Ayrılmalı miyim?

Jadesilla

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
2.471
671
363
Merhaba,
Anlatmaya kalksam yaşadıklarımı bir dizi seri olur.aldatildim sayilir evime dondüm esim ile barıştım o birşeyleri düzeltmek için çok uğraşsa bile ben onu icimde affedemiyorum bu yüzden canım acıyor sürekli olanlar aklıma geliyor.olaylarin üstünden yaklaşık 5 ay gecti ama ben ilk günlerdekinden pek farklı değilim.yeter böyle askın ızdırabı diyip herseyi bırakıp gitmeli miyim.yoksa zaman herseyin ilacı mı?

Zamana bırakın cocuk yoksa bence sakın yapmayın simdilik. Eşinizin samimiyetine bağlı, bı izleyin onu...
Bide en önce unutamıyorsanız tedavi görün rahatlayın , ondan sonra karar verirsiniz... Acele etmeyin..:
Allah yardımcınız olsun

2 yıllık evliyiz henüz cocuk yok, uzman yardımı alıyoruz bana ilaç veriyor ama değişen birşeyi yok.esim çok iyi ama ben gecmisten kopamiyorum.

2 yıllık evliyiz henüz cocuk yok, uzman yardımı alıyoruz bana ilaç veriyor ama değişen birşeyi yok.esim çok iyi ama ben gecmisten kopamiyorum.
Kullanıcı adınızdan hatırlıyorum sizi ama ne gibi sorunlar yasamistiniz bilmiyorum...
Cokmu kötü durumlar yasadiniz? YOksa sizmi cok hassassiniz,kaldiramiyosunuz?

Iki secenek var:
1. Evli kalmayi devam etmek istiyorsan, olup biteni sineye cekmelisin ve mutlu olmaya bakmalisin. 2. Unutamiyorum, mutlu degilim diyorsan ayril.
Karar senin.
Allah yardimcin olsun.

Esim yeni bir ise girmişti ilaç müessiri orda bı arkadaşı vardı cocukta nişanlı.esim çok ilgisizlesti gece çok geç saatlerde eve geliyordu ben sanki onun annesi gibiydim hergüm geç saate kadar disardayim bir günde karımda olayım demiyordu.evde oldugunda bilgisayar basında bende sürekli şikayet ediyordum hergüne kavga arkadaşı arıyor kardesim diye coşku ile telefonu açıp biz nöbetçi eczane geziden deyip gidiyordu.gece 3 buçukta geldigi bile olmuştur.suan yanıma geldi yarın anlatmaya devam edeceğim kaldığım yerden ağzınız açık okuyacaksınız.bu kadar değil i. Geceler

Esim yeni bir ise girmişti ilaç müessiri orda bı arkadaşı vardı cocukta nişanlı.esim çok ilgisizlesti gece çok geç saatlerde eve geliyordu ben sanki onun annesi gibiydim hergüm geç saate kadar disardayim bir günde karımda olayım demiyordu.evde oldugunda bilgisayar basında bende sürekli şikayet ediyordum hergüne kavga arkadaşı arıyor kardesim diye coşku ile telefonu açıp biz nöbetçi eczane geziden deyip gidiyordu.gece 3 buçukta geldigi bile olmuştur.suan yanıma geldi yarın anlatmaya devam edeceğim kaldığım yerden ağzınız açık okuyacaksınız.bu kadar değil i. Geceler

yarın mutlaka okucam cnm.gerçekten çok güzel bi kadınsın insan nasıl nasıl diyo soruyo.ama talihsizlik işte malesef.zamana bıraksan bile acabalarla yaşamak en kötüsü sanırım.çocuk yokken kesip atmalısın desem çok mu kesin konuşurum bilmiyorum:(

hem sen niye ilaç alıyorsun ki ben bunu anlamadım normal olan bu zaten kendine yedirememen hazmedememen normal olanı aksi olsaydı ilaç alman gerekirdi bence :1: neyin uğruna katlanıyorsun hala tedavilere flan gidiyorsun üstelik daha yeni evli sayılırsınız çok mu seviyorsun? çook seviyorum diyorsan yardımlarla atlatmaya çalış yine ama o hareketinden sonra biraz soğudum diyorsan daha fazla vakit harcama bu adam için.

