- 7 Ekim 2014
- 1.255
- 757
- 73
- Konu Sahibi _donukpudra_
-
Neyi kabullenmis pardon? Memleketine gitme dememis adam gitmen gerekiyrsa gidiceksin demis.. kendide asker oldugu için egitimler ve ordan oraya gitmek falan derken demekki henuz evlilik plani dusunmuyor.. Siz ayrilmayi dusunuyorsaniz demekki tam olarak sevmiyorsunuz dusunebildiginize gore!! Bence 6 ay falan beklemeyin kafaniza koydugunuzu yapin ne Kendiniz bekleyin ne karsi tarafi 6 ay bosuna beklerim. .
Ne yapacaktı ? Eğitimi devam ediyor ,askerliği var , kaç gel ,evlenelim ,demesini mi bekliyordun ? Sen biraz dramatik bir konuşma beklemişsin ama adam doğru olanı söylemiş ,iyi de yapmış .. hayal dünyasında mic mic nereye kadar ? Ailenin yanına dönmeyip sevgilinin yanına mi tasinacaktin mesela ?
Gitme deseydi gitmeyecek miydin ?
Ya da bu kadar mı basit senin yapacakların.
Gitme deseydi sevgilim eğitime gidiyor, benim çalışmaya gitmemi istemiyor diye mi konu açacaktın.
Bence sevgilin senden ayrılmalı.
Adamin asker olmasinI neden istemiyorsunki? Sevmiyorsunuz ya kendi hayatina gore harekt ediyor diyee ee sende asker olmasini istemeyerek sende kendi hayatina gore hareket ediyorsun cunku istemiyorsun ve oyle hareket etsin istiyorsun. . Bak canim adamin evlilik dusuncesi, ileriye yonelik dusuncesi olsa zaten sana anlatir konusunu acar ikinizle ilgili planlarindan bahsederdi .. bence bosuna cabalama ve egitimini yasantini gelecegini bir erkek icin degistirme o degistirmiyorsa sende cabalama, heleki 6 ay ayrilmak icin bekleme senin icin zaman kaybi bence..Biz çok fazla uzaklaşacaz. Mesela benim okulum bitince Türkiye'de bile yaşayamayacağım. Görüşme imkanımız neredeyse çok aza inecek. Asker olmasını istemediğim halde hep yanında oldum. Kendisi de biliyor bunu. Hiç ileriye yönelik düşünmeden kendi hayatına göre hareket etmesi çok gücüme gidiyor. Sevmesem bunca zamandır uzaktan da idare etmezdim.
11 aylık ilişki için çocuk neden kendi hayatına göre değil de sizin hayatınıza göre plan yapsın? Kırılmakta elbet haksızsınız. Ayrılmak istiyorsanız ayrılın ama ben beyefendide bi suç göremedim
Bak canım seninle ilişkisini devam ederek zaten bu mesafeye katlanacağını kabul etmiş durumda.Gitme deseydi de gidecektim. Yalnız gideceksin, biz zaten devam edersek bir arada olacaz. Biraz sabretmemiz gerekiyor gibisinden bir şey söyleyebilirdi. Ben geleceğinde beni görmediğini düşünüyorum. Ve konunun başında da sadece daha çok kırıldığım şeyi yazıyorum dedim. Bir tek kırıldığım bu değil. En çok kırıldığım bu.
Yahu siz gelecekte sevgilinizle evlenmeyi düşünüyor olabilirsiniz ama karşı taraf aynı düşüncelere sahip olmak zorunda değil. Bu noktada görüşleriniz birbirine uymuyorsa ilişkiyi devam ettirmezsiniz olur biter alınmaya gücenmeye gerek yokÇünkü benimle geleceğe dair en ufak bir konuşması geçmiyor. O bazı şeyleri kabullenmiş. Bu olabilir mi?
Adamin asker olmasinI neden istemiyorsunki? Sevmiyorsunuz ya kendi hayatina gore harekt ediyor diyee ee sende asker olmasini istemeyerek sende kendi hayatina gore hareket ediyorsun cunku istemiyorsun ve oyle hareket etsin istiyorsun. . Bak canim adamin evlilik dusuncesi, ileriye yonelik dusuncesi olsa zaten sana anlatir konusunu acar ikinizle ilgili planlarindan bahsederdi .. bence bosuna cabalama ve egitimini yasantini gelecegini bir erkek icin degistirme o degistirmiyorsa sende cabalama, heleki 6 ay ayrilmak icin bekleme senin icin zaman kaybi bence..
Yahu siz gelecekte sevgilinizle evlenmeyi düşünüyor olabilirsiniz ama karşı taraf aynı düşüncelere sahip olmak zorunda değil. Bu noktada görüşleriniz birbirine uymuyorsa ilişkiyi devam ettirmezsiniz olur biter alınmaya gücenmeye gerek yok
Çocuk olması gerekeni söylemiş. Hayır gitmeyeceksin dese ne yapacaktınız?
Mantıklı bir cümle bu, kırılmak yersiz
Verdiğin cevaptan tavrın da tarzın da belli oluyor .. sana güzel bir cevap yapistirirdim da ban günümde değilim ..Taşınırım taşınmam, yaşarım yaşamam bu sizi de kimseyi de ilgilendirmez. Konumuz evlenmeyi beklemek değil zaten. Ya da eğitimi süresince böyle bir beklenti içindr olmak değil. Konu hep böyle gamsız olmalı. 11 aydır evliliğin e harfi geçmedi aramızda . Beni yoran bunlar olmasın?
Verdiğin cevaptan tavrın da tarzın da belli oluyor .. sana güzel bir cevap yapistirirdim da ban günümde değilim ..
Adam seni tanıyor ,mesafeli durmasının sebebi belli .. aferin ona ..
Hayırdır ,beni nerden tanıyorsun ?Sadece size karşı bu tutumda olunca sıkıntılı olanın siz olduğu baya belli oluyor. :) İstediğiniz cevabı yapıştırın görmezden gelir geçerim. Umursamam yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?