Ayrılmalı mıyım ? :(

ben ömrümü geçireceğim insanla her seyimi anlatayım beni anayabilsin herseyde önce iyi birer arkadaş olmalıyız diye düşünüyorum çok mu şey bekliyorum. Özellikle evli bayanlardan cevap bekliyorum?

Valla bence bu çok şey. Böyle evlilikler mükemmel evlilikler oluyor. Onu da bulmak mesele cidden.
Çünkü erkeklerle öyle güzel arkadaş olduğunda sevgili olamıyorsun. Sevgili olduğunda o arkadaşlık kalmıyor. Evlilikse bir çok şeyi değiştiriyor.
Kendimden örnek vericem. Eşime çok aşık olarak evlendim, ben ayarttım hatta adamı :D baya peşinden koştum :D
Evlenince her şey mükemmel olacağını sanıyordum. Gördüm ki öyle değilmiş. Meğer çokta ortak noktamız yokmuş, öyle oturup saatlerce dertleştiğimiz yok.Bazı akşamlar sadece o tv, ben pc geçiriyoruz vakti. Beni bir çok konuda anladığını da düşünmüyorum.
Dertlerimi dostlarımla paylaşıyorum, buraya anlatıyorum. Beni anlamasını beklemiyorum. Çünkü beni seviyor, ne olursa olsun destek veriyor.Bunu biliyorum. Omzuna kafamı yaslayıp ağlayabiliyorum. Bu yetiyor.
Her şeyi ondan beklemem ona da haksızlık zaten.
Bu adama güveniyorsan, sevgisinden eminsen hayattan çok şey bekleme derim. Büyülü aşklar, masal gibi evlilikler yanılsamadan ibaret bana göre.
Yani ayrılsan daha iyisini bulma ihtimalini yüzdeye vursam anca yüzde on derim :)
Ay ne konuşasım varmış, öyle işte :)

Valla bence bu çok şey. Böyle evlilikler mükemmel evlilikler oluyor. Onu da bulmak mesele cidden.
Çünkü erkeklerle öyle güzel arkadaş olduğunda sevgili olamıyorsun. Sevgili olduğunda o arkadaşlık kalmıyor. Evlilikse bir çok şeyi değiştiriyor.
Kendimden örnek vericem. Eşime çok aşık olarak evlendim, ben ayarttım hatta adamı :KK70: baya peşinden koştum :KK70:
Evlenince her şey mükemmel olacağını sanıyordum. Gördüm ki öyle değilmiş. Meğer çokta ortak noktamız yokmuş, öyle oturup saatlerce dertleştiğimiz yok.Bazı akşamlar sadece o tv, ben pc geçiriyoruz vakti. Beni bir çok konuda anladığını da düşünmüyorum.
Dertlerimi dostlarımla paylaşıyorum, buraya anlatıyorum. Beni anlamasını beklemiyorum. Çünkü beni seviyor, ne olursa olsun destek veriyor.Bunu biliyorum. Omzuna kafamı yaslayıp ağlayabiliyorum. Bu yetiyor.
Bu adama güveniyorsan, sevgisinden eminsen hayattan çok şey bekleme derim. Büyülü aşklar, masal gibi evlilikler yanılsamadan ibaret bana göre.
Yani ayrılsan daha iyisini bulma ihtimalini yüzdeye vursam anca yüzde on derim :)
kaç senelik evlisiniz peki evliyken en büyük sorunlarını neler oluyo yani ne olsa yüüez bi evlilik benim evli birilerinden avsiyeler almaya ihtiyacım var :/

Kendimden örnek vericem. Eşime çok aşık olarak evlendim, ben ayarttım hatta adamı :KK70: baya peşinden koştum :KK70:
ama yanında mutlusun huzurlusun seni sıkmıyo davranışlarım di mi?

kaç senelik evlisiniz peki evliyken en büyük sorunlarını neler oluyo yani ne olsa yüüez bi evlilik benim evli birilerinden avsiyeler almaya ihtiyacım var :/