o yara 5 ay ,5 yıl bır asır da geçse malesef kapanmıyor .kabuk baglıyor belkı ama o yara da sen de bı sekıl de kalıyor .

güven bir kere sarsıldın mı o ilişki bır daha dikiş tutmuyor .bu tamamen senın kararın canım

bu hıslerle onun yanında mutluysan ayrılma .mutsuzsan ayrıl .bu arada sımdı profılıne baktım canım ,

fotolarını gorunce hatırladım .oysa kı fotolar da ne mutlu gorunuyorsunuz :( cok da guzel kadınsın masallah .

ama bu erkekler doyumsuz malesef .:57:

Allah yardımcın olsun .

Son düzenleme:
çok şaşırıdm gerçekten senin gibi birini neden aldatmış olabilir diye:53: sanırım bu aldatma meselesi kadının fiziğine değil erkeğin kişiliğine bakıyor

gerçekten çok hoş bi bayansın. aldatıldım demene inanamıyorum çok şaşırdım. eşinin şu anki davranışları nasıl ?

İşe girmeden çönce yine şikayet ediyordum davranışlarından o zaman haklısın, seni üzmek için yapmadım diyip susuyordum ama işe girdikten sonra hatalı olduğu halde aşırı tepki vermeye başlamıştı.Hiç benimle vakit geçirmiyorsun bunu istediğini dahi hissetmiyorum dediğimde, bu benim işim diyordu.Beni dinlemiyor, dinliyormuş gibi yapıp tepkisiz kalıyordu bu beni daha çok deli ediyordu.Bende sürekli evden gidiyorum yeter artık deyip bavulumu topluyordum işin ciddiyetini anlasın diye blörf yapıyordum ama o da yok o yine istediği gibi davranıyordu.Ben daha yeni evliyim ve sürekli yalnızım niye benimle evlendin o zaman dedim bari anneme yakın oturalım en azından yalnız kalmam diediğimde iyi o zaman sabah 5 de çıkarım gece 1 de gelirim diyordu.Bana misilleme yapıyor bu söylediği şeyin bile edepsizliğinin farkında değildi.Hergün ağlama krizleri kavga şeklinde ilerliyordu.Bu salak arkadası takma isim takıcam olcay nişanlı, nişanlısı tam bir gerizekalı saftirik ama beni öyle bir anlatıyorki psikopat kıskanç naletin teki o kızda cool anlayışlı..Biz bir olay yaşayınca benimki gidip olcaya anlatıyor buda nilay kızın adı nilay olsa böyle yapmaz vb. şeyler söylüyor.Bende anladım dedimki ben nilay değilim sende olcay herkesin ilişkisi farklı ayrıca olcayda senin gibi değil.Bu arada biz olcay ile bir araya geldiğimizde diyorduki ben kocana hep diyorum sen benim kardeşimsin her zaman sen haklısın.Ama mevzu kesinlikle öyle değil..Olcay beni eski nişanlısına benzetiyordu o kızda kıskanç sahiplenici hoş bir kızmış.Kendi nişanlısı içinde çok rahat hiç kimse ile kavga etmez çok iyidir ama çok anlayışlı bu akşam senle buluştuğumu söyledim neden tek buluşuyorsun demedi, bu da iyi değil diyordu.

