- 20 Ocak 2012
- 2.471
- 671
- 363
ayrıca o aptal pskilok kadın da heralde eşinizden taraf olmak istedi .yani aklımdan şöyle bişey geçmedi degil: acaba eşiniz konşmasıyla falan onu da mı ayarttı ya da o kadın mı eşinizden elektrik aldı.yani içerden kahkaha geliyo falan dedin korkulur böyle insanalrdan.aslında boylelerine en buyuk ceza onların yaptıklarını onlara yapmak ama kendmize yakıştramadgmız bazı şeyler var.
Benim eşim çok temiz yüzlü aşırı efendi ya görseniz asla inanmazsınız ben bile inanamıyorum o derece boylu poslu, erkek güzeli.Birde avrupalı mantığı kafasında gibi kadın kıskandı ya bende herkesi kıskanıyor belliyormuş gibi oldum ama inanın öyle.Şu insanların yaptıklarının başka bir açıklaması var mı?Eşim muhabbete bayılır çenesi düşük böyle p.ç gibi değildir öyle olsa diyecem ki bu çapkın p.ç bu yapar kendim bile inanamıyorum.Eşim evlendiğimde bakirdi o kadar tezat ki herşey (nerden biliyorsun diyeceksiniz birşeyler yaşamış ama bakir) çok naif saygılı.Kadın kaynanadan beter davrandı bana, gördüğünüzde ailenin efendi erkeği o asla kötü birşey yapmaz öyle bir his oluyor.Gören büyükler evli olduğunu bilmeyenler bizim torunla evlendirelim diyor öyle bir izlenimi var.