- 26 Temmuz 2012
- 2.854
- 8.285
- 108
ben ömrümü geçireceğim insanla her seyimi anlatayım beni anayabilsin herseyde önce iyi birer arkadaş olmalıyız diye düşünüyorum çok mu şey bekliyorum. Özellikle evli bayanlardan cevap bekliyorum?
Valla bence bu çok şey. Böyle evlilikler mükemmel evlilikler oluyor. Onu da bulmak mesele cidden.
Çünkü erkeklerle öyle güzel arkadaş olduğunda sevgili olamıyorsun. Sevgili olduğunda o arkadaşlık kalmıyor. Evlilikse bir çok şeyi değiştiriyor.
Kendimden örnek vericem. Eşime çok aşık olarak evlendim, ben ayarttım hatta adamı

Evlenince her şey mükemmel olacağını sanıyordum. Gördüm ki öyle değilmiş. Meğer çokta ortak noktamız yokmuş, öyle oturup saatlerce dertleştiğimiz yok.Bazı akşamlar sadece o tv, ben pc geçiriyoruz vakti. Beni bir çok konuda anladığını da düşünmüyorum.
Dertlerimi dostlarımla paylaşıyorum, buraya anlatıyorum. Beni anlamasını beklemiyorum. Çünkü beni seviyor, ne olursa olsun destek veriyor.Bunu biliyorum. Omzuna kafamı yaslayıp ağlayabiliyorum. Bu yetiyor.
Her şeyi ondan beklemem ona da haksızlık zaten.
Bu adama güveniyorsan, sevgisinden eminsen hayattan çok şey bekleme derim. Büyülü aşklar, masal gibi evlilikler yanılsamadan ibaret bana göre.
Yani ayrılsan daha iyisini bulma ihtimalini yüzdeye vursam anca yüzde on derim :)
Ay ne konuşasım varmış, öyle işte :)