İşe girmeden çönce yine şikayet ediyordum davranışlarından o zaman haklısın, seni üzmek için yapmadım diyip susuyordum ama işe girdikten sonra hatalı olduğu halde aşırı tepki vermeye başlamıştı.Hiç benimle vakit geçirmiyorsun bunu istediğini dahi hissetmiyorum dediğimde, bu benim işim diyordu.Beni dinlemiyor, dinliyormuş gibi yapıp tepkisiz kalıyordu bu beni daha çok deli ediyordu.Bende sürekli evden gidiyorum yeter artık deyip bavulumu topluyordum işin ciddiyetini anlasın diye blörf yapıyordum ama o da yok o yine istediği gibi davranıyordu.Ben daha yeni evliyim ve sürekli yalnızım niye benimle evlendin o zaman dedim bari anneme yakın oturalım en azından yalnız kalmam diediğimde iyi o zaman sabah 5 de çıkarım gece 1 de gelirim diyordu.Bana misilleme yapıyor bu söylediği şeyin bile edepsizliğinin farkında değildi.Hergün ağlama krizleri kavga şeklinde ilerliyordu.Bu salak arkadası takma isim takıcam olcay nişanlı, nişanlısı tam bir gerizekalı saftirik ama beni öyle bir anlatıyorki psikopat kıskanç naletin teki o kızda cool anlayışlı..Biz bir olay yaşayınca benimki gidip olcaya anlatıyor buda nilay kızın adı nilay olsa böyle yapmaz vb. şeyler söylüyor.Bende anladım dedimki ben nilay değilim sende olcay herkesin ilişkisi farklı ayrıca olcayda senin gibi değil.Bu arada biz olcay ile bir araya geldiğimizde diyorduki ben kocana hep diyorum sen benim kardeşimsin her zaman sen haklısın.Ama mevzu kesinlikle öyle değil..Olcay beni eski nişanlısına benzetiyordu o kızda kıskanç sahiplenici hoş bir kızmış.Kendi nişanlısı içinde çok rahat hiç kimse ile kavga etmez çok iyidir ama çok anlayışlı bu akşam senle buluştuğumu söyledim neden tek buluşuyorsun demedi, bu da iyi değil diyordu.

Hepatit b taşıyıcısıyım ve bu durumu çok kafama takıyordum kan değerlerim yükselmişti eşim sürekli doktorlarla olduğu için kan sonuçlarımı sormasını istedim ama o ilgilenmiyordu neyse Antalya ya eğitim için gitti tam gitmeden önce havaalnındayken olcay ile bunu konuşyor sonra beni aradı cumartesi napıyorsun sana bir doktor buldum ona git dedi.Bende sitemkar bir şekilde benim doktora ihtiyacım yok dedim sonra telefonu kapattım benim doktora ihtiyacım yok benim için endişelenecek bir eşe ihtiyacım var dedim.Sana doktor buldum ne istiyorsun gelince seni doktor doktor gezdiricem falan diyor bende iyice sinirlendim.Sonra bana şu 3 gün konuşmayalım dedi iyice çıldırdım ben senin karınım ya nedemek konuşmayalım insan merak etmez mi ya hemde böyle bir durumda başladık tartışmaya ben ağlıyorum ağlama beni burda herkese rezil ettin ağlarsan ağla umrumda değilsin beni arama falan diyor.Sanki ben 15 lik sevgilisi nalet yapışkan kız muamelesi yaptı.Neyse döneceği sabah öğleden sonraya kadar telefonları kapalı ben meraktan iş yerinin merkezine ulaşmaya çalıştım, kaldıkları otel, havaalanı acaba başına birşey mi geldi tirtir titriyorum ailesine korkumdan haber veremiyorum.Sonra Olcayın kartını buldum birde face den nişanlısına ulaştım, Olcay sabah erken geldi dedi ben dumur sonra Olcayı aradım o müdürlerleydi belki onlarla toplantı yapmışlardı dedi ben hıçkırıklarla ağlamay başladım, o da hafif sesini yükselterek o da çok kötüydü dedi.Neyse sonra benimki güya müdürlerin yanından beni arıyor ben tabi böğürerek ağlıyorum bana bunu yapmaya ne hakkın var dedim bende kötüyüm geliyorum dedi.Eve geldi bana sarılmaya çalıştı hiç tepki vermedim az önce ağlıyordun şimdi noldu dedi ölür müsün öldürür müsün ve bişr ton parfüm kokuyor.Sen benimle dalga mı geçiyorsun toplantıdan eğitimden geldin tekrar toplantıya gittiniz buna inanacak mıyım dedim.Ama ispat edebileceğim birşey olmadığı için sustum

