak mi o bile belli degil...evliligi birakin sevgilisi olmanizi bile istemeyebilir ...şu an evliligi dusunmez yeni bir hayata basliyor ...bir parasini kaznsin gezsin tozsun o da 2 yil surer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…