Ayrılmalı miyim?

şu an ayrılmasanız bile bir gün sabrınız kalmayacak diye düşündüm... bir kere ilişkinizde ki saygı bitmiş... o kadar çok olay yaşanmış ki, bir sürü insan var araya giren.. sürekli bir saçma sapan muhabbetler... milletin önünde sizi küçük düşürmeler.. ucuz bir kadından işittiğiniz hakaretler...

ayrılsanız ne olur, şartlarınız ne durumda, baba evine mi dönersiniz ne yaparsınız aileler bu durumu nasıl karşılar bilmiyorum ama siz çok kısa sürede çok şeyi tüketmişsiniz.. bu olayları unutmak gerçekten çok güç... eşinizde unutturacak güç,sevgi,sabır varsa ne ala ama aksi durumda malesef ben sizin evliliğinizin kurtulacağına inanamadım...
Allahım hakkınızda hayırlısını nasip etsin..

Kızı geçen aradım kocamın sana aldığı herşeyiş göndereceksin dedim(çöpe atıcam hepsini), bana diyorki ben al demedim beni bırakır mısın dedim o da ben kabindeyken ödemiş .. Taksi yok mu kızım dedim ben arkadaşımdan böyle birşey rica ettim aynı yerde oturuyoruz ne var bunda dedi senin hizmetkarın mı alıp poşetleri veriyorsun evine bıraktırıyorsun dedim yok öyle birşey diyor..ben de dedimki hiç bir arkaşıma yardım ettim diye karşılığında maddi birşey beklemedim sevgilime bile aldırmadım sen nasıl kabul ediyorsun dedim ben istemedim kendileri aldı diyor.Ayrılamıyorum benim psikolojim altüst oldu onunda olsun kendimi çok kere tutup bunları düşünmemeye çalışıyorum ama bazen öyle oluyorum ki patlıyorum.

2 yıllık evliyiz :( ağbim olayları duyduktan sonra 3 gün hiç uyuyamamış eşime birşey yapmamak için kendini zor tuttu..Eşimin ailesine eğer evine dönerse bile ben size emanet ediyorum dedi eğer birşey olursa getirip benim kardeşimi bırakın bundan sonra ne ben sizi nede siz beni tanımıyorsunuz dedi.Benimkide saf ayağına yatıyor ben evlenmeden önce bile böyle şeyler yapmadım kanıma girmeye çalıştılar anlayıp uzaklaşmaya çalıştığımda bana söylemekle onu tehdit etmişler.O da son kez mangoya onu alışverişe götürmüşki başına musallat olmasın diye...Kız çirkin bir kız değil ama benimlede kıyaslanamaz esmer kışın ayazında bile solaryum manyağı bir kız aşırı cilveli konuşkan bir kız. bende hanım ağır boylu poslu sakin bir kızım ama erkeklere hiç birşey yetmiyor.Benim kocam saf ve salak ın önde gideni ama olcay ı bir görsem ümüğüne çökücem o da evlendi 2 hafta oldu şeytan diyor sende ara onun evliliğini burnundan getir..Salak nişanlısı telefonumu açıpta noldu diyip beni dinlemedi şuan o pislikle evli gerçi o da belasını bulsun bir kadın olarak hepsinden utanıyorum

bunların hepsine susup, unutmaya çalışarak mı hayatına devam ediyosun? benim huzurumu bozanların burnundan fitil fitil getirirdim ben bunları.. kötü bi akıl mı veriyorum bilmiyorum ama kendi adıma konusuyorum ben olsam bu işi böyle yarım bırakmazdım olcayın nişanlısına herseyi anlatrdım o da yol yakınken hatasıından dönsün diye..!!

Ok. yazıyorum dün gece eşimle birlikte olurken aklıma sen geldin demiş kıza ..kızda 2 gün bununla konuşmamış.Çok düzgün ya ben herkesle canım cicim diye konuşuyorum kendisi farklı algıladıysa ben napim diyor pardonda sana bunu diyen biriyle daha fazla görüşüp kendine kıyafet nasıl aldırıyorsun

arkadaşım
ben eşimle ilgili böyle bi durum olduğunu bilsem bu yara bir ömür kapanmazdı
onunla her birlikte olduğumda acaba başkasınımı düşünüyor düşüncesi beni yer bitirirdi

evliliğinin akibeti konusunda soru soran bir başlık açmıssın diye kesin bir dille cevap veriyorum
zaten olacak bir şeyi ertelememeli kesinlikle ayrılmalısın

ha eğer ben onunla birlikte olurken bu olay aklıma gelmez diyosanda
çok üzgünüm ama bence sadece kendini kandırırsın