Bir gün telefonundaki çöp kutusunu etkinleştirdim bir kaç gün sonra baktığımda ç.. diye bir kızdan bir kaç mesaj biriinde " canım ben üsküdardayım şu saatde çıkıcam beni bırakır mısın?" benimkide toplantıdayım yetişemiyebilirim kız:niye öyle dedin şimdi neyse konuşuruz öptüm canım yazmış sonraki gün ben caddedeyim beni 7 gibi işim biter yazmış sonrada ben caddede kalıcam :* öptm yazmış bende cinnet geçirdim.Bu kim olurda sana canım öptüm diye yazabilir ya dedim arıyacağım evli adamla böyle konuşmayacağını öğrensin dedim.Birdaha o insan ile görüşmeyeceksin dedim doğmamış çocuğunun kuranın üstüne yemin etti.Ben tabi bu kızı araştırmaya başladım kızın twiter hesabında sevgilin var diye seni elde etme cabamdan vaz mı geçicem sahalara gol atmaktan vaz mı geçicez böyle aptalca şeyler yazıyor kıza burdan zaten ayar oldum.O değilde olcay denen çocukkendisi evde meyveli çikolata hazırlıyor bunuda doktorlarına dağıtıyorlardı bir defa bunu yapmışlardı sonra 23 şubat da tekrar yaptılar ve aynı tarihte kız twit de bu gün çikolata yapmaca yazmış.Ayrıca aynı gün kız hermes terre parfümünü kullanan erkek ne istediğini bilen erkek yazmıştı.O gün eşim gece 01:30 da eve geldi ve farklı bir parfüm sıkmış gelir gelmez bana koklattı bak aşkım nasıl diye bende iğrenç bu ne falan dedim.Tabi benimkini arayıp soru yağmuruna tuttum yok bizim yaptığımızı biliyordu ondan yazmıştır falan dedi.Sonra kız köpeğin hatrı yoksa sahinin hatrı vardır şimdilik susuyorum falan yazmış.benimkini arayıp bu laf bana dedim benim onun twitine baktığımı nerden biliyor dedim yok nerden bilecek ayakları yapıyor.2 gün sonra telefonuna baktım kızdan msj mangoya alışverişe gidecek miyiz??? Lütfennnn Sonra benimki Daha fazla twite birşey yazma daha kötü olacak yazmış.Ben kocamın üstüne uçmamla kızı aradım birdaha eşimi arayıp msj atmanı istemiyorum dedim cvp: sen kimsin ya defol git kızım sen kim oluyorsunda beni arıyorsun dedi...5 dk. sonra tekrar arayıp bana o benim iş arkadaşım ama sen bunu anlamaycak kadar kuş beyinlisin eziksin kızım ezik dedi...Eşime dönüp beni bu ucuz o.. muhattap ediyorsun gördün mü dedim, ben senin gibileri bilirim k..şr diyip kapattım..Benim eşim kızı arayıp tek kelime etmedi

Gerçekten çok güzel bir bayanmışınız erkekleri anlayamıyorum yanında o kadar güzel biri varken neden yaparsınki bunu.
Eğer şuanda sana karşı iyiyse ve böyle şeyleri yoksa sende seviyorsan unutmaya çalış unutmak zor olur belki ama en azından eşine bağlı o birazda sana unutturabilmeli.

Back
X