Neredeyse dört senelik evliyim, öncesinde üç senelik bir mazimiz var eşimle. Yani senin istediğin türden evlendim ben. Çok aşık olarak. Ama anlattığım gibi işte, böyle olmasının çok nanesi yok.
Bence evlilikte erkeğin sevgisi ve merhametli olması çok önemli. Merhametli olan bir erkekle ömür geçiyor. Öbür türlü her sorunda onun acımasızlığıyla karşılaşıyor insan. Bu en zoru. Evlenince kayın aile, maddi problemler, çocuk gibi bir sürü faktör girecek hayatınıza. Seni seven ve merhamet duyan bir erkek her şeye göğüs gerebilir.
Bizim ortak zevklerimiz yok, mesela o spordan deli gibi hoşlanırken haftanın bilmem kaç saati spor yaparken ben kilolu bir insanım.. Bir çok konuda anlatsam da beni anladığını düşünmüyorum ama bana "ne olursa olsun yanındayım" mesajını veriyor. Böyle olunca bu bana yetiyor.
Bazen bende bunalıp niye bu adamla evliyim ki diye sorguluyorum kendimi. Kimsenin hayatı mükemmel değil ama. Hele ki evliliklerde .. şu zamanda kocan seni sevip anlayışlı davranıyorsa kendini şanslı bil..
Hiç sevmiyorsan, hiç elektrik almıyorsan, o adamdan çocuk yapmayı düşünemiyorsan tabi devam etme, düğününüz olmasın, nişan atmış gibi ol.
Ama hayır o kadar kötü değil, yine seviyosun hoşlanıyorsun sevgisine inanıyorsun güveniyorsan devam etmeyi düşün derim.

Bunlari dusunmem icin biraz gec kalmadinizmi?
evimi yuvamı kurup dagılmak daha mı mantıklı korkuyorum ondan dahada soguyup mutsuz bı yuvam olmasından.

evimi yuvamı kurup dagılmak daha mı mantıklı korkuyorum ondan dahada soguyup mutsuz bı yuvam olmasından.

Seni demotive etmis olmuyum.
Her zman bi care vardir haklisin.
Peki ayrilmaya yeltenememe sebebi sadece onun sana olan sevgisimi?
Sen hic bisy hissetmiyomsun ona karsi?

bu forumdaki kadınların çoğu erkeklerden şikayetçi.En iyisi eşlerimizi sevgililerimizi kardeşlerimizi terkedip yeni bir kadınlar kolonisi kurup amazonlar gibi mutlu mesut yaşamak mı acaba ne dersiniz

aklıma şu karikatür geldi :D
%C3%A7irkin-oldu%C4%9Fu-i%C3%A7in-intihar-etmek_931632.jpg

Seni demotive etmis olmuyum.
Her zman bi care vardir haklisin.
Peki ayrilmaya yeltenememe sebebi sadece onun sana olan sevgisimi?
Sen hic bisy hissetmiyomsun ona karsi?
sevgisi bana olan aşkı beni bu ilişkiye en çok bağlayan şey. Ama onunla zaman geçirmektense arkadaşlarrımla daha keyifli zaman geçiriyorum. çogu fikrine davranışına tahammül edemiyorum. Nası bu kadar sığ düşünür anlayamıyorum. sevgim çok azaldı ona karşı. mantığım ise onu zaten kabul etmiyo. bu azalan sevgimde beni tutunmaya yetirmiyo artık. bana olan sevgisini u kadar yoğun hisseetmesem karar vermem çok kolay olucak.

başta hoşuma gidiyodu herşey beni u kadr seven bi adamla neden olmasın diyodum. ama karşındaki zamanla tanıyosun ailesini hayat görüşünü. sevmiyorum diye devam etmedim tabikide şimdiye kadar. Ama ne bilim onunlayken mutluyum rolü yapıyorum sanki.

Artık ikiniz birlikte bir aile olacaksınız,bence aranızdaki konuları konuşun.
Maddiyatı düşünüyor derken anlayamadım, ikinizin birlikte kuracagı yuva için maddiyatı düsünmesi normal. Artık evlisiniz ve size çok rahat hayat yaşatmak için bunları düşünebilir. Sizi bu kadar seven, değer veren, saygı duyan bir erkeği böyle nedenlerle bırakmayın derim.

Ailelerin cok içli dışlı olması gerekmez. Zaten siz ikiniz ailesiniz artık. Kayınvalidenizi oldugu gibi kabul edin, genç ruhlu annem benim deyin, olsun bitsin ;)

Back
X