Kızı geçen aradım kocamın sana aldığı herşeyiş göndereceksin dedim(çöpe atıcam hepsini), bana diyorki ben al demedim beni bırakır mısın dedim o da ben kabindeyken ödemiş .. Taksi yok mu kızım dedim ben arkadaşımdan böyle birşey rica ettim aynı yerde oturuyoruz ne var bunda dedi senin hizmetkarın mı alıp poşetleri veriyorsun evine bıraktırıyorsun dedim yok öyle birşey diyor..ben de dedimki hiç bir arkaşıma yardım ettim diye karşılığında maddi birşey beklemedim sevgilime bile aldırmadım sen nasıl kabul ediyorsun dedim ben istemedim kendileri aldı diyor.Ayrılamıyorum benim psikolojim altüst oldu onunda olsun kendimi çok kere tutup bunları düşünmemeye çalışıyorum ama bazen öyle oluyorum ki patlıyorum.

bence bir şey yapmadıgın ve hırsını almadıgın müddetçe patlarsın hep.biz insanız ve yapılan şeylerin karşılığını vermek istyoruz.sana bunlar yaşatılmış bu olaylar olmuş ve bundan en suçsuz en zararlı sen cıkmışsın.hepsi bi yerden payını almış .bence öyle bir kafanda plan yap ki bütün hırsını al.o kızın hayatı burnundan getir kocanla da ayrılmayı düşünsen de bir müddet onunla yaşa ve yaptıklarını sürekli gözüne sok yaptıgına yapacgna pişman olsun yoksa sen hiç rahat olmaycaksın.

Yok daha neler ağzım açık okudum...Böyle bir insanla nasıl evli kalacaksınız? Çok direk bir soru oldu ama çok sinirlendim. Ya allah aşkına oturup bir gün KK da hep birlikte vakit geçirsek, herkes bir konuyu ele alsa okusa ve sonuç çıkarsak;
-erkeklerin söyledikleri ilk yalanın: KANIMA GİRDİLER olduğunu, erkeklerin yalanları listesinin başına yazardık herhalde.

Bir kere benim eşim böyle bir şey yapacak, oyyy yüzüne bakmam, ne evliliği ne aşkı ne yuvası ..
Çocuğunuz da yok ki, çocuklarımın hatrına diye birşeylere sığınasınız...

Mide bulandırıcı, kimse kimsenin kanına zorla giremez, bütün erkekler aynı lafı söylüyor...Herkes çok namuslu çok dürüst ...

Bu insana mahkum değilsiniz, çalışıyorsunuz da anladığım kadarıyla..O adamdan size koca olmaz, bir daha düzelmez de , şans bile vermemelisiniz.

Karşıdaki kadına değil bence kocanıza kızın, iradesine sahip çıksaymış, hadi bir gitti, iki gitmeseymiş....Gururunuzu ayaklar altına aldırmayın, bir kadın bir birey olduğunuzu hatırlayın. Sizin öyle bir eşe ihtiyacınız olmamalı...

gerçekten çookk zor çokk.kendini çok yıpratıcaksın kendine zarar vereceksin aklına geldikçe.gerçi hiç çıkmıyordur aklından da.ayrılman en güzeli canım.kendin için yap bunu bence.böyle nasıl dayanıcaksın:(((ALLAH sabır versin sana gerçekten çok zor yaşadıkların.o ş...sizlerİnde cezasını versin RABBİM

Ben sizin yerinizde olsaydım, o kadını aramazdım, bu hataya düşülmesinin sebebi belki de yaşanan acıdır bilemiyorum ama biz kadınlar bir şekilde inandırılmışız, YOK YOK KADIN ADAMIN KANINA GİRMİŞTİR cümlelerine, basıyoruz kalayı KÖTÜ KADINA...
Kadının ne olduğu belli zaten de, önemli olan iradesi güçlü bir eşe sahip olmaktır.

O kadınla konuşup ne seviyemi düşürürüm, ne de o adamın bir daha yüzüne bakarım. Ortada evlilik namına bir şey yok ki ,adam zaten eve de gelmiyormuş..Yalnız başınıza bir evlilik yaşamışsınız...

