canım bir de aldatmak hastalıkmış.yıllar sonra tekrardan yaşamıcağın ne malüm.çünkü gerçekten hastalık.benim bi tanıdığım var.eşi onu da aldattı ve ne diller döktü barışmak için intihara bile kalkıştı.kadın dayanamadı affetti.yıllar geçti 3,4 yıl ve tekrardan aynı şeyi yaşadı(şimdi kadın diyoki hastalıkmış aldatmak hastalık olduğunu bilseydim hiç affetmezdim o zaman diye
(
Aynı şeyi o kadar çok kadın yaşadı ki çevremde sayısını hesaplayamam o derece.. Hastalıktan da ziyade olayın özü şu: Aman aldattım affeti, gidemeyecek nasılsa, unutur da biraz üzerinden geçince, bir daha yakalarsa da bir daha af dilerim olur biter....
Kapıda köpek olan af dileyen o adamlar, canavara dönüşüyor sonra diyorum ama insan hata yapa yapa öğreniyor malesef, biz buradan ne kadar yol göstersek de örnek de versek, kadınlar yüreklerinin sesini dinliyor genelde...
Bir komşumuz, komşusunun yaşadıklarının benzerini yaşadı, tüm hikayeyi biliyor. KADIN ben affettim sen affetme bak dedi anlattı etti...Sonuç: diğer komşu gitti barıştı, sonra o başkalarına tavsiye veriyor, ben affettim sen affetme:)
Traji komik ben artık gülüyorum...