• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılmaya cesaret edemiyorum

sen zannediyorsun kı salla deyince hemen sallanacak içinin acısı bır anda bitecek. güzelim zaten boyle olacak zannediyorsan baştan yanılıyorsun.
sende anlamıyorsun kı tecrübe ettiklerim olmasa ah ah vah vah nasıl unutursun derdim.
ben 4 yıl birlikte oldugum nişanıma bir hafta kala beni aldattıgını ögrendiğim sözlümün poposuna vurdum tekmeyı aslada arkama bakmadım. gururumu ayaklar altına aldırmadım. kendimden nefret edecegim davranıslarda bulunmadım. ama 1 gunde unuttummu HAYIR!!!
ve ona aşık oldugumda 19 yasımdaydım...
dahada tecrube diyorsan birşey demiyorum sana tatlım
hayat senın hayatın istedigin gibi yasa
ama geri döndüğünde keske demeyesin insallah

Tamam işte bende onu diyorum arkadaş salla demişti niye taktın dedi salla demesi kolay diyerek bende bunu demek istedim bi günde unutulmaz diye

valla güzelim sallamasıda kolay.. emin ol herşeyi bi zaman sonra unutuyosun.. düzelmiycek asla değişiceğini bekleme sen taviz verdikçe o gene aynı olucak ki zaten en başta kaybetmiş o.. bağımlı olmuşsun sen ona valla bak bende öyleyim yani çarşamba günü ayrıldım ve gerçekten çarşambadan beri iyi değilim.. ama şunu biliyorum ki zaten adam gibi biri olsa şuan yanımda olurdu kendimi kurtardım.. sende böyle düşün o baştan hata yapmış seni kaybetmeyi göze alarak yapmış o hatayı.. devam ettirme çünkü sen bi zaman sonra devam ettirdiğin için pişman olucaksın..

hmm bende bitirmeyi düşünüyorum "devam ettirirsem gelecekte pişman olurum" ozaman ne diye devam ettirip kendimi ateşe atıym ki

Tamam işte bende onu diyorum arkadaş salla demişti niye taktın dedi salla demesi kolay diyerek bende bunu demek istedim bi günde unutulmaz diye

sallayabilirsin yani...
umursamıyormus gibi davranırsın
ama unutamazsın kısa br sure
zaten zaman gecitkten sonra oda kımmıs diceksin
ama yapamam unutamam diyerek bastan kaybetmeyi goze alma...

sallayabilirsin yani...
umursamıyormus gibi davranırsın
ama unutamazsın kısa br sure
zaten zaman gecitkten sonra oda kımmıs diceksin
ama yapamam unutamam diyerek bastan kaybetmeyi goze alma...

aslında benimde bi tecrübem var bikere eski sevgilim ayrılmıştı durduk durmadık yere ilklerde çook kötü olmuştum ama 1 kaç ay konuşmadık unuttumonu şimdi yalvarıyor dön diye buda öyle olur belki ... aman zaten ona aşık değilim!sadece eskiden seviyordum ama şimdi bu yaptıklarından sonra yanıp tutuşsamda dönmicem karar verdim

bütün alışkanlıklar gelip geçicidir tatlımm :delphin:
ondan başkasınada alışırsın emin ol bunaa
ve ikinci bi kadın olmaktan vazgeç artıkk...:olmaz:
kendini 2. bi insan olacak kadar değersiz mi hissediyorsun ???
biraz gururlu ol ve terk et bu adamı
ve sakın dönüp seden başkası yok artık dese bileee tükürdüğünü yalama derim tatlımm :dilcikar:
kendine yazık edersinn..:teselli:
yedekte tutuluyorsunn farkındasın seviyorum falan deme :mymeka:
hepsi hikayeee bi başkasııı da sana aynı ilgiyi gösterince onuda sever alışırsın canım merak etmee senn :delphin:

bütün alışkanlıklar gelip geçicidir tatlımm :delphin:
ondan başkasınada alışırsın emin ol bunaa
ve ikinci bi kadın olmaktan vazgeç artıkk...:olmaz:
kendini 2. bi insan olacak kadar değersiz mi hissediyorsun ???
biraz gururlu ol ve terk et bu adamı
ve sakın dönüp seden başkası yok artık dese bileee tükürdüğünü yalama derim tatlımm :dilcikar:
kendine yazık edersinn..:teselli:
yedekte tutuluyorsunn farkındasın seviyorum falan deme :mymeka:
hepsi hikayeee bi başkasııı da sana aynı ilgiyi gösterince onuda sever alışırsın canım merak etmee senn :delphin:

Evet bana ilgi gösteren birisi daha var Ama ne biliim pek bana göre değil :S neyse deneyim onsuzluk nasıl gelecek belki zannettiğimden çok daha kolaydır

Back
X