Ne kadınla muhattap olun, ne eşinize..

Siz sağ o selamet...

Böyle bir insanla evli kalırsanız zaten paranoyak olursunuz, deneyimlemiş komşularımdan biliyorum, sakinleştiricilerle yaşıyorlar. Ayrılanlarsa bir kaç ay da atlatıp kendi hayatlarına devam ediyorlar.

Babam vefat etti 2007 de biz 6 kardeşiz çok zorluklar çektik zar zor okudum.. annem yalnız yaşıyor, ablamda benden 2 hafta sonra aldatıldığını öğrendi 1 buçuk yaşında yeğenim var o da ayrılma arifesinde..Çalışıyorum çok bilindik bir televizyon kanalında iyi bir konumdayım allaha şükür annem ablam bir olup geçiniriz.Şuanki konforu bulamam tabi, eşimin ailesinin durumu çok iyi ama zaten huzurum yerinde olmadıktan sonra para önemli olmuyor...Ama çok zor herşeyi silip atabilmek yeniden başlamak başkalarında başka sorunlar ayrıca bana yaptığı ile ben başkasını artık mutlu edemem beni mutsuz etti o da mutsuz olsun delirdiğimde üstüne gidiyorum :( ama benide tüketiyor bu durum..Belki zamanla yumuşarım ilerde çocuğum falan olduğunda artık tamamen vazgeçebilirim, bu düşüncelerin kafamı, gururumu kemirmesinden kurtulurum diyorum.Tabi bunlar acabalarım

Babam vefat etti 2007 de biz 6 kardeşiz çok zorluklar çektik zar zor okudum.. annem yalnız yaşıyor, ablamda benden 2 hafta sonra aldatıldığını öğrendi 1 buçuk yaşında yeğenim var o da ayrılma arifesinde..Çalışıyorum çok bilindik bir televizyon kanalında iyi bir konumdayım allaha şükür annem ablam bir olup geçiniriz.Şuanki konforu bulamam tabi, eşimin ailesinin durumu çok iyi ama zaten huzurum yerinde olmadıktan sonra para önemli olmuyor...Ama çok zor herşeyi silip atabilmek yeniden başlamak başkalarında başka sorunlar ayrıca bana yaptığı ile ben başkasını artık mutlu edemem beni mutsuz etti o da mutsuz olsun delirdiğimde üstüne gidiyorum :( ama benide tüketiyor bu durum..Belki zamanla yumuşarım ilerde çocuğum falan olduğunda artık tamamen vazgeçebilirim, bu düşüncelerin kafamı, gururumu kemirmesinden kurtulurum diyorum.Tabi bunlar acabalarım

bence senin ilk yapman gereken şey ilaç kullanmayı bırakmak. evet bir yuva bir evlilik kolay kolay bitirilmez belki ama seni ona bağlayacak gecerli bi sebebin yok. çocuğunuz yok. düşünsene çok afedersn yatakta o şüpheleri taşıdıktan sonra cocugun olucak, o zaman nasıl katlanıcaksın. hamilelikte ve dogum sonrası daha çok kuşkucu daha cok şüphe duyan bir kadın haline gelmicek misin. bu sizi iyice yıpratıcak olan ne sana ne o salak kocana olur. olan masum cocuga olur ..

Son düzenleme:

Yumuşamayı bile düşünmeyin.Çocuğunuz yok sevinin. Ne güzel işte, ekonomik gücünüz var, sizin yerinizde pek çok kadın eğer ellerinde ekonomik güçleri olsa, AYRILMAYI BEKLİYOR KONUMDALAR emin olun...
Böyle bir hayatı çekme düşüncesi bile korkunç...

ben senın yerınde olsam esımle beraber ıyı bır pıskolog bulup sorunumu anlatrdım,sonrada aynı pıskologa esımı gotururdum pıskolog onuda bı dınlesın bakalım yorumu ne olacak,bence esınde yalan soyleme hastalıgı var,bunun ıcın pıskolog bı care bulmalı bence..senı uzman bırının ıkna etmesı lazım bu evlılıgın yuruyebılmesı ıcın..

bence ilerde çocuk oldugunda herşey daha kötü olabilir.bana kalırsa gerçekten pskolokla falan konuş danış ve bitir derim.çünkü aldatan erkekler genelde bunu tekrarlıyor ve sen hoş bir kadınken üstelik daha yeni evliyken bunu yapıyorsa ileriyi düşünemiyorum.üstelik artık ona baktıgında aklına sevgi aşk degil sürekli o 5 ay önce yaşnanalr geliyor diyorsun.bu gerçekten çok kötü bi durum.bunu atlatamaycagına gerçekten inanıyorsan kendi bitirme.önüne daha iyi biri çıktıgında iyiki diyebilirsin.ilerde keşke demek istemiyorsan iyi bir karar al ve görüş hayatını ziyan etme derim..

ayrılmak çözüm değil bence....yapıcı olunmalı yuva sonucta ne emeklerle kuruluyo..gelenın gıdenı aratmayacagı ne malum? ayrılmak en son cozumun olmalı ama sakın bu karsık surecte bence cocuk yapmayı falanda dusunme...

Bir de yanlış hatırlamıyorsam ;

adam o kadına şunu demiş: "eşimle birlikte olurken sen geldin aklıma"

bu cümle bile benim için boşanma sebebidir. tiksinççççççççççç ............

benim bir daha o adamı görmeyi bile midem kaldırmazdı..

Çok acı bir durum, ne emekler verilerek bir yuva kuruluyor ama daha fazla acı çekmenizin lüzumu yok bence. Boşanın sonra psikolojik destek alın, rahatlayın?

canım bir de aldatmak hastalıkmış.yıllar sonra tekrardan yaşamıcağın ne malüm.çünkü gerçekten hastalık.benim bi tanıdığım var.eşi onu da aldattı ve ne diller döktü barışmak için intihara bile kalkıştı.kadın dayanamadı affetti.yıllar geçti 3,4 yıl ve tekrardan aynı şeyi yaşadı:((şimdi kadın diyoki hastalıkmış aldatmak hastalık olduğunu bilseydim hiç affetmezdim o zaman diye:((

görmediğini düşünüp yazdığım yazıyı tekrar kopyalıyorum
lütfen iyi düşün

ysmc kullanıcısından alıntı
Ok. yazıyorum dün gece eşimle birlikte olurken aklıma sen geldin demiş kıza ..kızda 2 gün bununla konuşmamış.Çok düzgün ya ben herkesle canım cicim diye konuşuyorum kendisi farklı algıladıysa ben napim diyor pardonda sana bunu diyen biriyle daha fazla görüşüp kendine kıyafet nasıl aldırıyorsun

arkadaşım
ben eşimle ilgili böyle bi durum olduğunu bilsem bu yara bir ömür kapanmazdı
onunla her birlikte olduğumda acaba başkasınımı düşünüyor düşüncesi beni yer bitirirdi

evliliğinin akibeti konusunda soru soran bir başlık açmıssın diye kesin bir dille cevap veriyorum
zaten olacak bir şeyi ertelememeli kesinlikle ayrılmalısın

ha eğer ben onunla birlikte olurken bu olay aklıma gelmez diyosanda
çok üzgünüm ama bence sadece kendini kandırırsın

ileride çocuğum olduğunda belki yumuşarım ? ? herhalde başka bir adamla yaşayacağınız mutlu bir evlilik sonucu.... yoksa mümkün değildir herhalde böyle bir adamdan bir de çocuk yapmak...
bakın ben bekar bir bayanım, dolayısıyla bekara karı boşamak kolay derler ondan mı böyle rahat konuşuyorum bilmem ama lütfen yapmayın. az biraz düşününce doğruyu sizde göreceksiniz zaten...
çok kötü bir örnek var önünüzde.. ablanızda malesef sizinle aynı kaderi paylaşıyormuş.. üstelik küçük bir çocukla ayrılık aşamasında.. yani bunu da gördükten sonra hala nedir ki sizin acabalarınız... bilemedim gerçekten... böylesi bir adamdan çocuk yapmak hayatınızın ikinci büyük hatası olacaktır...

evliliğinizi çocuk yapmak yumuşatmaz daha da çıkmazlara sokar diye düşünüyorum kesinlikle...

Birlikte zaman geçirin. Sinemaya gidin, gezin, evde film izleyin. Eski mutlu günlerinizi, ona aşık olduğunuz duyguları hatırlayın. O hala eski adam olmuyorsa tüm bunlara rağmen gözünüzde ne desek boş sanırım..

Back
X